De elválni TILOS lesz!!!!!
" alt="
">| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 254 / 1450 oldal |
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> na de én nem indultam
" alt="
">
" alt="
"> Tény, hogy hirtelen elkezdett feljönni a második helyen álló pár. De Dorka, azt honnan tudod, hogy valamelyik másik pár átszavaz rájuk? Gondolom nem ők írták meg Neked. Akkor meg hogy lehetsz biztos az információban?
" alt="
"> Szimpatikus volt a bemutatkozó szövegetek, meg amúgy is, mi fórumosok tartsunk össze.
" alt="
"> . Nagyon sok sikert kívánok, 1,5 hónapja a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen, mikor a saját esküvőm van.
" alt="
"> Ráadásul mi mindent magunknak csináltunk,.még a kaját is, sőt én még a fotózás előtt egy órával a lufikat akaszgattam fel a teremben (egy művelődési házban volt). Ezért is kívánom, hogy valóra válljon az álmotok nektek is, mert ilyen nap csak egyszer van az életben!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Csak ennél a játéknál úgy éreztem, megéri az energiát (mint anno a lakásfelújítosnál), meg azt gondoltam, hogy mivel más fórumos nem játszik, veletek jó esélyeim vannak a győzelemre, és ezt még mindig így gondolom, sehol se lennénk, ha nem elnne ilyen bázisunk, mint Ti!
" alt="
"> Úgyhogy nem adjuk fel, továbbra is várjuk a szavazatokat, mint kiderült, VASÁRNAP ÉJFÉLIG tart a játék, tartsatok még ki egy kicsit, légyszi!
" alt="
">