Szavazások, meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 253 / 1450 oldal |
dorcha, szavaztak 9,58
dorcha , veruss szavazok minden nap rátok csak nincs idő írni.
Sok szerencsét, rátok fér ( nagyon szoros).
Sok szerencsét, rátok fér ( nagyon szoros).
dulifuli! Igen, e-mailenként!
trendy, én nem bánom, ők is megérdemlik a kikapcsolódást!
" alt="
">
" alt="
">ugye email-címenként megy a szavazat és nem IP címenként? Ugyanis van nálunk 2 fiú akik tudnának szavazni
Dorcha!
Kár!
" alt="
">
Kár!
" alt="
">ajajjjjjjjjj.........
Ez fontos volt beírni h. családon belül még volt Bali...
sada!
Végül is...akár mákos is lehet!
" alt="
">
Végül is...akár mákos is lehet!
" alt="
">9,56 és a 2. helyezett 9,41..
" alt="
"> elég szoros...
" alt="
">
" alt="
"> elég szoros...
" alt="
">
trendy!
Az nem átruházható, pedig nekem is szimpatikus volt a gondolat!
" alt="
">
Az nem átruházható, pedig nekem is szimpatikus volt a gondolat!
" alt="
">Dorcha!
De legalább anyukád nektek adja a Bali szigetére nyert utat nászútnak?Vagy ez szemtelen kérés lenne tőle?
" alt="
">
Persze csak ha nem sikerül itt nyernetek!
" alt="
">
De legalább anyukád nektek adja a Bali szigetére nyert utat nászútnak?Vagy ez szemtelen kérés lenne tőle?
" alt="
">
Persze csak ha nem sikerül itt nyernetek!
" alt="
">Én nem idegeskedem, az elmúlt két hétben ennél sokkal-sokkal durvábbakat is kaptunk, és az sem érdekelte azokat, akik minket saraztak, hogy a szervező kiállt mellettünk! Úgyhogy akkor még nagyon rosszulesett, de hozzászoktam, tényleg, aki az első helyen áll, nyilván nem tarthat igényt közszimpátiára!
" alt="
">
" alt="
">Dorka!
Mozgósítsunk egy falút,és ha nyertek ott lesz a lagzi
" alt="
">)))))))
De legyen már döntés persze a ti javatokra,mert nem bírom már az izgalmakat.))))))))
Mozgósítsunk egy falút,és ha nyertek ott lesz a lagzi
" alt="
">)))))))
De legyen már döntés persze a ti javatokra,mert nem bírom már az izgalmakat.))))))))
trendy
Lehet, hogy ez is, az is...
" alt="
">
Lehet, hogy ez is, az is...
" alt="
">Dorcha ne idegeskedj.... inkább nyomjad!
törpi! Így már értem, mire gondoltál! Nem is rossz ötlet, leszámítva, hogy nincs 1 milliónk se esküvőre... meg másra se...
" alt="
">
" alt="
">jó túros, én ilyen butuska vagyok...
" alt="
">
" alt="
">bocs folytatom:
NEM TARTOM CSALÁSNAK ezt a fajta mozgósítást!!! Azt pedig hiába mondom, mert bizonyítani nem tudom, de nem írtunk programot. Én nem értek annyira hozzá, de nem hiszem, hogy az olyan marha egyszerű lenne.
" alt="
">
NEM TARTOM CSALÁSNAK ezt a fajta mozgósítást!!! Azt pedig hiába mondom, mert bizonyítani nem tudom, de nem írtunk programot. Én nem értek annyira hozzá, de nem hiszem, hogy az olyan marha egyszerű lenne.
" alt="
">Nem túrós te,hanem túros!
" alt="
">
" alt="
">