Tegnap a Keletinél a Rossmannban még sok Revalid fésű volt.

játék beváltás
http://www.masprod.hu/index.php?act=3&topic=4
www.somat.hu
klubtagnak regisztrálni 5 mosogatótablettáért
Ide írom, bár ez inkább kedvezményes kategória. Hétfőn a Rossmannban minden kuponos gyűjtőfüzetet 20%-ként váltanak be, függeltenül attól, hogy hány matrica van benne. Nekem legalábbis ezt mondta a Rossmannos kasszás, mikor mondtam neki, hogy nem ragaszkodom a gyűjtőfüzethez, két bélyeggel úgysem megyek sokra.
Reg jartam itt, ugyhogy nem tudom ide kell e ( elnezest ha nem es ha mar tudtatok rola ) de a Vidamparkba ingyenes a belepes oktober 22-23.-an es 5 jatek ingyen es korlatlanul igenybe veheto. Ma a kovetkezok voltak ingyen: korhinta, barlangvasut, viharvasut, oriaskerek, elvarazsolt kastely...gondolom holnap is ezek lesznek.
Multi slim vásárlása esetén jóképű ajándéktáska a Tescoban. Nem kérdeztem meg a pontos részleteket, de a táska jó. Fiatalos.
Ma a Tescoban (legalábbis a Váci úton) a bejáratnál Hostess ad egy cillit bang szórólapot. Ha azt odaviszed a promos pultjukhoz, és végignézed, hogy tisztítja meg a pénzt a host (itt legalábbis fiú volt), kapsz - vásárlási kötelezettség nélkül - egy konyharuhát.
Auchanban, és a Metróban 2X800 gr. Nesquick kakaóporhoz ajándék Fém diszdoboz van, mindez 1299.- ért

zsu21
a győri tescoba a férjem egy konyha ruhát kapott mert megnézte a cilitbeng hogyan tisztit tök jo
Tescoban OUST mágnes a hoszteszektől, 1 termék vásárlása esetén és ott vannak a Ferrerosok, homokfúvott üvegtálat adnak 3 termék vásárlása esetén.
A Corában vásárolt 6-os csomagolású Babavízhez (Óbudai Gyémánt ásványvíz) ajándék díszkupakot (a felirat szerint) csomagoltak. (Semmi díszesre ne tessék gondolni, naracssárga kupakfedél, ami illik az üvegre.)
http://www.klip.hu/akciok.html
Fejhallgatót lehet nyerni a számítógéphez.
Freemailos e-mailcím szükséges.
(Lehet, hogy már volt, akkor bocs.)
Exit magazinban 750 Ft-os mozikupon, ma meg holnap lehet beváltani a Palace mozikban.
Wellness magazinhoz ingyenes táska, elég nagy, vállra lehet akasztani, 4 színben. A címlapon is látszik, hogy mekkora és milyen.
VárszegiViki
Barilla Spagetti 3 X 500 g + ajándék doboz: 699.-Ft
Barilla Spagetti 2 X 500 g + ajándék óra: 499.-Ft
Barilla Penne Rigate 2 X 500 g + ajándék kesztyű vagy doboz: 499.-Ft
Ha jól emlékszem 699 a 3 db spagetti +doboz, 499 2 db spagetti + óra, 499 2 db penne + kesztyű vagy doboz.
Interspar (10.20-tól)
Berilla tésztákhoz ajándék spagettitartó doboz, vagy ajándék konyhai óra, vagy edényfogó kesztyű vagy tésztatartó doboz.
Kaiser's (10.20-tól):
Wasa ropogós kenyér (én inkább kétszersültnek mondanám) ajándék fémdobozzal 649.-Ft
REGGEL előfizetéssel
előf.díj. Ajándék
3 hónapra 4500 Ft Ufók és harmadik típusú találkozások
6 " 9000 F4 A minden lében két kanál c. tv sorozat 12
epizódja 4 DVD-n
12 " 18000 Ft Rádiójel vezérlésű óra . Kijelzi a dátumot,
az aktuális holdfázist és a belső vagy külső
hőmérsékletet.
További ajándékként a REGGEL előfizetés mellé az AUTÓMOTOR vagy a KISKEGYED előfizetés választható!
Ez az ajánlat olyan előfizetőkre vonatkozik, akik az elmúlt 3 hónapban nem kaptak próbaolvasást és nem voltak előfizetők!
Az ajándékot az előfizetés beérkezését követő három héten belül küldik!
Ez az akció szórólapon jött, a napi újságokban nem szerepel!
Akit érdekelnek a további részletek írjon fenti címemre!
Sziasztok!
Akció 2005. október 30-ig
Minden 10000 Ft feletti vásárlását 2000 Ft-os ajándékutalvánnyal jutalmazzuk!
Az utalványok 1 évig válthatók be!
KÁTAY ...mindenekelőtt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások