Dorcha
szavaztam 9,53%

" alt="

">
Csak is tisztességes úton szabad járni,de nekem minden játékban gyanús ha valaki hirtelen élre kerül mert ennél a játéknál lehet bármennyi mail címet csinálni és szavazni akár magadra is.
De Dorka tisztességes úton halad előre.
(nem udvarlás csak amit látok)..
Én nem gyanúsítom őket csalással, mivel szerintem nem csalás, ha maguk mellé tudnak állítani másik párt, bár szerintem komolyabb ösztönzés kell annál, mint hogy meghívják őket a lagziba!

" alt="

"> Én pl nem igen szeretnék olyan lagziba menni, ami majdnem az én lagzim lett!

" alt="

"> De még egyszer mondom, nem gondolom, hogy ők csalnának, és gyakorlatilag 0 az esély, hogy bárkit kizárjanak, ezt max az újraindításkor tehették volna meg, amikor pontosan lehetett tudni, legalábbis a szervezők biztosra vették, hogy az egyik pár csal.

" alt="

"> De nem a mostani "trónbitorlókról" van szó...
én szavazok aki ide be írja a linket,és nem tudom eldönteni,hogy milyen eszközökkel nyer.
viszont én szeretném ha a Dorcha nyerne,ha a többi pár csal akkor ki kell zárni.
De azért egy esküvő nem két fillér,nekem tavaly volt és nem lehet száz forintból kihozni.
Szóval hajrá Dorka....
ezért nem szavazgatok...én nem engednék ilyet csak valós adatokkal..többen írtatok már, h lájkolj meg szavazz...csak nagyon kivételesen szavztam 2x eddig..s nem is indulok ezeken:-( pedig sokszor lenne kedvem, de esély 0 szabályosan--(
Nem pityesz!Szerintem az összes szavazós játék baromság.
ezért baromság hogy naponta lehet szavazni... egy regivel egy és kész..
krida!
Nem,nincs közöm egyik párhoz sem,csak fura,hogy mindig valaki gyanús,aki trónbitorló.Ami valahol érthető persze,de egyébként honnan lehet tudni,hogy az a két pár nem ismeri egymást?Vagy nem egyeztek meg olyanban,hogy kárpótlásul meghívják őket a lagziba?

" alt="

">
Azért valljuk be,a legtöbb pár már letett arról,hogy győzhet.Akkor miért ne csinálnának belőle egy kis hasznot?Na jó,ez csak feltételezés,de gondolom nem Dorcha fejéből pattant ki a dolog.
Hát, pedig... Elég biztos forrásból hallottam, hogy megkerestek olyan párokat, akik már nem nyerhetnek, és rávették őket, hogy rájuk szavazzanak! Arról nincs infóm, hogy mivel vették rá, csak azzal, hoy ellenünk uszítottak, vagy más is volt a dologban... de mindegy is, ez nem csalás szerintem!
trendy tán közöd van hozzájuk?
neked nem fura, hogy egy tök idegen csapat nyom egy számára idegen párt állítólag?
és nem 10-15 szaviról beszélünk, hanem több 100ról.
tehát több 100 idegen ember nyom egy idegen párt?
krida!
Ez a pár is susmusol?Ne már!
én azt nehezen hiszem el, hogy egy tök idegen pár tábora nyomja a másik párt.
én nem nyomnám.. nyomnám (ahogy nyomom is Dorchát) aki érdekel, de nem egy tök idegent. itt vmi susmus van.
Érdekes volt a szavazás--a második megerősítésre jött válasz,pedig azokat a betűket írtam ami oda volt írva!?
Dorca--9,49%---hurráááá!!! Nyernetek kell!!! Másik pár--8,48%
Légyszi szavazzatok!
http://www.redakcio.hu/naploszepe/base.html
Itt szavazás gomb, és a 06-os számú lányra!!!
(nem kell regisztrálni, csak egy kattintás az egész)
1 nap 1 IPcímről 1-et lehet...
Dorcha, ment a szokásos 5 szavi, elsők vagytok, hajrá, hajrá - 9,49%
Szeretném,ha lájkolnátok a csempémre.
Köszi
http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=5132660&
id=339803575994&mid=2b7695dG5af355eddaceG1080b0G10&n
_m=erzsebet.mate%40t-online.hu
Ha valakinek kell szavi írjon.
A Nivea Napőrség-en "passzív résztvevőként" hogyan tudok szavazni, azaz óvadékot leadni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások