Ez nem jelent automatikusan több tízezer megszállottat, sokan csak kíváncsiak, nézelődnek.
Wodehouse
Másnak is lelassul néha. Ezt a szervert is kinöttük, majd lesz másik.
Dani adatai:
"a hírlevelen 10 000 ember van
és havonta 80 ezer látogató
publikus adatok "
L&M sapkával kapcsolatban ma hívtak, hogy holnap viszik az anyuhoz.
Csenabi,
ne szomorkodj !
Örülj, hogy ilyen okos volt férjed, nem semmi kérdések szoktak lenni néha a műsorban.
Ezek után jön majd egy nagyobb nyeremény...
Az elég lassan enyhe kifejezés...

Biztosan lehetne tenni ellene, de én nem értek hozzá.
Wodehouse
Nekem is elég lassan nyílik meg, mint nálad. Igy megnyugodtam. Hogy miért, azt nem tudom, nem az én asztalom.

Másnak is ilyen lassú ez az oldal, mint nekem? Rendszeresen előfordul, hogy időszakosan lelassul, és akár egy percig is eltart, hogy megnyílik a lap vagy egy-egy téma. (Más oldalakkal nem szokott megtörténni.) Mi lehet az oka? Köszi a választ

.
Negatív a mai napi szerplésük az Áll az alku felvételén. Párom bekerült a 21 játékos közé, végig 2. helyezett volt, majd az utolsó kérdést 2 emberen kívül senki nem tudta, így ők rengeteg pontot kaptak, és így lett egy addig a középmezőnyben tanyázó emberke 2. helyezett, kiejtve a Páromat

Párom mindenképp elvitte volna a tárgynyereményt (megjegyzem egy kocsi lett volna), a helyére került srác pedig semmit nem nyert... Szomorú vagyok...
Még én sem kaptam meg az L&M sapkát
Azért én még várom......
Azt hiszem ennyi idő után már búcsút mondhatok az L&M sapimnak! Köszi Posta!
összejött a 3. garantált danone játék (még csak a rendszerben, még nem küldték), sőt, ezen kívül is küldözgettem be az azonos telefonszámokról, de társas sehol....
Szia unu!
A Coccolino-ra egész biztos, hogy 5 db vonalkódot kellett küldeni. Nekem mindannyiszor meg is érkezett a macis dolog.
A Knorr-os véleményekhez én is csatlakozom, ennyi vonalkód áráért akár ki is választhatok egy nekem tetsző tányért a megannyi kínálatból. A Maggi különben is jobban ízlik. Még a Podravka is.

Ezen a Knorr-on én is le vagyok döbbenve. 5 db-ot tudtam összekaparni itthon, azok is ezerévesek, inkább Maggi párti vagyok. De 10 vk az enyhén szólva túlzás 1 leveses tányérért. Annyi pénzből már inkább levesestányért vesze, és egyel nem is megyek semmire.
Azt hiszem ebből kimaradok.
A Coccolinoval nekem eddig semmi gondom nem volt.
queene,
egyetértek.
Ráadásul összevetve a Maggi nyereményeivel, még nagyobb a kontraszt. Igaz, ott sem garantálja senki, hogy az autót megnyerjük, de az esély legalább az autóra, és nem a levesestálra van meg.
Unu!
Én úgy emlékszem, hogy 5 vonalkódot kellett beküldeni, nem pedig 4-et.
Coccolinó játék!
Garantált nyereményt igértek 4 db vonalkódért. Én 8 db-ot (2x4 boríték) küldtem. Egyetlen ajándék sem érkezett meg. Ne küldjön akinek van esze és sajnálja a pénztálcáját. A második boríték ajánlott levélben ment.
Azóta nem használok ilyen öblitőt. Nem is fogok. Nem szeretem az ál játékokat. Egyébként nem volt olyan telefonszámuk,,melyen reklamálni lehetett volnak, no de ha azt kell tenni, már régen rossz.
Wodehouse
Én is elképedtem ezen a játékon. Valószínűleg nem is fogok játszani vele, a Knorr termékek annyira nem olcsók, hoyg ilyen (szerintem) pitiáner nyereményekért megvegyem őket
60 db Knorr termékért kapnék 6 db levesestányért. Akárhogy is számolom, nekem nem éri meg

Lehet, hogy én vagyok túl negatív (akkor jó helyre írtam

), de "főnyereményként" valami komolyabbat is kitalálhatott volna a Knorr, mint a levesestálak. Vagy legalább ne nevezzék annak.
Azt hiszem én is panaszos napot tartok,lesz 1-2 telefon!
Se Szofi papucs,se Multis hűtőmágnes,és még a Mi Világunk magazin se ért ide!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások