Aki még nem szörnyülködte ki magát a CBA 'bedobós' pályázatain, nézzen el a Lehel Piac alatti Reálba.
Ott most szülinapi játék folyik, a blokk hátára kell írni nevet-cimet és helyben bedobni. A 'láda' egy puha, még kartonnak sem nevehető doboz, kb. olyan, mint a tizes csomagolású 3:1 kávék gyűjtődoboza, csak nagyobb. Kb. fele akkora, mint a CBA-ban szokott lenni. A bedobónyíláson kikandikált egy blokk. Ezért aztán szépen felhajtottam a doboz tetejét (!!!) , és kicsit megnyomkodtam a kupacot, hogy még férjen bele. A kutya se törődött velem. Akár ki is vehettem volna egy marék blokkot, hogy kisebb legyen a konkurencia.
A játék június 10-ig tart. Legyünk jóhiszeműek és feltételezzük, hogy folyamatosan gyűjtik és időnként átöntik valami nagyobb ládába, zsákba, akármibe a blokkokat, hiszen a ládikó már ma csurig volt. Meg is keverik majd, és tök szabályosan folyik majd a sorsolás.
Ettől függetlenül tény, hogy mig a CBA-ban "csak" a bolti alkalmazottak és a szállítók nyúlhatnak bele a játékba, a Reálban boldog-boldogtalan.