Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 256 / 2049 oldal |
Megoldódott. Tuborg nyitófül kódot akartam feltölteni a Heineken oldalán. 🤣🤣🤣
Csak rajta!
" alt="
">
Több száz Heinekenes/sörös doboz gyűlt már össze a szelektív zsákomban, de a sörivónk sosem a játék szerinti boltban, mennyiségben, kóddal veszi a sört.
Szóval sörrel sosem tudok játszani.
Egy szem kód nekem is járt vigasz díjként.
Ma meg 1 Tuborg kódot találtam.
" alt="
">
" alt="
">
Több száz Heinekenes/sörös doboz gyűlt már össze a szelektív zsákomban, de a sörivónk sosem a játék szerinti boltban, mennyiségben, kóddal veszi a sört.
Szóval sörrel sosem tudok játszani.
Egy szem kód nekem is járt vigasz díjként.
Ma meg 1 Tuborg kódot találtam.
" alt="
">Talált???? Aztamindenit! Megmondalak... 🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁
Egyetlenegy (talált) kódot töltöttem fel addig (laptopon) és elsőre sikerült.
Heineken, nekem az a nagy kérdésem, hogy mikor működik? Nagyon ritkán nyílik meg nekem az oldal úgy hogy fel is tudjak tölteni kódot, de akkor nekem hiba nélkül megy.
Sziasztok! Hogyan kell beküldeni a Heineken nyitófül kódját, h ne vegye rossznak vagy felhasználtnak? Köszönöm.
Gondolom a blokk gyűjtés miatt.
A Fornetti napi 1 feltöltést enged? Miért elhízunk tőle ?
" alt="
">
" alt="
">Tedd szóvá a játék szervezőjénél, hogy a Screvo önkényesen válogat a blokkok között, mit fogad el, mit nem.
Esetleges gyengébb minőségű képet nem engedi újra küldeni.
A reklamáló levélben elküldheted nekik is az eredeti blokk fotóját.
Esetleges gyengébb minőségű képet nem engedi újra küldeni.
A reklamáló levélben elküldheted nekik is az eredeti blokk fotóját.
Nem tudom miért nincs náluk az az opció beküldeni még egyszer a nyertes blokkot. Korrektebb lenne.
Más cégek jelzik, hé, nem olvasható a blokk.
Pl: a nagyi titka is 2szer is.
Más cégek jelzik, hé, nem olvasható a blokk.
Pl: a nagyi titka is 2szer is.
Screvo- elutasította a blokkom, mert nem olvasható.
Elég érdekes, 10 mpixeles tűéles képeket töltök fel mindig.
Van értelme reklamálni?
Hogyan lehetséges hogy ők mostmár második alkalommal utasitanak el nekem egy nyertes blokkot és sehogy sem tudom bizonyítani az igazat?
Elég érdekes, 10 mpixeles tűéles képeket töltök fel mindig.
Van értelme reklamálni?
Hogyan lehetséges hogy ők mostmár második alkalommal utasitanak el nekem egy nyertes blokkot és sehogy sem tudom bizonyítani az igazat?
Ezek a kupak kódos nestle,coca-cola stb mindig csalódás.A kodok java olvashatatlan,nem fogadja el,vagy az oldal efy szar,ahogy van.Telefonról kár is próbálkozni.lassan feladom,mert csak felidegesít.
Lehet. Még 55ezer hiányzik a következő limitig, és napi tizenegy-két ezren kérnek/kapnak oltást.
Foglalás megjegyzés rovatába írták a CC nyeremény Voucher kódot. Nincs már meg a mail, csak a telefonos printscreen amikor nyertem, azt majd bemutatom és annyi, persze kinyomtatom a foglalás visszaigazolását. Hétfőre úgy lehet még Védettségi sem kell.
A foglalásra ráírták a CC által adott kódot a visszaigazolásra??? Mert akkor azt a visszaigazolást kinyomtatod, és azt mutatod be.
Végül is a nyert emailt is mutogathatod.
Végül is a nyert emailt is mutogathatod.
Kupakra nincs szükség, emailes foglaláskor beírtam a mailben kapott Voucher kódot egy CC-s hivatkozási linket hogy még érvényes a kód, mert a vírus miatt meg lett hosszabbítva, és küldték is a foglalást.
Mármint nem kupak kód, hanem amit a Coca küldött?
Mondtad előtte, hogy Coca Cola kódod van? Elkérték a kódot, a visszaigazoláson rajta a kód?
Paintuci
Hétfőn megyek a Bonvitalba, majd beszámolok. Ezt írták a foglalás visszaigazolásánál:
Köszönjük megtisztelő foglalását! Mellékelten küldöm visszaigazolásukat. A nyert utalványt legyenek szívesek érkezéskor a recepción bemutatni.
Azt úgy hogy?
Hétfőn megyek a Bonvitalba, majd beszámolok. Ezt írták a foglalás visszaigazolásánál:
Köszönjük megtisztelő foglalását! Mellékelten küldöm visszaigazolásukat. A nyert utalványt legyenek szívesek érkezéskor a recepción bemutatni.
Azt úgy hogy?
Pacsi azoknak akik elmentek oltásra... Én pl. egy jégkását kívánok most, gyümölcsöt, fagyit, Somersbyt blokkal! Igazán vehetnétek a szépkártyából, vagy vmiből.
Ma találkozok egy hosszú hajú helyes fickóval, a Corvin Plázánál Ő a whopper menüért rajong.
Ma találkozok egy hosszú hajú helyes fickóval, a Corvin Plázánál Ő a whopper menüért rajong.