sziasztok szép esőnapot!
dorati itt vagy?
nekem az 1-es és a 3-e képnél ugyanaz a a kérdés, hogy "motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja" nektek is? ez már tegnap volt.
"Hát nem tudom! Én nem tenném, na de én nem is gyártottam magamnak címet!
Nade ha a fődíjra hajt valaki azért sokkal nagyobb esélye van ha 500-szor beküldi ugyanazt,mintha csak 1-szer!
Egyébként az őrült pontszerzésnek is mi értelme???
Maximum +2 db ajándékcsomagra pályázhat és nyerhet epilátort vagy valami hasonló dolgot "
Ha elolvastátok a szabályzatot, nem a pontok alapján sorsolják ki a fődíjat, hanem a meglévő kincsek összessége azaz a 32 db kincsnek meg kell lenni ahhoz, hogy a sorsoláson résztvevők közé kerüljön valaki
Patty! Azért ne keseredj el nagyon, ilyen az élet. talán az egyzserű egy megfejtést beküldőnek is lehet szerencséje. Ha mégsem vígasztaljon a tudat, hogy ha megnézed a "TOP listát" rengetegen csalnak és közölük CSAK egy fog nyerni!!! (a többiek hiába strapálták magukat)
Én az ilyen embereket kizárnám akik ezeket csinálják!! És akkor mindent megnyernek az ilyen emberek!! És aki meg becsületes nem nyer semmit!!!
Ez az én véleményem!!
Hát nem tudom! Én nem tenném, na de én nem is gyártottam magamnak címet!
Nade ha a fődíjra hajt valaki azért sokkal nagyobb esélye van ha 500-szor beküldi ugyanazt,mintha csak 1-szer!
Egyébként az őrült pontszerzésnek is mi értelme???
Maximum +2 db ajándékcsomagra pályázhat és nyerhet epilátort vagy valami hasonló dolgot