köszönöm,mostmár okosabb vagyok

Én már 2éve használom,mindig ott van a pályán.Akkor még PP ért is lehetett venni segítségeket.
És ezt a madáríjesztőt, ha egyszer megveszem, utána mindig lehet használni? Láttam, hogy van shop, de eddig még nem néztem bele. Mondjuk, jelenleg nincs is 2 bubbzom

Belépsz a játékhoz,jobb oldalon alul van a butik,ráklikk és ott vannak,hogy milyen segítségeket lehet venni.Nekem van kötelem is,ez jó akkor is ha a jackpot-ra vadászok.
na ez most nekem új,hol lehet venni azt a madárijesztőt,erről nem tudok semmit

én a halason és a repülősön kívül mindegyiket szeretem
a g2spacen én is játszom,de még semmi,meg nem mindig van olyan kód ami jó lenne ide.
de hamarosan talán összejön egy PP
jól tudom,hogy a prizeen elfogadják a speed code-t és a getpasst?
A sas ellen lehet venni madárijesztőt,2 bubz,de megtérül az ára.Sokszor egy pályán 0,25 bubzot is össze tudok szedni.És a 16.ik pályánál ad 0.10 bubzot.
Sziasztok!
Én december elején kezdtem el játszani a prizeet. Pár napja értem csak el a 8 bubbz-t, így végre próbálkozhattam a plüssnyusziért a vitrineben. Úgy tűnik ma sikerült megvenni, kíváncsi vagyok ideér-e.
Amivel én gondban vagyok az a békás játéknál a sas... és emiatt utálom is, szóval a sas mindig elkapja a békámat
A paintballt sem szeretem, sosem nyerek vele, így egy ideje már kihagyom.
A kedvencem a virágoskert és a diablós tetris-féle.
A g2space-en is elkezdtem játszani, remélem hamarosan összejön egy pp.
Balu!Nem kell egy nap alatt mind a 3at.Nekem volt 1 hónap mire meglett mind.De nem is volt olyan nehéz .
Többször kell próbálkozni és egyszer tuti te leszel az első.
Gratulálok, nekem nem sikerült! Pedig akkor csináltam amikor 1700 ember volt fent!!! És valami szemtelen pont elvitte!

A haletetőst is meg lehet csinálni.
A virágos nekem sem megy max 8-9 pályáig.
Balu: a patkókról beszélsz? Nekem sikerült mindhárom patkót megszereznem. Ráment egy hetem de megvolt .

wadgalamb
én még mindig a konkrét ajándékos sorsjeggyel nyertem, úgyhogy nem lehetetlen

Vadgalamb, a legritkább titkos játékot úgy hozod elő, hogy adott időpontban adott helyen megjelenik egy jel és ha rákattintasz mind3ra 1 napon belül akkor van egy új játékod. 1 nap 1 ember!
Lehetetlen megcsinálni, 3. at mindig elkapják előlem, 1másodperces oldalfrissitésre állitva sem vagyok képes a 3. at elkapni
Nekem is a haletetős és a virágos a kedvencem, de sajna még egyiket se tudtam végigvinni. Haletetősnél a 8.pályánál mindig megbukom, a tintahal, a cápa és a háló nagyon sok egyszerre, nem tudok ellenük harcolni. Ti hogy szoktátok megcsinálni?
oksi,köszi,remélem sikerül!
nekem a haletetős a kedvencem, de a 10.-ik pályát nem tudom sosem megcsinálni, ott már túl nagy a tömeg.
De a virágoskertet is nagyon szeretem, de sajna a 8.-ik pályán még én sem jutottam túl.
Amúgy ha elérsz 10 bubz-t kapsz még egy sorsjegyet, meg ha a rangod átvált ezüstre akkor is, szóval több játék több nyeremény.
Ha 7.77 bubzod lesz akkor kapard le a koktélos sorsjegyet, mert akkor is kapsz egy plussz játékot. De csk akkor jó ha ponosan 7.77 bubzod van.
a virágos kerteset nagyon szeretem,de a 8.-ik körnél mindenből olyan kevés szín van,hogy elbukom. a paint ball-t pedig útálom! de minden nap lejátszom mindegyiket
7? az nem kevés szerintem! ügyes vagy!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások