Szerintetek mennyi idő alatt ér ide az ajándék?
Hetekkel ezelőtt tombolán nyertem kifestőt,de még mindig a preparationt írja ki.
nyul
Feldolgozás alatt, még nem küldték!
Sziasztok!
Hol láthatom , hogy már elküldték-e az ajándékom? Hiába állítottam németre az oldalt a státusz francia maradt, és fogalmam sincs mi az az en preparation

Mikor megnyertem tombolán az ajándékom az a tombola este23-kor zárt reggelre volt értesítőm hogy nyertem.Ha tegnap du. vettem tombolákat és eddig nem jött üzi hogy nyertem

már ne reménykedjek hogy nyertem ugye ?
aki többször nyert már bizti tud nekem válaszolni

köszi

Én is kb 20 néven játszom, ezek közül több külföldre megy. És még minden megérkezett. A lényeg, hogy különböző név legyen.
Postázástól számítva másfél hét.
Sziasztok! 9.-én, ill. 14.-én nyertem a Prizee-n egy plüss békát meg egy fém kulcstartót (Diablo), és a státusznál az van írva, hogy elküldték, de még mindig nem érkezett meg. Ti mennyi idő alatt kaptátok meg az ajándékokat?
van hogy egy gépről az egész családét én csinálom meg,még sosem tiltott le.
Egy IP címről lehet akármennyi,egy lakcímről 3.Tudom,hogy a zsebpenzen,nem ez van írva.De én már vagy 20 néven regeltem,és soha nem tiltottak le,minden ajándékot megkaptam.Valahol olvastam,hogy egy gépről bármennyiszer lehet regelni.pl,egy internet kávézóban vagy letiltanak mert előtted már 3an játszottak?Én kipróbáltam,soha nem töröltek.
rosszul írtam,egy IP címről
nem rendeltem és nem nyertem még. de a magyar oldalán azt írja 3 néven játszhatsz egy e-mail címről
Törpi!
hogy nem buksz be a 3 névvel?
Én a múltkor bebuktam és az összes kontóm törölték.Rendeltél v nyertél már?
cica75!Leírtam én honnan szerzem,itt az oldalon.A zsebpenzen egy csomó PPhely van,próbáld ki őket.
Másfél hónapja játszom a prizee-n azt olvasom a zsebpénz oldalon hogy PP-t szerezhetek bizonyos oldalakon ,hol érdemes regisztrálnom?Próbáltam egy bizonyos Soulchoc nevezetű oldalon de mikor emilt kaptam a címemre és onnan akartam belépni hiába adtam meg a regisztrációmban megadott n.nevem és a jelszavam nem engedett be.Segítene nekem valaki, ti honnan szereztek PP-t?
valamit biztos megint rosszul nyinálok

ez nálam is így volt, bár többet von le mint amit hozzáad...

miért lehet az,ha belépek a prizee oldalára,hol hozzáad pontot,hol levon??
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások