Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 255 / 2049 oldal |
Péntek óta a mai az első munkanap.
Végre nyertem valami pólót ezen a nyomorult srevon, de 9. óta még ellenőrzik, gondolom nem szeretnék mégsem, hogy nyerjek...
A MOL monnyon le.
Pénteken útban SiJófok felé vettem 2 db Red Bullt, bepáHáztam a blokkot az adataimmal, minden oké vala.
Ma - hazafelé - egy másik MOL kúton újra vettem kettőt, be akartam páHázni a blokkot a fiam adataival, áber nem tudtam, mert azt dobta fel a renczer, hogy ezzel az AP kóddal már páHáztam... Ami persze nem igaz, mert másik kúton vettem, más AP kód figyel a nyugtán.
A feltőltéskor nap/óra/perc adatokat nem kell megadni, csak az AP kódot. Ha a renczer csak az AP kódot figyeli, a többi adatot (név, cím, e-mail) nem, akkor baj van... Mert lehet, hogy valaki Tamásiban korábban vett 2 Red Bullt, bepáHázta és a renczer úgy látja, hogy újra azzal a blokkal akartam pályázni...
Persze megoldottam, az APA után raktam egy szpéjszt és után írtam be a számjegyeket. Így elfogadta.
Pénteken útban SiJófok felé vettem 2 db Red Bullt, bepáHáztam a blokkot az adataimmal, minden oké vala.
Ma - hazafelé - egy másik MOL kúton újra vettem kettőt, be akartam páHázni a blokkot a fiam adataival, áber nem tudtam, mert azt dobta fel a renczer, hogy ezzel az AP kóddal már páHáztam... Ami persze nem igaz, mert másik kúton vettem, más AP kód figyel a nyugtán.
A feltőltéskor nap/óra/perc adatokat nem kell megadni, csak az AP kódot. Ha a renczer csak az AP kódot figyeli, a többi adatot (név, cím, e-mail) nem, akkor baj van... Mert lehet, hogy valaki Tamásiban korábban vett 2 Red Bullt, bepáHázta és a renczer úgy látja, hogy újra azzal a blokkal akartam pályázni...
Persze megoldottam, az APA után raktam egy szpéjszt és után írtam be a számjegyeket. Így elfogadta.
sada
Igazad van. Az üzlet adatlapját megnéztem, és tényleg fel van tüntetve a promo+. Az üzletben viszont én még nem láttam kitéve, de lehet csak én vagyok figyelmetlen.
Köszönöm
" alt="
">
Igazad van. Az üzlet adatlapját megnéztem, és tényleg fel van tüntetve a promo+. Az üzletben viszont én még nem láttam kitéve, de lehet csak én vagyok figyelmetlen.
Köszönöm
" alt="
">Ez kérdés?
Te jársz oda, te látod.
Tisztázd a szervzőkkel.
Te jársz oda, te látod.
Tisztázd a szervzőkkel.
dika72
informáld le,lehet változott a besorolása
informáld le,lehet változott a besorolása
Az a Coop ami nálunk van nem promo+ -os bolt, doboz mégis van kitéve?
A tucatnyi játékos SIM kártyám sincs már meg.
" alt="
"> sada ,nem Postára gondoltam ,netes v sms beküldősre
" alt="
">Ejnye, jojó!
Nem tiszteled a hagyományokat?
" alt="
">
Volt idő, amikor napi szinten tucatszám adtuk fel a borítékokat.
Azt szeretnéd ma is 145-200 Ft/db áron?
Nem tiszteled a hagyományokat?
" alt="
">
Volt idő, amikor napi szinten tucatszám adtuk fel a borítékokat.
Azt szeretnéd ma is 145-200 Ft/db áron?
Válthatnának blokk beküldősre ?
Hogy bevigyék az összes dobozt... És még az se mindig jön össze 😁🙄😉😜🤣
Coop - Nyerő márkák nyereményjáték
"Milliós nyeremények"
Kezdete: 2021. június 30.
Befejezés: 2021. augusztus 10.
Sorsolás: 2021. október 5.
" alt="
"> mi tarthat olyan sokáig ?
"Milliós nyeremények"
Kezdete: 2021. június 30.
Befejezés: 2021. augusztus 10.
Sorsolás: 2021. október 5.
" alt="
"> mi tarthat olyan sokáig ?Köszönöm az infot Hera 14 ès Vàgàsi Feri. Igy màr kezdem lassan megèrteni hogy milyen komoly jàtèkszervezővel àllunk szemben.. Mindenesetre igy sokat elmond hogy Jul 5-en lettem altaluk potnyertes.. de a blokk amit bekertek Jun 4-en lett feltöltve.. :-)
Én még a játék legelején nyertem szintén napi nyereményt (rögtön kiírta a rendszer), talán rá egy hétre írtak, hogy küldjem el a blokkot befotózva. Azóta semmi.
Nekem csak a rendszer jelezte a feltöltéskor, hogy nyertem labdát, azóta sem jött nyertesértesítő elektromos levél...
Elkküldtem a blokk képét a jsz-ban figyelő info@adamsky.hu címre de a fülük botját sem mozdítják...
Elkküldtem a blokk képét a jsz-ban figyelő info@adamsky.hu címre de a fülük botját sem mozdítják...
Tesco Heineken jàtèk.. kapom az emailt hogy potnyertes vagyok egy napi ajandekra.. 72 óràm van hogy vàlaszüzenetben küldjem a blokkot..Se AP kod, se semmi megnevezve.. Irok kedvesen hogy kicsit bovebb info kene.. 24 ora, semmi valasz.. nagy nehezen interneten kikeresem a reklamugynokseg tel szamat, 5 szemellyel beszelek..az illetekes idohianyra hivatkozva nem er ra.. par ora elteltevel elokerül a nyertes AP szam.. elküldöm.. semmi valasz.. holnap reggel lejar a 72 ora..volt valakinek hasonlo tapasztalat?? es ez csak egy Focilabda..:-)
kirri, akkor nem vagyok egyedül .... 🤣
Colgate válthatna már nyereményt
" alt="
"> ezek a rúzsok
" alt="
">
" alt="
"> ezek a rúzsok
" alt="
">letti én a múltkor 4 kódot próbáltam, morogtam, mint a kutya, hogy egy sem jó, mire rájöttem, hogy a heinekent akarom a borsodi oldalán
" alt="
">
" alt="
">