Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 256 / 511 oldal |
Most feléledt!!!
Nálam már a freemail.hu nyitóoldala sem jön be!
Lehet, hogy azok a címek másik szerveren vannak.
nálam 3 db freemailt nem hív le,a többi freemailest csont nélkül lehívja,nem értem ezt! 

Meg lehet nyitni, de még kábeles neten is cca. 10 percet kell várni 1-1 oldalválasztásra.
Reggel óta nem lehet megnyitni a freemailt, bosszantó!
sada
Úgy értettem, hogy amit a beírsz - az a gépi számsor.
Úgy értettem, hogy amit a beírsz - az a gépi számsor.
sada
A négyzet alakú az O (nagy o, nem nulla).
A négyzet alakú az O (nagy o, nem nulla).
~kettő szögletes
Az egyik D, a méásik kettószögletes.
Hol van a gépi számsor?
Hol van a gépi számsor?
sada
Esetleg D?
Hasonlítsd össze a számsorodat a gépbe beírt számsorral, hogy a formák egyeznek-e.
Esetleg D?
Hasonlítsd össze a számsorodat a gépbe beírt számsorral, hogy a formák egyeznek-e.
Guta ütést kapok. Van egy kb. ilyen danone kódom:
...ODMBO
...és sehogy sem tudom elfogadtatni velük. Próbáltam már o-nak. nullának, de nem és nem..
...ODMBO
...és sehogy sem tudom elfogadtatni velük. Próbáltam már o-nak. nullának, de nem és nem..
Zsuzsa Nr.1.!
Írtam @!
Írtam @!
VW
Mielőtt felrobbansz, írd meg nekik a telefonszámoddal
együtt a reklamációd és akkor jóvá fogják írni ezt az egy pontot.
Állííítólag erről majd sms-ben értesítenek.
Mielőtt felrobbansz, írd meg nekik a telefonszámoddal
együtt a reklamációd és akkor jóvá fogják írni ezt az egy pontot.
Állííítólag erről majd sms-ben értesítenek.
Most felrobbanok.
A Danonnál nem fogadta el hogy 7 csillagból áll a Göncöl szekér csillagkép.
A Danonnál nem fogadta el hogy 7 csillagból áll a Göncöl szekér csillagkép.

Nyilván ez is úgy megy, mint a többi ellenőrzésnek nevezett bohócműsor. Odaszól a haver a Köjáltól a vendéglőbe, hogy vigyázat, indul az ellenőr. Vagy a távolsági buszon, ahol mobilon hívják a sofőrt, aki erre pánikszerűen elkezdi hátraadni a "megspórolt" jegyeket.
Évi*
Tehát minden rendű és rangú cég megkaphatja az ISO 9001:2000-es tanúsítványt.
Tehát minden rendű és rangú cég megkaphatja az ISO 9001:2000-es tanúsítványt.

Nem tudom, sírjak vagy nevessek:
http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=19108&
pat=3
Egy kis kiragadott részlet:
A Magyar Posta tájékoztatása szerint az Európai Unió tagországaiban ismert és elismert tanúsítvány garantálja, hogy a logisztikai bázison a levél- és csomagfeldolgozás a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek megfelelően folyik.
http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=19108&
pat=3
Egy kis kiragadott részlet:
A Magyar Posta tájékoztatása szerint az Európai Unió tagországaiban ismert és elismert tanúsítvány garantálja, hogy a logisztikai bázison a levél- és csomagfeldolgozás a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek megfelelően folyik.
Ma (ill. tegnap, most nézek az órára) délelőtt 10 körül felhívott egy pasas, igen feldúlt hangon, hogy a nemtommilyen futárcégtől csomagot hozott, és nincs otthon senki. Mondom neki, hogy szerencsére előfordul az ilyesmi, hogy az egész családnak van munkája.
Már csak ezért is szokás előre időpontot egyeztetni. Kérdi - így utólag -, hogy mikor jöhet. Mondom, 5 után. Az neki késő !!!
Sajnálom, nem érünk haza előbb. Jó, akkor jön hétfőn 5-kor. Mi az, hogy hétfőn, péntek délelőtt van! Sajnálja, ő előbb nem ér rá.
Mondom, hétfőn ne jöjjön 1/6 előtt, mert csak pénteken végzünk ilyen "korán". Erre ő: az a 1/2 6 nagyon késő, neki (!!!) jobb lenne a reggel 1/2 8. Mondtam, hogy sajnos nem tudunk az ő napirendjéhez igazodni, és nem veszünk ki szabadságot azért, hogy kézbesíteni tudja a csomagot.
Lehet, hogy még vissza fogjuk sírni a sokat szidott postát? Ha a postás nem talál itthon, bedob egy cédulát és elsétálhatok a cuccomért aznap este vagy akár szombat délelőtt. Most meg kegyet gyakorol a "szolgáltató", ha a heti programjába beiktatja a kézbesítést?
Mellesleg februárban már volt dolgom egy ilyen futárral, akivel szintén du. 5 utánra beszéltük meg a szállítást, erre beállított másnap reggel.
Nem tudom a múltkori futárcég nevét (a mostaniét majd kiderítem), de remélem, ugyanaz, és nem ilyenek lepték el a piacot.
Már csak ezért is szokás előre időpontot egyeztetni. Kérdi - így utólag -, hogy mikor jöhet. Mondom, 5 után. Az neki késő !!!
Sajnálom, nem érünk haza előbb. Jó, akkor jön hétfőn 5-kor. Mi az, hogy hétfőn, péntek délelőtt van! Sajnálja, ő előbb nem ér rá.
Mondom, hétfőn ne jöjjön 1/6 előtt, mert csak pénteken végzünk ilyen "korán". Erre ő: az a 1/2 6 nagyon késő, neki (!!!) jobb lenne a reggel 1/2 8. Mondtam, hogy sajnos nem tudunk az ő napirendjéhez igazodni, és nem veszünk ki szabadságot azért, hogy kézbesíteni tudja a csomagot.
Lehet, hogy még vissza fogjuk sírni a sokat szidott postát? Ha a postás nem talál itthon, bedob egy cédulát és elsétálhatok a cuccomért aznap este vagy akár szombat délelőtt. Most meg kegyet gyakorol a "szolgáltató", ha a heti programjába beiktatja a kézbesítést?
Mellesleg februárban már volt dolgom egy ilyen futárral, akivel szintén du. 5 utánra beszéltük meg a szállítást, erre beállított másnap reggel.
Nem tudom a múltkori futárcég nevét (a mostaniét majd kiderítem), de remélem, ugyanaz, és nem ilyenek lepték el a piacot.
Nagyon csalódott vagyok a CBA sorsolásán tapasztaltak miatt, viszont bízom benne, hogy olvassák, és utánajárnak ezeknek a dolgoknak és mihamarabb változás lesz.
Én játszom továbbra is, bár bevallom kevesebb lelkesedéssel. Most is van 3 boríték ami bedobásra vár.
Kérem a CBA Marketinges hölgyet, hogy járjon utána a sorsolásoknak, és próbálja meg visszaállítani a postai beküldést. Inkább én is kifizetném a borítékonkénti 50ftot, felvállalva, hogy 1-2 boríték esetleg eltűnik a postán, mint azt, hogy nagyobb százalékban el sem jut a sorsolás helyszínére.
Én játszom továbbra is, bár bevallom kevesebb lelkesedéssel. Most is van 3 boríték ami bedobásra vár.
Kérem a CBA Marketinges hölgyet, hogy járjon utána a sorsolásoknak, és próbálja meg visszaállítani a postai beküldést. Inkább én is kifizetném a borítékonkénti 50ftot, felvállalva, hogy 1-2 boríték esetleg eltűnik a postán, mint azt, hogy nagyobb százalékban el sem jut a sorsolás helyszínére.