Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 254 / 303 oldal |
beírja=bírja
aranyosak vagytok! Köszi,majd meglátom,hogy reklamálok-e.

Én is 7.77 fölé mentem jóval, de utána elbuktam fizetősön. Egyébként ha tényleg nem adta be reklamálj nyugodtan, segítőkészek 2-3 napon belül válaszolnak.
Akkor ez meg szemétség,hogy neked nem beírja kiadni!Kár,hogy nem tudunk segíteni.
Andi81:már azt is próbáltam és úgy sem volt jó!

Ha megér neked még egy próbát,bukd el fizetős kaparosón,hogy le menj 7.77 ig vagy alá,aztán legyen megint 7.77.,hátha sikerül.
Köszi Andi81! Akkor próbálkozom ott is.
REacska:igen,egyből rámentem és semmi
3 néven játszok és mindegyik 8 feletti
törpi!Mennyi bubzod van most?
De rámentél a Cocktail-ra egyből? Én többször is megcsináltam és nem volt gond soha ezzel.
www.yacado.com Itt is lassan gyűlik,de már vagy 10 névvel vagyok regisztrálva,mert ott lehet!Kb 2 hónap,de ahány név,annyi PP.Jobban szeretem a find-jeux-nál.Azonnal kiadja a PP-t,ha megveszed.
nem,megsem jelent nekem. tudom,hogy csak 7.77-nél lehet
Andi81 honnan szerzed a PP-t? Én mint állat játszom a a find-jeux.com-on, de sose lesz meg a pontom a PP-hez, olyan lassan gyűlik.
Az meg hogy lehet?Lekapartad és nem adta ki???
törpi: az nem létezik. Egyből azt kapartad le amit kell vagy közbe játszottál mással is?
én egyszer sem tudtam kihasználni a 7.77 Bubbzenél a lehetőséget,mert nem találtam nyuszis shékert
Sokat játszok vele,mert mióta van,minden PP-t arra váltok be.A legjobban azzal gyűlik a bubz.
Akkor lehet, ennyire nem figyeltem még, mit ír ki, mert olyankor vörös a fejem 

Az nem azért van,akkor kiírja,hogy kilépett az ellenfél,tiéd a pont!Nekem a kaparosóknál is errort ír ki mostanában,ott pedig nincs ellenfél.Szerver hiba megint!