sada
Like. Leírtad a lènyeget......
Ki az, akinek hiszünk?
Akitől olykor-olykor hasznos infókat (is) kapunk. Pl:
Ha talál egy új játékot, akkor beírja az infókhoz.
Ha nyertes listát talál, beírja a nyertesekhez.
Ne adj' isten, olykor még önmagát is.
Ha megkap egy nyereményt, akkor beírja a "postán jött"-be, no meg azt is, hogy melyik futár cég v. postás hozta, esetleg ki a feladó.
Ha elkezdték hívni a nyerteseket, akkor szól.
Ha rájön, hogy a P&G ugyan az Auchan vevőszolgálatokra adta le a nyereményeket, de az áruház, ha szépen megkérik, elpostázza.
A kisdobos ahol tud, segít:
Értelmes kérdésre értelmes választ ad.
Megbízható cserepartner.
Az ilyen embereket értékeljük. Mert az ilyen beírások másoknak is segítenek. Tőlük zokszó nélkül olvasunk off bejegyzéseket is.
De aki csak trollkodik és villog, az ne számítson lelkes fogadtatásra.
Pedig Sanyi a király a király Sanyi... (Üvegtigris...)

" alt="

">
Gabi: írjon de vmi hasznosat könyörgöm...

" alt="

">
Mi történa KellaQ10-zel, hogy vk-ozik?? Pár napja jutott az eszembe, hogy a vk-ok mellett az sms-ben beküldő kódok is megszűntek.
Nem akartam hozzászólni, de nem bírom ki....

" alt="

">
Hetekkel ezelőtt írtam be, hogy nem értem netuddki itteni "szereplését", mert nagyjából csak arról szól, hogy ő mekkora király, évek óta csak nyer, nyer.....Hasznos hozzászólása vajmi kevès.....
Azért meg kár ide járni, hogy itt Istent jàtszon, mert sok olyan van itt aki sokat nyer, sokat játszik, ebből él, de nem vár el hasonló "titulust", pedig 5x hasznosabb tagja a fórumnak, mert beírja a játékot, hogy megjött a nyeremény, hogy válaszol ha valaki kérdez......

" alt="

">
Arról azért beszélhetnénk, hogy ki az, aki itt nem vállalja önmagát!

" alt="

">
sada! Kis s-sel, ahogy mindig kikéred magadnak. Nevezzük akárhogy is, amit csinálsz, de ha valaki saját magát megtagadja, az a legszánalmasabb dolog. Ha valaki, más, nem áll be a sorba, amit egyesek "kijelölnek", azt ki kell golyózni. Ám legyen..
Gabi
Én is szeretem, amikor kicsit felpereg a fórum. Amikor sokan, sok mindenről írnak.
De most nem sokan vagyunk, csak egy vkiből van túl sok.
netuddki
Rosszul tudod, mint annyi mást is.
Miért?
Mert már másfél évtizede itt vagyok, s van véleményem.
Amit az elmúlt 3 hónapban művelsz, az nem vezet sehonnan sehová, s fenemód unom már, s nem vagyok egyedül.
Igen Gabi,alapvetően igazad van,de amit netuddki csinál itt,az semmi másról nem szól,mint az öntömjénezésről.Mindent tud(vagy csak azt hiszi),mindent megnyer és úgy látszik főleg olyan dolgokat,amikről itt az egész fórumon nem tud senki,mármint sem a játékról,sem a nyereményről,ami minimum gyanús.
Soha be nem ír egy nyereményjátékos infót(bolond lenne,inkább megtartja magának),de utólag szívesen eldicsekszik a nyereménnyel.Persze szigorúan úgy,hogy rá ne jöjjön senki,hogy mivel és mit nyert,mert akkor rögtön lebukna.Vagy azért,mert nem igaz,vagy azért,mert rögtön mindenki tudná,hogy ki ő.
Ha olvasom,az az érzésem nekem is,hogy erősen kompenzál netuddki ... netuddmi-t!

" alt="

">
Paintuci!
Úgy, hogy egy zacskóban hány detkikeksz van, az annyi nyeremény...
Kedves sada!
Én úgy tudtam, te ennek az oldalnak munkatársa vagy. Akkor miért írsz ilyet? Pá
kicsit fura nekem ez a szóáradat.
Én szeretem ha sokan vagyunk jelen a fórumon és be is írogatunk. Oké nyereményt már egyre kevesebben írunk be, én sem szoktam beírni, csak szelektíven.
Ismerünk jó pár fórumost, akinek csak látjuk a nevét a nyerteslistán, de nem írja be. Ez nem bűn, nem kell ezért valakit utólag a sarokba állítani, ha netalán utólag említést tesz egy téma folytán erről.
Ha valaki nekem nem lenne szimpatikus innen a fórumról, akkor igyekeznék elkerülni a vele való "beszélgetést" itt a fórumon. Olyat meg biztos nem írnék, hogy minek írogat ide egyáltán, hisz ez egy nyílvános fórum. Ha betart bizonyos szabályokat, akkor miért is ne írogathatna?
netuddki, pl azért jó ha beírunk egy fődíjat, mert tudjuk követni h. de jó kisorsolták... tudjuk az útját a nyereménynek, nem nyelik be...
Még egy kérdés aztán tényleg én is inkább hasznossá teszem magam...
Nyereményeidet hogy számolod?
Auchan gillette csomag 1 v. 2 nyeremény? (2 sampont tartalmazott)
Henkel csomagok 1 nyeremény v. 15-20? (mert kb. annyi termék van benne...)
..és stb...
dodi54 hívd már fel a trilakot 061-421-61-00 utána kérd a marketinget, majd ott megadják az ügynökség számát... de a marketinggel is beszélhetsz... intézd már el ne csak AP-t kérjenek a most futó játékuknál. Most viccen kívül... Komolyan.
Ma adnak utoljára dupla kupont 4ezer forintonként a Rossmannban.
Sőt, ha kiváltod a törcsit, táskát, s megtoldod vmi aprósággal, máris kapsz 2 kupont, mert ezeknél a kedvezmény nélküli ár (3.999) számít.
Nem kell beírnod.
De akkor ne is írj semmit.
A fél infó nem info.
Ha grafomán vagy, nyiss egy blogot, s ott mindenki olvashat, akit érdekelnek az írásaid, de kissé uncsi, hogy mások ide illő beírásait alig találni, mert mindent elborít netuddki ömlengései.
Fődíj volt, miért is kellene megmondanom, hol? Attól, hogy te mit hiszel el és mit nem, nekem még nem lesz kevesebb.
Egyébként feladom, mert megint írsz rá egy rakás zagyvaságot.
Üdv
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások