Pall Mall Slim ajándékok a Tescokban:
Slim öngyújtó, Pici tükrös piperrecucc, Összecsukható, design-os számológép tollal
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 254 / 393 oldal |
dunaújvárosi tescoban is akciózik a pallmall
Tesco Váci út:
PAllMall Slimhez ajándékok.
PL. a vékony öngyújtó, ha valakinek nem sikerült nyerni
PAllMall Slimhez ajándékok.
PL. a vékony öngyújtó, ha valakinek nem sikerült nyerni
A McDonalds-ban kaptam:
PRÓBÁLD KI TE IS!
Regisztrálj a www.wiera.hu-n és 100 PERCIG INGYEN használhatod HotSpotunkat!
(Az akció a 2005. november 1-től 2006. január 31-ig a mcDonalds éttermeiben regisztálókra vonatkozik és a 100 perc hozzáférés is csak ez időtartam alatt használható fel.)
NE HAGYD LAZÍTANI LAPTOPOD!
Ha további információra van szükséged, tekintsd meg a www.wiera.hu weboldalt vagy hívd a 219-5810-es számot!
PRÓBÁLD KI TE IS!
Regisztrálj a www.wiera.hu-n és 100 PERCIG INGYEN használhatod HotSpotunkat!
(Az akció a 2005. november 1-től 2006. január 31-ig a mcDonalds éttermeiben regisztálókra vonatkozik és a 100 perc hozzáférés is csak ez időtartam alatt használható fel.)
NE HAGYD LAZÍTANI LAPTOPOD!
Ha további információra van szükséged, tekintsd meg a www.wiera.hu weboldalt vagy hívd a 219-5810-es számot!
Most hétvégén (26 és 27.-én) a TELE2-nél ingyen lehet telefonálni minden belföldi, vezetékes számra.
Ha most két bármilyen Signal fogkefét vásárolsz akciós áron a Rossman drogériákban, egy Signal White System fogkrémet kapsz melléjük ajándékba.
Az akció időtartama: november 14. – november 27.
Az akció időtartama: november 14. – november 27.
A miénken jo 

Nekem sem maradt fenn a hűtőn.
Akkor a mi hűtőnkkel is baj van?
Akkor a mi hűtőnkkel is baj van?

Smile
Akkor a hűtőnkkel van a baj?!?
Akkor a hűtőnkkel van a baj?!?

Nem tudom Nórika,de a mienk az fentmaradt.
A hétfői Megepetéshez ajándék hűtőmágnes-képkeret (pici, igazolványkép méret), viszont a negatív része a dolognak: a hűtőn nem marad fent... 

Az Intersparban is van a "Vásároljon Pickwick teát és Omnia kávét, és válasszon az ajándék csészék közül!"
Tegnap 3 féle csésze volt az Árkádban: citromsárga, narancssárga, zöld.
Nemcsak úgy adnak csészét, hogy 1 kávé és 1 tea. Többféle lehetőség is volt, pl. 3 teáért 1 csésze.
Előtte érdemes megkérdezni.
http://www.spar.hu/spar-hu/popup_hu/pdf/ISP200511
17/11.jpg
Tegnap 3 féle csésze volt az Árkádban: citromsárga, narancssárga, zöld.
Nemcsak úgy adnak csészét, hogy 1 kávé és 1 tea. Többféle lehetőség is volt, pl. 3 teáért 1 csésze.
Előtte érdemes megkérdezni.
http://www.spar.hu/spar-hu/popup_hu/pdf/ISP200511
17/11.jpg
kriszty
Ingyen elküldik próbaolvasásra, de 2 héttel utána vagy meg kell venni 4740 Ft-ért az Alapkötetet vagy vissza kell küldeni! Viszont egy CD-t is küldenek segédprogramokkal, amit meg lehet tartani.
Ingyen elküldik próbaolvasásra, de 2 héttel utána vagy meg kell venni 4740 Ft-ért az Alapkötetet vagy vissza kell küldeni! Viszont egy CD-t is küldenek segédprogramokkal, amit meg lehet tartani.
Kaiser's
Vásároljon Pickwick teát és Omnia kávét, és válasszon az ajándék csészék közül! További infó a plakátokon. Az akció nov. 17-től a készlet erejéig, de legkésőbb december 16-ig tart.
(A képen Pickwick elegáns üveg teáscsésze van.)
Vásároljon Pickwick teát és Omnia kávét, és válasszon az ajándék csészék közül! További infó a plakátokon. Az akció nov. 17-től a készlet erejéig, de legkésőbb december 16-ig tart.
(A képen Pickwick elegáns üveg teáscsésze van.)
ingyen alapkönyv a számítógép használatához:
www.pc-sugo.hu/megrendelo/?Code=NL110
www.pc-sugo.hu/megrendelo/?Code=NL110
Miskolci n.sz.
A bérlet nem jelent kedvezményt?
A bérlet nem jelent kedvezményt?
allitolag most az Asztórián zöld almát osztogatnak
Miskolci Nemzeti Színházba járóknak:
Ne dobják el színházjegyüket! MInden jegy, amelyet a Miskolci Nemzeti Színház valamely előadására váltottak, 15 % kedvezményt jelent, ha könyvet vásárolnak az Alexandra Könyváruházakban. A kiválasztott könyv fizetésekor felmutatott jegyet pecséttel látják el, egy jeggyel tehát csak egyszer lehet vásárolni, ám értékhatár nélkül. (Más kedvezménnyel nem vonható össze, kizárólag könyvre érvényes, fél- és harmadáras termékekre nem vonatkozik.)
Ne dobják el színházjegyüket! MInden jegy, amelyet a Miskolci Nemzeti Színház valamely előadására váltottak, 15 % kedvezményt jelent, ha könyvet vásárolnak az Alexandra Könyváruházakban. A kiválasztott könyv fizetésekor felmutatott jegyet pecséttel látják el, egy jeggyel tehát csak egyszer lehet vásárolni, ám értékhatár nélkül. (Más kedvezménnyel nem vonható össze, kizárólag könyvre érvényes, fél- és harmadáras termékekre nem vonatkozik.)
innen egyszerűbb:
http://www.hp.hu/fotonyomtatas/
http://www.hp.hu/fotonyomtatas/
én nem találom... az jobb felső banner?