Pall-Mall vvisszahívott, nem voltam a listán látható, utánanéztek , jogos volt a reklamálás , küldik a napszeműveget 25 munkanapot mondott rá.
3-ból 1 db magvan eddig .
Nem tudom mi az a "dohanyzonak", de biztos jó dolog

Vmikor hétfőn délelőtt 11 körül újraindították a játékot és akik csak előtte küldték be, azok rosszul jártak.
narancskutya
Legalább próbáld meg helyesen leírni a dörgedelmedet!
mel6
narancskutya te egy senki vagy itt, főleg, hogy még a nevedet, vagyis e-mail címedet sem mered vállalni
toleráld magad....vagy te vagy a fő nyálcsorgató????
légy üdvözölve

Üdv azoknak a nyálcsorgató szemüveg vadászoknak, akik gagyi nyereményekre utaznak, és képesek azt hazudni, hogy dohányzonak.
Felhívtam a pallmall persze nem voltam a listán
PEdig benne voltam anno a 100-ba. REndik voltak, de már nem ígérnek semmit
NA mondom hamár így felhívtalak Titeket én még az előző játék nyereményét se kaptam meg...Jó majd annak is utána néznek

De jó mondom most egy egész cég utál, mert itt problémázok nekik
Azt mondja dehogy is

) És nevetett hozzá

A sok negatívum mellett azért az a Pall Mall javára írható, hogy a hétfőn nyert szemcsiket pénteken már meg is kaptuk!
A férjem nem volt a nyerteslistán,mert az ő nevében nem játszottam kétszer,vagyis késöbb is.Jártunk így páran.Még 11 elött játszottam és utána újra elfogadta másnap is,ami gyanús volt,így hívtam őket.Én fent voltam a listán.Este a férjem is hívta őket,ő nem.Szegényt kérdezgették,mi volt kiírva,én meg próbáltam súgni neki.
Hugi 71
én csak érdeklődtem, hogy tényleg kapok-e.
Egy kérdés reklamációval kapcsolatban: azért reklamáltatok, hogy szombaton nem lehetett beküldeni a megfejtést? Mert én is hiába próbáltam egész hétvégén, hétfőn meg nem voltam gépközelben félutánig, akkorra meg már lecsúsztam az első százról

Most hívták a férjemet,elnézést kértek és persze ő is megkapja 24 munkanapon bellül a napszemüveget pótlólag.Akkor érdemes volt megreklamálni,hogy újrakezdték a számlálást.És elvileg akkor már a kulcstartója is folyamatban van,pedig tegnap még azt sem találták,hogy kitöltötte volna.
Már csak azt lenne jó tudni a kent tollakból lesz e valami?
Megérkezett hozzám is a napszemcsi.

koszonom mindenkinek a sok segitseget. Ma megkaptam en is a szemcsit

Es fel is hivtak elotte

)
Esetleg nem cserélne vki, 1 kék polaroid napszeműt, zöldre?!

Én a kék napszemcsit szeretném,az tetszik,bárcsak az jönne!
Ezen ne veszzünk össze

:
alulról a második a barna,
felülről a második a zöld.
cathy
lehet,hogy akkor nem is egyszerre postázzák őket!?
cathy
problémáddal nem vagy egyedűl

oké sada
nekem is doboz,benne "kukacok" a napszemcsi mellett,ajánlva tértisen pufi boríték.
szóval lehet,hogy a 3. amit én kaptam,az hasonlít rá!egyébként az zöld!
Az előbb hívtam az infovonalat, benne vagyok az első 100-ban,csak az volt a ciki, hogy kérdezősködött hogy milyen cigit szívok, stb. Közben én nem is dohányzom...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások