Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 257 / 511 oldal |
Másra.
Évi*
Mi köze van a részeges vasutasnak a cba-hoz? Vagy lehet, hogy másra írtad?
Mi köze van a részeges vasutasnak a cba-hoz? Vagy lehet, hogy másra írtad?
Szerintem sok függ a bolti dolgozók hozzáállásától is, bmelyik láncról is van szó.
Anikó
Nálunk nem szokták eltüntetni az akciós termékeket a Coop-ban.
Sőt ha keresek valamit és éppen tényleg kifogyott, szoktak átkérni a másik boltból pár napon belül.
És a Coop-pal már boltban bedobós játékkal is nyertem, meg beküldőssel is, míg a CBA-nál meggyőződésem, hogy el sem jutnak a borítékjaim a sorsolásig
Úgyhogy egy ideje már a lábam se teszem be egy CBA-ba sem, nemhogy a pénzem

Nálunk nem szokták eltüntetni az akciós termékeket a Coop-ban.
Sőt ha keresek valamit és éppen tényleg kifogyott, szoktak átkérni a másik boltból pár napon belül.
És a Coop-pal már boltban bedobós játékkal is nyertem, meg beküldőssel is, míg a CBA-nál meggyőződésem, hogy el sem jutnak a borítékjaim a sorsolásig
Úgyhogy egy ideje már a lábam se teszem be egy CBA-ba sem, nemhogy a pénzem

az electroworld.hu-s képrendelésnél a bónra azt írja,ki hogy már felhasználták, pedig megpróbáltam már 2 e-mail címmel is.... 

erka70, nem akarlak elkeseríteni, de a coop-nál sem jobb a helyzet. Ami a sorsolásokat illeti, valószínűleg rendben mennek, mert tavaly 2x nyertem náluk.
Egyszer egy virslis, egyszer egy mosóporos vk-val, mindkettőt postán kellett beküldeni.
Viszont az utóbbi időben a nyereményjátékban részt vevő termékek rendre eltűnnek a polcról, még a legegyszerűbb kávé vagy mosópor is. Az idén még egyetlen játékukban sem tudtam részt venni! Az egyetlen, hogy e hóban bedobtam egy 2000 Ft feletti blokkot, ez nem volt árucikkhez kötve. Viszont a boltban kellett bedobni.
Egyszer egy virslis, egyszer egy mosóporos vk-val, mindkettőt postán kellett beküldeni.
Viszont az utóbbi időben a nyereményjátékban részt vevő termékek rendre eltűnnek a polcról, még a legegyszerűbb kávé vagy mosópor is. Az idén még egyetlen játékukban sem tudtam részt venni! Az egyetlen, hogy e hóban bedobtam egy 2000 Ft feletti blokkot, ez nem volt árucikkhez kötve. Viszont a boltban kellett bedobni.

Rogyjon rá az ég egy szemét részeges vasutasra! 

csatlakozom az előttem szólókhoz, áttérek a coopra, hál'isten az is a közelben van.
A CBA Marketinget kérem, hogy nézzen át legyen szíves a Sorsolások topikba. Ott el lehet olvasni, milyen a CBA-nál egy sorsolás

Na sorsolásról szóló beszámolót olvasva én befejeztem a cba játékot, átpártolok a Coop-hoz
Ez a sorsolás nevetséges, összegumizott pályázatok?
Szégyelje magát a cba is meg a szjfelügyelet is!!!
Érdemes lenne a Juszt Laciékat elküldeni a sorsolásra!!!
Ez a sorsolás nevetséges, összegumizott pályázatok?
Szégyelje magát a cba is meg a szjfelügyelet is!!!
Érdemes lenne a Juszt Laciékat elküldeni a sorsolásra!!!
Danone 9: 0 a Danone javára,
Pall Mall : 4:0 a P.M. javára. Én is már csak a garantált játékig játszom velük.
Pall Mall : 4:0 a P.M. javára. Én is már csak a garantált játékig játszom velük.
VárszegiViki, még nem, ma hajnalban lett meg a 20!
sada, köszi, két telefonszámról-névről játszunk
sada, köszi, két telefonszámról-névről játszunk
juno
Vigyázz:
egy telefonszámhoz tartozó címre egy garantált ajándékot küldenek !!!
Vigyázz:
egy telefonszámhoz tartozó címre egy garantált ajándékot küldenek !!!
juno: és milyen a mágneses? Megkaptad már?
nekem sincs
már összejött az első mágneses játék, közelítünk a másodikhoz... de társas sehol. szerintem rengetegen veszik-eszik ezt a joghutot, és így rengetegen játszanak.
már összejött az első mágneses játék, közelítünk a másodikhoz... de társas sehol. szerintem rengetegen veszik-eszik ezt a joghutot, és így rengetegen játszanak.
Nekem sem. Már 12 db-ot küldtem be. De már nem is érdekel, csak a tuti mágneses játék legyen meg és kész.
Danonnal se éjjel, se nappal nincs szerencsém.
Sziasztok!
Mi két évvel ezelőtt nyertünk a gyerekeimmel a Minimax magazinban PC-s játékot, mindkettő gyermekem külön-külön. A nevük benne is volt a következő szám nyertes listájában és a mai napig nem láttunk belőle, nem hogy kettőt, de egyet sem. Irtam nekeik e-mailt megígérték, hogy postázzák. Pár hónap múlva telefonáltam, azt mondták, hogy előző nap kipostázták. Na azóta is azzal játszunk.:-((( Pedig úgy örültek, hogy nyertek!
Mi két évvel ezelőtt nyertünk a gyerekeimmel a Minimax magazinban PC-s játékot, mindkettő gyermekem külön-külön. A nevük benne is volt a következő szám nyertes listájában és a mai napig nem láttunk belőle, nem hogy kettőt, de egyet sem. Irtam nekeik e-mailt megígérték, hogy postázzák. Pár hónap múlva telefonáltam, azt mondták, hogy előző nap kipostázták. Na azóta is azzal játszunk.:-((( Pedig úgy örültek, hogy nyertek!
Még tavaly a visegrádi ásványvízzel nyertünk Némó nyomában plüssfigurát,mai napig sem kaptuk meg.Többször írtunk már nekik is de nem válaszoltak.
Javaslom a CBA marketing osztálynak,hogy állítsák vissza a tavalyi jól bevált módszert,amikor postán kellett elküldeni a pályázatokat és nem a hónap utolsó napjával bezárólag amikor még vásárolni is lehet.A katalógus jelenjen meg hó elején és legyen érvényes hó végéig.