Tavaly is örömet okoztam néhányotoknak az Ákos koncerttel, hát most irány Nox-ra jegyért! A mol honlapja szerint még 1800 jegy van.
Tankolj 205.december 5. és 11. között minimum 35 liter EVO vagy EVO Diesel üzemanyagot az akcióban résztvevő MOL-kutakon, és mi 2 darab NOX koncertbelépővel ajándékozunk meg!
Ingyenesen elérhetők a hatályos jogszabályok:
http://www.magyarorszag.hu/hirek/kozelet/hjegy_20
051207.html?source=rss_newest
Molnál:
10.000 forintért online T-mobile feltöltés, ajándék 2000 forintos mol vásárlási utalvány
Jegyelővételi akciót hirdetett a MÁV. Azok az utasok, akik december 10-e és 18-a között elővételben veszik meg legalább 100 km-es távolságra szóló menetjegyeiket, 100 kilométerenként 100 forint értékű kupont kapnak. Az ajándék szelvényekkel összegyűjtött pontokat 2006. január 1. és március 31-e között utazhatják le az akcióban résztvevők- tájékoztatott Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője.
További részletek: http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0512213
146
A szegedi Severben a gyerekek ma Mikulás csomagot kapnak.
Ha most előfizet a Kiskegyed konyhájára a 12. hónapot ajándékba adjuk Önnek. Az előfizetés 2006 februártól indul. http://elofiz.axels.hu
hát azt nem tudom, hogy mikor vannak a mikulások...gondolom hatodikáig délutánonként folyamatosan...de lehet, hogy csak a hétvégén "dolgoztak

" (velük nem beszéltem)
...és mikor volt ott a Mikubá a mágnessal, lesz még máskor is?
arpi001
én ugy tudom csak a tescos blokkért adnak raffaellót visszamenőleg is.
tescoban:
a mikulás tesco-s jegyzettömbös mágnest ad ajándékba felnőtteknek is! (és még verset se kell mondani

)
dec. 7-8-9, 27-28-29-30án a bejárat közelében 1000 forint felettimastercard vásárlás esetén 4db-os raffaello-t adnak ajándékba, és beneveznek a blokkal a játékba is!!
(visszamenőleg is! csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy visszamenőleg csak a tesco-s blokkért vagy az összesért adnak-e ajándék csokit!

)
egyébként mi ma nagybevásárlást tartottunk, és direkt mindent ezresével blokkoltattunk, szóval kaptunk 7*4 raffaellot!
(ami az egész családnak nagyon tetszett, csak a sorban mögöttünk állónak nem

)
A Rossmann dec. 5-től érvényes katalógusában 1.000.-Ft értékű kupon, amely 3.990.-Ft feletti parfümvásárlás esetén váltható be dec. 9-11. között. (pontgyűjtő füzet beváltasakor nem használható.)
Sparban, Intersparban sok akciós pia.
Unikumhoz - sál sapka
Unikumhoz - bicska
St. Remy - poharak
stb. járnak ajándékba.
köszönöm szépen a választ. Már regisztráltam is a megadott helyen.
rika: kérjél tőlük, hátha küldenek neked is.
naturland@naturland.hu
rika74
Postán küldték, kérés nélkül, mint régi játékosuknak.
Kedves Sada!
Hol kaptad a Naturland katalogust?
Szeretnék én is, mivel már gyűjtöm a pontokat.
Ha tudsz segíteni írj köszi előre is
Rika
a Sárkány Centerben ingyen osztogatják a kódos Arany Ászok sört sárkányos kupon ellenében (újság sarka). December 31-ig.
Hello Mindenki!
Regisztráld magad Te is www.smskuldo.hu weblapon, hogy ingyen
küldhess sms-t!!!
A regisztrált felhasználók számának el kell érni a 15000 főt, s onnantól
beindul az oldal.
Légyszi küldd tovább ezt az e-mail, hogy minél több emberhez eljusson.
--ezt kaptam pár perce a-mailben...

Metro Áruház 2 üveg Maresi, ajándék 1 csomag valódi bécsi Sachers kávé.
Kaptam a Naturlandtól egy termékkatalógust, amiből rendelni is lehet.
Az utolsó oldalon van 3 ajándékpont.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások