Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 254 / 511 oldal |
Ez nálunk is így van. A befizetés határideje után 2 héttel érkeznek meg a számlák, így várhatjuk a következőt a késedelmi díjjal, ami szintén késik. Szélmalomharc az egész.
Bertollival semmi
, pedig tudtam a válaszokat sajna a pörgetésnél nem nyertem, még egy fakanalat sem.
és az Arany Ászokkal is 5-semmi
Azért még próbálkozom
, pedig tudtam a válaszokat sajna a pörgetésnél nem nyertem, még egy fakanalat sem.
és az Arany Ászokkal is 5-semmi
Azért még próbálkozom
Tegnap (május elseje, ünnepnap, Munka ünnepe, majdnem Anyák napja, EU-csatlakozás jubileuma, stb. napján, ami ugyebár egyben postaszüneti nap is) gázszámla a postaládában
Előző napokban határozottan NEM volt benne
A legszebb benne az, hogy a számla kelte április 15, nyomtatás dátuma április 21., kiküldésé passz, befizetésé pedig ma
Na, erre varrjatok gombot!
Én már csak röhögök! Bosszankodni nincs is értelme!
Előző napokban határozottan NEM volt benne
A legszebb benne az, hogy a számla kelte április 15, nyomtatás dátuma április 21., kiküldésé passz, befizetésé pedig ma
Na, erre varrjatok gombot!
Én már csak röhögök! Bosszankodni nincs is értelme!

A Coca cola mintha azt írta volna, hogy március 18. után megjelennek a Kreatív pályázat nyertesei a honlapjukon. Vagy vaksi vagyok
, vagy Java kell hozzá
, vagy pont ide való a téma 
, vagy Java kell hozzá
, vagy pont ide való a téma 
Köszi a választ.
tikana
Nem adsz meg többet, mint amennyi akár egy telefonkönyvben is megtalálható. A visszaéléshez ez azért még kevés.
A külön email cím csak azért kell, hogy a magánlevelek ne keveredjenek a reklám levelekkel, nem a biztonság miatt.
Nem adsz meg többet, mint amennyi akár egy telefonkönyvben is megtalálható. A visszaéléshez ez azért még kevés.
A külön email cím csak azért kell, hogy a magánlevelek ne keveredjenek a reklám levelekkel, nem a biztonság miatt.
Fő oldal, italoknál az utolsó:
DOUWE EGBERTS, PICKWICK
"1000 pontos hűségakció"
DOUWE EGBERTS, PICKWICK
"1000 pontos hűségakció"
Mi az a DE tálca?
igen ez az e-mailcím dolog ok, de a címemmel mi van? Ha mást adok meg és nyerek az nem jó, ha meg nem nyerek, akkor küldik a reklámanyagokat.
ma kapott az anyukám egy DE tálcát de nagyon gagyi vékony festett lemezből van már a szállitás közben behorpadt .
A megoldás az, hogy csinálsz (csináltatsz) magadnak egy "játékos" e-mail címet. 

És nem árasztanak el kéretlen levelekkel, e-mailekkel?
Nem használhatják fel az engedélyed nélkül!!
Adatvédelmi törvény..
Én sok mindenen játszom..
nem félek!!
Adatvédelmi törvény..
Én sok mindenen játszom..
nem félek!!
Nálunk meg el sem hozza a postás. Az sem túl jó. Hetente járok a postára, hogy nem érkezett e ajánlott levelem, vagy csomagom. Jó mi?
Ti mivel szoktatok nyerni?
Nem féltek megadni a címeteket, neveteket, adataitokat?
Én nem nagyon merek ilyenekben játszani, mert felhasználhatják az adataimat, vagy visszaélhetnek vele. Nem volt még ilyen tapapsztalatotok?
Nekem az egyik italgyártó küld havonta levelet, és nem lehet lemondani. De sok ilyen az nem jó. Nem?
Ti mivel szoktatok nyerni?
Nem féltek megadni a címeteket, neveteket, adataitokat?
Én nem nagyon merek ilyenekben játszani, mert felhasználhatják az adataimat, vagy visszaélhetnek vele. Nem volt még ilyen tapapsztalatotok?
Nekem az egyik italgyártó küld havonta levelet, és nem lehet lemondani. De sok ilyen az nem jó. Nem?
Velem kapcsolatban már olyan mondat is elhangzott a postán, hogy idézem: " mi a f..t csinálunk mi ezzel, kiállunk a piacra?" És ennek a ragozása.
Pedig - addig - mindig kaptak ajándékot.
Azóta jobban meggondolom.
Pedig - addig - mindig kaptak ajándékot.
Azóta jobban meggondolom.
szandra_
Lehet, hogy csak ismerkedni akart?
MIndenesetre, tényleg eléggé visszatetsző.
Lehet, hogy csak ismerkedni akart?
MIndenesetre, tényleg eléggé visszatetsző.
A postásunk kb. 28 éves lehet, hogy nyugodt szívvel "odavágtam" neki hohy ezért kapod a fizetésed!
Ha idős bácsi lett volna akkor biztos nem szólok rá semmit.
De tudjátok,most gonosz vagyok és remélem hogy ma is kapok vmit, amit neki kell kihoznia.
Különben már nyáron is morgot az algidás cuccok miatt.És még akkor mondta is,hogyha már ennyi mindent nyerek adhatnék neki is egy törölközőt vagy egy papucsot. Egy kissé pofátlannak tűnik,nem?
Ha idős bácsi lett volna akkor biztos nem szólok rá semmit.
De tudjátok,most gonosz vagyok és remélem hogy ma is kapok vmit, amit neki kell kihoznia.
Különben már nyáron is morgot az algidás cuccok miatt.És még akkor mondta is,hogyha már ennyi mindent nyerek adhatnék neki is egy törölközőt vagy egy papucsot. Egy kissé pofátlannak tűnik,nem?
Szandra_!
Én is kiakadtam volna!
Szerencsére nálunka a postás bácsi nagyon rendes, és a társa is, akivel váltani szokták egymást. Épp tegnap kérdeztem meg a családi körülményeit, hogy tudjam, hátha bejön majd valami. Kiderült, hogy aki pl. tegnap hozta a 4 Lego Lovagot, 3 lánya van. Jó tudni
Én is kiakadtam volna!
Szerencsére nálunka a postás bácsi nagyon rendes, és a társa is, akivel váltani szokták egymást. Épp tegnap kérdeztem meg a családi körülményeit, hogy tudjam, hátha bejön majd valami. Kiderült, hogy aki pl. tegnap hozta a 4 Lego Lovagot, 3 lánya van. Jó tudni

Sőt:
A sok küldemény díjából kapja a fizetését!
Alkalomadtán emlékeztesd rá, vagy ki tudja...
A hétfőn kellettlenül felvett elsöbbségi levél a mai napig nem ért el a címzetthez.
Vszínű a kukában landolt...
A sok küldemény díjából kapja a fizetését!
Alkalomadtán emlékeztesd rá, vagy ki tudja...
A hétfőn kellettlenül felvett elsöbbségi levél a mai napig nem ért el a címzetthez.
Vszínű a kukában landolt...
A postásunk azt mondta: hogy tele van a töke
És tudjátok hogy mivel?Azzal hogy ki kell hoznia azokat a dolgokat amiket nyerek.Tisztára ki vagyok akadva.
Véletlenül nem ez a munkája?
És tudjátok hogy mivel?Azzal hogy ki kell hoznia azokat a dolgokat amiket nyerek.Tisztára ki vagyok akadva.
Véletlenül nem ez a munkája?