bocs folytatom:
NEM TARTOM CSALÁSNAK ezt a fajta mozgósítást!!! Azt pedig hiába mondom, mert bizonyítani nem tudom, de nem írtunk programot. Én nem értek annyira hozzá, de nem hiszem, hogy az olyan marha egyszerű lenne.

" alt="

">
Nem túrós te,hanem túros!

" alt="

">
Szerintem az energiát a szavazásba öljük, amúgy törpi ötlete kiváló... én szeretem az ilyen összeállós dolgokat, feltéve ha nem lesz túrós a ló háta... de ez inteligencia kérdés... össze kellett volna állni egy párral, és felezni, de reméljük nem lesz veszve semmi, és összehozzuk ezt az esküvőt....
De elválni TILOS lesz!!!!!

" alt="

">
senhorlouco! Más fórumon, nevezetesen a facebook-on max azt olvashattad, hogy minket saraznak, én nem saraztam senkit... És most se sipákolok, nem tudom elégszer leírni, hogy NEM
Dorcha: tudom,hogy nem pénz. de gondolom aki esküvőt komolyan tervez annak van és az tudna adni a segítőnek,erre gondoltam.
Kedves Dorcha, más fórumon már olvastam sarazásokat, hogy ki mért és hogyan csal, ebben voltak olyan hozzászólások, amiket asszem Te írtál. Ha az első helyen állsz jobb, ha hozzászoksz...
A tét nagy, és ha Ti tudtatok ilyen programot írni én egy cseppet sem ítélem el, lelketek rajta és ha valamit a gép el tud végezni helyettem, akkor én is megcsináltatom a géppel....
Én nem gyanúsítok senkit semmivel, de nagyon elegem van abból, ha valaki netán megközelít titeket, vagy lehagy megy a sipákolás.
Mozgósítson mindenki mindenkit akit tud és szavazzon arra akire akar.... legyen az akár az utolsó helyen álló pár is.
István! Ne haragudj, de nem szeretnék neveket mondani, az egészet tök ártatlanul írtam, mivel ezt én nem tartom csalásnak annak ellenére, hogy lehet, hogy emiatt elveszítjük a versenyt... Szerintem ez szimplán a legegyszerűbb módja a mozgósításnak. Nem hittem, hogy ekkora felfordulás lesz belőle, hogy leírom...

" alt="

">
hu milyen sok névtelen , magát nem vállaló lett erre hirtelen

" alt="

">
senhorlouco! Szerintem nem írtuk, hogy csalás volna az, hogy egy pár átáll egy másik mellé, ellenben te nem is annyira burkoltan meggyanúsítottál azzal, hogy mi esetleg programot írtunk a szavazásra... Most akkor hogy is van ez?
Én most már kíváncsi vagyok... Nem baj? Melyik az a pár, amelyiknek sikerült meggyőzni más párt, vagy párokat, hogy inkább őket támogassák?
igen, erről beszéltem... ez is az apró csalás kategóriába tartozik. Persze meg lehet ideologizálni, hiszen szavazol a család nevében és persze ha van kutya vagy macska vagy egyéb háziállat, akkor annak a nevében is

" alt="

">
Ne értsetek félre, de kicsit álszent csalásról beszélni, amikor mindenki azt csinálja. Kicsit elegem lett ebből, ezért ragadtam billentyűzetet...
és mindenki szavazzon arra, akire akar.... emiatt nem kéne senkiről leszedni a keresztvizet.
dulifuli, nektek is nagyon köszi, meg persze mindenkinek, aki szavazott vagy szavazni fog!

" alt="

">
törpi! Nem pénzt kap a nyertes, hanem egy megszervezett esküvőt kb 2-2,5 millió Ft értékben, úgyhgy nem lehet felezni...
Dorcha! Párom is szavazott és nem sokára a gyerekek is fognak.
Nektek kell nyerni!!!
Egy olyan pár írt nekem, akikkel jóban lettünk a játék alatt, mert kiderült, vagy egy közös ismerősünk, mindegy... és őket is megkereste az a pár, hogy szavazzanak inkább rájuk, már más is támogatja így őket. Innen az infó.

" alt="

">
szerintem ha 2 pár összeállna szavazni és feleznének csendben akkor is gyönyörű összeg 1-1 millió ft. Ha most szeretnék férjhez menni én abból is össze tudnám gyönyörűen hozni.

" alt="

"> na de én nem indultam

" alt="

">
nekem 4 mail címem van és azzal szavazok naponta 1x.
lehetne 100 mail cím is,de annyira nem vagyok fontos ember.)))))
én ennyivel támogatom minden nap Dorkáékat.
Sziasztok!
Hűha, forrnak az indulatok

" alt="

"> Tény, hogy hirtelen elkezdett feljönni a második helyen álló pár. De Dorka, azt honnan tudod, hogy valamelyik másik pár átszavaz rájuk? Gondolom nem ők írták meg Neked. Akkor meg hogy lehetsz biztos az információban?
amikor sok időt vesz el valami akkor szokott az következni, hogy az ember automatizálja és programot ír rá.
Itt most vagy az a helyzet, hogy a Tisztelt fórumozók között nagy összetartás van és minden fórumozó kb 10 címmel szavaz kedvenc párjára, vagy esetleg már egy komplett emailcím adatbázis áll rendelkezésre, amivel szavaz valaki/valami.
Jelen esetben a tét nagy, és bennem fel sem merül, hogy apró csalások nem fordulnak elő... az apró csalást pedig mindenki definiálja úgy ahogy akarja... akár lehet ez egy szavazóprogram is, ami képes ip címeket váltogatni egy ügyes mérnök segítségével...
Dorcha, 9,54! Nagyon remélem, hogy nyerni fogtok, így ismeretlenül is...

" alt="

"> Szimpatikus volt a bemutatkozó szövegetek, meg amúgy is, mi fórumosok tartsunk össze.

" alt="

"> . Nagyon sok sikert kívánok, 1,5 hónapja a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen, mikor a saját esküvőm van.

" alt="

"> Ráadásul mi mindent magunknak csináltunk,.még a kaját is, sőt én még a fotózás előtt egy órával a lufikat akaszgattam fel a teremben (egy művelődési házban volt). Ezért is kívánom, hogy valóra válljon az álmotok nektek is, mert ilyen nap csak egyszer van az életben!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások