sada
csomagok!

2 db Veritas Gold ajándékcsomag

Idy, Minyu levele, köszönöm :-)
Egy csomó AÁ cd.... hogy fognak örülni a kollégáim.
Az én tegnap érkezett Knorr-dobozom matricáján 002 van. Akkor a májusit küldték el mégegyszer? Nekem mindegy, csak darabra meglegyen...

Knorr étkészlet most ment el a futár.Állítólag tartalék nyertes voltam se baj a lényeg az,hogy nagyon igényes az étkészlet.Na meg az,hogy megnyertem.
Évi**, ha eddig a postáig eljut, akkor talán már biztonságban vannak a dolgaim, csak az a baj, hogy idáig hosszú az út.
A dobozon a matricában a szám azt jelenti, hanyadik játékos hónap.
Pl.: 4-július; 5-aug.
Minya, akkor Neked legalább jó eséllyel nem tűnnek el a cuccaid

Ez is valami!
Knorr futár, de már elhagytam a fonalat, hogy ez mikori tányér. Úgy stimmelne, ha az augusztusi a lista ellenére mégis összejött volna

Évi**, nálunk az aki a leveleket pakolja, ha meglátja, hogy jött valamink, akkor szól a többieknek, hogy ha valaki meglát akkor küldjön a csomagkiadóhoz is. Ma össze is tegeződtem azzal, aki kiadja a cuccokat. Amúgy ajánlott levélként jönnek a csomagok.
Akartam is kérdezni, hogyhogy szombaton
Nálunk nem annyira jellemző ez az előzékenység
Évi**, hétfőn hozta volna a postás. Nekem ma be kellett mennem a postára, így amikor megláttak nagyon örültek és rögtön odaadták

Köszi!

Akkor lassan talán hozzánk is befut.
Többször is nyertünk csomagot és egyszerre küldték mind a 6-ot. A póló jó minőségű és a bal mell részen Veritas gold felirat, 2 csillag és egy olyan kagylóhéj található mint a Veritas gold címkén. A hűtőmágnes sötétkék, pajzs alakú, és ugyan az van rajta mint a pólón.
Minya, és milyen a pólók minősége? Feliratos? És a hűtőmágnes?
Minya! Mikor nyerted a Veritas csomagot?
Veritas ajándékcsomagok. A "nőiben" rózsaszínű a póló és S illetve M-es méret. A "férfiben" sötétkék és XL-es.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások