Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 256 / 284 oldal |
Jo, hogy szoltal elöre...

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
hajnal 2-4 -ig megint jövök

Hát szívbeteg leszek mire végetér a játék, mert minden telefoncsörgésnél elkezd kalapálni a szívem...
ezt nem tudom, mert nem a pepsinél dolgozom
majd hívnak valakit egyszer-addig meg megesz a fene
majd hívnak valakit egyszer-addig meg megesz a fene

De az hogy lehet, hogy az utána levők már megvannak! Lehet, hogy a tartalékjátékos nyer?
Igen! A hugom is 13-án 12-14 között játszott és szegény már tűkön ül, mert még nincs fönt a nyertes.
Azt láttátok, hogy 13-án a lista nem teljes??? Én pont akkor játszottam... Ezekszerint még nincs semmi eldőlve?? :-))
Sziasztok!
Na most küldtem be jópár kódot, remélem a legjobbakat!
Na most küldtem be jópár kódot, remélem a legjobbakat!
Ha eladod keress meg Évi!
Köszi!
Köszi!
Egymás után
És ma esti hívások voltak, szóval hétvégén is dolgoznak

És ma esti hívások voltak, szóval hétvégén is dolgoznak

Hát ez tényleg mázli volt, és egyszerre közölték, vagy egymás után?

Gratula minden fórumosnak és nagyon köszi én is a gratulákat
Még most se hiszem el ezt a mázlit! Nem vagyunk nagy kólaivók, de mostantól a macskák is hiába vennének Whiskast; Pepsit kapnak és punktum
Én a magam részéről ráadásul csak keveset küldtem be, ahogy eszembe jutott, szóval ne adjátok fel, kevéssel is lehet nyerni!
Még most se hiszem el ezt a mázlit! Nem vagyunk nagy kólaivók, de mostantól a macskák is hiába vennének Whiskast; Pepsit kapnak és punktum
Én a magam részéről ráadásul csak keveset küldtem be, ahogy eszembe jutott, szóval ne adjátok fel, kevéssel is lehet nyerni!

Én is küldtem 8és 10 között.Ezek szerint már nem nyerek vele!
Azért gratula Évinek!
Előbb utóbb nekem is bejön.
Azért gratula Évinek!
Előbb utóbb nekem is bejön.
fáreó! 1-2 kóddal is lehet nyerni!! 

Paint
akkor már tudod:Smile az
akkor már tudod:Smile az

Én is úgy szeretnék 1 telót,de sajnos azzal a kevés 1-2 kódommal nem akar összejönni.
Talán,majd jövő héten,kell venni pepsiket,megint. 
Talán,majd jövő héten,kell venni pepsiket,megint. 
Reacska köszi!! akkor még van remény! 

A férjem ma úgy megörült a telefonnak,hogy mindjárt visszaengedett a gép elé,tudja,hogy az övé lesz,de jó ez a hét,pallmall,duracell,most meg telefon
Gratula minden nyertesnek!