Nem magamat, egy ismerősömet
Amúgy írhatnátok még páran, lássák, hogy nem egyéni szoc. probléma

flori, ezt jól tetted de még lehetne néhány cégnek írni ezügyben pl.: balatonszelet, stella, nívea stb.....
na hajrá, értesíts minket a fejleményekről!legalább felajánlottad magad a rendszergazdájuk helyére?
Most írtam nekik, hogy egy ilyen múlttal rendelkező márka nem engedhet meg ennyi balf@szságot!
És hogy rúgják már ki a PM oldal kezelőjét.
Várom a választ

flori
És ez mennyir biztos, hogy válaszolnak is?Neked visszaírtak?
www.bat.hu lapról lehet nekik írni egy letoló levelet!
Sajnos én nem,nem gondoltam(tunk),rá,hogy ezt kellene tenni!

persze, hogy megtellik, amikor annyi panasz van rájuk.Elég érdekes, hogy az első postázi napot követően senki nem kapott napszemüveget.Hozzánk 4-ből 1 érkezett, majd férjem is reklamált, azt mondták jogos a panasz.Kiváncsi leszek:többiek nem reklamáltak, akkor nem is kapnak?Megvárjuk azt a 25 nap postázsi időt, aztán majd utána!E-mailre nem szoktak válaszolni, kár írni nekik!
Egyébként elmentette valaki azt az írásukat, hogy gratulálunk, a 100 leggyorsabb.....nyereménye egy napszemüveg?Ha igen, akkor küldjétek már át nekem is!köszi!
sada esetleg te?
Az írjon a PallMallnak fiókja megtelt....

Mivel nincs gyorsasági, hagyom, hogy felülemelkedjenek önmagukon,
csak napok múlva fogok foglalkozni velük.
Ha már változás van az oldaklon, az azt jelenti, hogy "már" felébredt a webmester, bár egyenlőre minek?
Megcsináltam,és ez még az első forduló,mert ezt írta ki:
Gratulálunk, jó a megfejtésed! Bekerültél az első forduló sorsolásába, és a fődíjért is indulsz! Tiéd lehet a fődíj, a retro hifi, vagy az alábbi nyeremények egyike: Tisza Cipő utalvány, Concert&Media voucher, MediaMarkt vásárlási utalvány.
És hogy addig se unatkozz: játssz minden fordulóban!
Fent van a pallmallon a játék,de az még a régi,most megint el,be lehet küldeni,nem értem már 1 másik újnak kéne ott lennie!
Érdemes ezt most még 1x elküldeni,mert ugyanaz,mint múltkor!
Szerintetek nem járt le még a két hét? Elvileg már az új játéknak kellene lenni?!
Engem is most hívtak a flaska szett miatt, elvileg ma hozzák...
MA!!!! hívták vissza végre a páromat, hogy 25-30 napon belül megkapja a 2 hónapja hiába reklamált, májusban nyert késkészletet és a garantált hátizsákot. Most ez nem is tudom, hogy

, vagy

. Mindenesetre nem a gyorsaságukért fizetik őket, az tuti. A vigyorit pedig majd akkor merem ideírni, ha már meg is érkezett épségben a cucc...
NA csak be kellett írnom
Most hívtak, hogy jogos a reklamációm ( szemüveg ügyben)
A másikra már nem mertem rákérdezni

Én pénteken hívtam őket.
KÉt reklamációm is volt, akkor azt mondták hogy most már jön a hétvége nem tudnak mit kezdeni a problémámmal, majd hétfőn...Azóta semmi.
Most már én érzem zaklatásnak ha hívogatom őket

még én se kaptam meg, de a reklamálás után a srác azt mondta, hogy 25 nap határidő... abból meg még van bőven hátra...
Volt akinek elfogatták a reklamciót. Pl. a páromnak. Neki azt mondták 20-25 munkanap alatt kézbesítik ki a szemüveget.
Éci én 4-ből 1 db-ot kaptam,amire telefonon rá is kérdeztem.Furcsa lenne,ha csak 1 érne célba,mikor egymás után lett elküldve.
Meg az is furcsa-ha jól emlékszem-hogy péntek óta senki nem kapott szemüveget.
meddig lehet az infó vonalt hívni,mert azt nem is kérdeztem!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások