Proxyt váltottam és mostmár látom az új feladatot!

Na ezt most megint nem

értem.
Hiűba lépek be az oldalra, egy kész ( képekkel együtt) oldal fogad, és az elküld gomb sincs

sehol.
Hiába töröltem a cookie-kat.
Hmmm

Benéztem, hogy mi újság.
Én még mindig az első fordulót látom.
Nálam is OK volt.
esetleg internetbeállítások alatt az eszközök/internet beállítások fül alatt a cookie-k és a fájlok törlése az újabb belépésed előtt segíthet!
Nálam minden rendben. Nekem is sikerült megcsinálni a 2. fordulót.
Nálam minden rendben. Nekem is sikerült megcsinálni a 2. fordulót.
Nem igazán értem.
Utána léptem be miután agyhulla írta, hogy már ok. a 2. forduló.
Nekem az elsőt mutatta. Kiléptem, majd kis szünet után belépve már a 2. fordulót látom. Elküldés után futtatási hibát írt ki, de az elküld gomb eltűnt és a képek bennt maradtak.
Érdekes.
Én ebben a pillantaban csináltam meg a 2. fordulót. El is fogadta...
sziasztok!
Még mindíg az első forduló kérdései láthatóak.
Nálam még nincs 2. forduló.
Vagy ?????
Most már minden OK! El lehet küldeni az újabb fordulóra
Most valóban arégi felállás van, de kora délután nem így volt.
Nem tudom,ti hogy küldtétek el még egyszer a képeket,nekem ott vannak az első forduló képei,nem tudok csinálni semmit.
még nem frissítették, mert a beküldésre ezt a popup ablakot kaptam:
Gratulálunk, jó a megfejtésed! Bekerültél az első forduló sorsolásába, és a fődíjért is indulsz!...
Pedig ez már ugye a 2. forduló lenne...

A második körben is ugyanazt a 3 képet kell megtalálni, vagy még mindig nem frissítették a játékot?
Most értem vissza, de látom, semmi sem változott.

Na,most végre sikerült,5.x-re!

De,még mindíg állati lassú az oldal.
Beállt a pallmall oldal,alig műxik!
Most meg hiába rakom ki a képeket,és van ott a küldés gomb,nem megy el,már 2x -3x újra próbáltam,több belépéssel,de sosem küldi el,és jelez vissza,már fél órája várok rá,de csak többször az jön be,hogy a kiszolgáló nem található+1 fehér lap,marha jó! Egyre ügyesebbek a PM. gyepmesterek!

Bocsánat, mégis megnyílik. Csak irgalmatlanul lassú

Most beszéltem egy Ügyintézövel a PM-nél.
Közöltze velem, hogy ma már nem lehet szemüveget nyerni, csak az 1. fordulóban lehetett.
Jeleztem neki, hogy a 2 hete elküldött reklamáló mailomra a mai napig sem kaptam választ, és hogy nem hagyja elküldeni a rendszer a megfejtést, söt azóta az oldalra sem lehet bejutni.
De szerencsémre a hölgy sem tudott bejutni a saját weboldalukra.
Ugyhogy sokra nem mentem a 8 perc beszélgetéssel, de megígérte a hölgy, hogy utánnanéznek!!!
Nálam meg sem nyílik a PallMall oldala

Megtettem, ....... a Pall Mall oldal nem a játékszabályoknak megfelelően működik, ezért ki a felelős Önöknél?.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások