Éci, szerintem elég sokan így jártunk

Köszi !
Mindenki megkapta már a napszemcsit ? Nem találnak a listában, és szerintük el kellett volna menteni a felugró, nyertes ablakot ! Járt így más is ?
Tudnátok adni egy tel.számot a Pall Mall-hez ? Köszi !
http://szpsz.com/indexf.htm Itt is vannak Polaroid szemcsik.
Macskusz! köszi,megnéztem,de ott nincs ez a tipus -8303A .
www.optika.hu
regisztrálsz, és megnézheted az árakat
A PM. Polaroid napszemcsi értékét hol lehet megnézni,melyik,milyen honlapon?
Mert a polaroid oldalán nincs! http://www.polyform.hu/index.php
Napszemüveget ott nem árúlnak.

Kéthetente van új játék.
A 100 leggyorsabb kapott szemüveget.
Aki nyert, felugró ablakban azonnal kapott értesítést.
hétfőn vagy kedden játszottam nagynehezen sikerül is megoldanom a feladatot és pénteken már itt volt a szeműveg.
Nagyon örültem neki. meglepetés volt, mert nem tudtam hogy nyeretem..
igazából nem látom át az egészet, hol vannak a nyertesek, meg csak kettő hetente lehet játszsani...stb.
Ha valaki nagyon vágja légyszí írjon be. köszi, és sok sikert mindenkinek.
tegnap engem is visszahívtak a PallMalltől. Nem voltma rajta a nyertes listán, de mégiscsak megtalálták a beküldésemet. Már csak a páromé hiányzik

szerbusztok. mivel csak tegnap óta van gépem kissé elmaradtam.
szeretném megkérdezni,hogyan +mükszik+ a játék,mert bejönnek a képek,meg minden de egy nyilacska magátol szaladgál,és én nemtudok semmit kezdeni. Még az egér nyilacskám is eltünik,ha a játékra húzom.
már tisztára lemondtam róla, de most hívott az infós srác (a nevét sajnos nem értettem, mert buszon voltam), hogy én is jogosan reklamáltam, így jár a szemüveg...
csak ezzel a 25 napos postázással rettentett el egy kicsit...de várok...

(legalább már van mire)
Pall-Mall a 2. napszemúveg is érkezik majd , jogos volt a reklamálás.
Így is lehet mondani.....
A páromnak azt mondták rendszerhiba történt... Két napig tartott a "kivizsgálás", hogy valóban nyertünk-e.
Nem, de mindenki észrevehette, aki hétfőn délelött folyamatosan figyelte az oldalt:
A 10 körül beküldött és "lefixált" képek egyszer csak eltüntek és mindenki újra tudta küldeni a megfejtést.
sada
Ezt az újraindítás dolgot az infovonalon mondták?
narancskutya
Úgy látszik rossz vadászmezőre érkeztél és nem csak azért csorog legjobban a te nyálad,mert neked nem jutott napszemcsi?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások