Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 253 / 2049 oldal |
Burn nyitófül kódfeltöltés megy valakinek? Minden kódra azt írja, hogy nem érvényes.
Kerülöm a Lidl-t, attól kezdve, hogy nyomtató-papírt váltott.
Tele a tököm a Lidlis blokkokkal, a szemem esik ki tőle
" alt="
">
" alt="
">Valóban nem sör. A Borsodi alapján hasonlóra gondoltam, sörhöz hasonlóan készül fermentált almaalapú. Céljuk, hogy a söreik kedvelőinek újfajta sörön túlmutató élményeket kínáljanak.
Bocs, de a Wai nem "sör", hanem hard seltzere:
Buborékos alkoholos ital.
Buborékos alkoholos ital.
Wai momentet megerősítem
" alt="
"> Egy jó áfonyás csíkiszerűséget vártam, erre van egy átlátszó szódás+vodkas/pálinkás kombó íz, amibe visszaköszön egy enyhe gyümölcsösség, de nem a jó fajtából. Ebből nem hiányzik egy tálcával.
" alt="
"> Egy jó áfonyás csíkiszerűséget vártam, erre van egy átlátszó szódás+vodkas/pálinkás kombó íz, amibe visszaköszön egy enyhe gyümölcsösség, de nem a jó fajtából. Ebből nem hiányzik egy tálcával.Wai momentet megerősítem
" alt="
"> Egy jó áfonyás csíkiszerűséget vártam, erre van egy átlátszó szódás+vodkas/pálinkás kombó íz, amibe visszaköszön egy enyhe gyümölcsösség, de nem a jó fajtából. Ebből nem hiányzik egy tálcával.
" alt="
"> Egy jó áfonyás csíkiszerűséget vártam, erre van egy átlátszó szódás+vodkas/pálinkás kombó íz, amibe visszaköszön egy enyhe gyümölcsösség, de nem a jó fajtából. Ebből nem hiányzik egy tálcával.A Hervis és a Pöttyös nyereményjáték ügyfélszolgálatának küldtem el. A mai napon válasz is kaptam, utólag jelfogadják a kuponkódot. Azt irták félreértés történt, és elnézést kértek. Azt hiszem, hogy ennek is van itt helye, a negativ tapasztalatokkal, és azzal, hogy megpróbálják az embert hülyére venni!.
Megadom a főnököm címét! Fizetem a futárt... Cserére bármit küldök
" alt="
">
" alt="
">Ne is mondjátok!
Nyertem egy tálcával, de ezt még az ellenségednek sem tudod elajándékozni.
Olyan, mintha szódához sima alkoholt öntöttek volna.
A Kinderhez hasonlóan így a többi nyerési lehetőségtől elestem,
vehetek megint 4-et.
Nyertem egy tálcával, de ezt még az ellenségednek sem tudod elajándékozni.
Olyan, mintha szódához sima alkoholt öntöttek volna.
A Kinderhez hasonlóan így a többi nyerési lehetőségtől elestem,
vehetek megint 4-et.
Akkor hátha nem nyersz vele egy tálcát
" alt="
">
" alt="
">Vettem Wai moment italt. Auchan nyereményjáték van vele.
Hát pokolian rossz íze van. Nem fog elfogyni. Szerintem kirakom a kukára a ház elé 😅
Hát pokolian rossz íze van. Nem fog elfogyni. Szerintem kirakom a kukára a ház elé 😅
sada! Sztem csak a panaszlevelet masolta be ide 😁
Hm...
Milyen ügyfélszolgálat?
Milyen üzlet?
Ilyenek itt nincsenek, ez egy játékokat összegyűjtő oldal.
+36 80 180 040
Hétfő - Péntek: 9.00-17.00
https://www.facebook.com/hervissports.hu/
Milyen ügyfélszolgálat?
Milyen üzlet?
Ilyenek itt nincsenek, ez egy játékokat összegyűjtő oldal.
+36 80 180 040
Hétfő - Péntek: 9.00-17.00
https://www.facebook.com/hervissports.hu/
Rezia 2021-08-09 :: 15:06
Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon az érdi üzketükben vásárolva, szerettem volna felhasználni a pöttyös nyereményjátékon nyert kuponomat. 2 termékért közel 19000 ft ot fizettem. Közölték, velem hogy a kupont nsm tudom felhasználni, mert tegnap a játék véget ért. A pöttyös a kuponokat olyan tájékoztatással küldi ki, hogy a kuponok 2021 dec. 31 ig felhasználhatók. Az érdi üzlet a mai napon, állítólag olyat emailt kapott a vezetőségtől, hogy tegnap a játék véget ért a kupont már nem fogadhatják el. A pöttyös játékszervezőt felhívtam, akiktől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a Hervisnél kommunikációs probléma van, mert a kupont december 31-ig használható fel. Mivel a 2 termék vásárlására 2 kupon használható fel! Most akkor mi van? Nem tudja a bal kéz mit akar a jobb. A hervisnél csak a Webshopnak van elérhetősége!
Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon az érdi üzketükben vásárolva, szerettem volna felhasználni a pöttyös nyereményjátékon nyert kuponomat. 2 termékért közel 19000 ft ot fizettem. Közölték, velem hogy a kupont nsm tudom felhasználni, mert tegnap a játék véget ért. A pöttyös a kuponokat olyan tájékoztatással küldi ki, hogy a kuponok 2021 dec. 31 ig felhasználhatók. Az érdi üzlet a mai napon, állítólag olyat emailt kapott a vezetőségtől, hogy tegnap a játék véget ért a kupont már nem fogadhatják el. A pöttyös játékszervezőt felhívtam, akiktől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a Hervisnél kommunikációs probléma van, mert a kupont december 31-ig használható fel. Mivel a 2 termék vásárlására 2 kupon használható fel! Most akkor mi van? Nem tudja a bal kéz mit akar a jobb. A hervisnél csak a Webshopnak van elérhetősége!
Ma reggel a Lidl ahova járok tele volt Twist tonhal konzervvel, rajta a lejárt játékfelhívással
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Auchan blokk csere megszűnőben
" alt="
"> Bizalomkártya számot is kér ?
" alt="
"> Bizalomkártya számot is kér ?Ahhhhhh, akkor yó.
Dánke.
Dánke.
Játszik a gold, benne van a jsz-ban is, meg a játék oldalán is ott virít a fotón, a többi közt, középen!
mit pörögtök folyton a lidl n már akkor öürülök ha lelek játékhoz terméket
" alt="
"> de akkor nagyon
" alt="
"> de akkor nagyon