Ide pedig ajánlott tértivevényes levélben (nagy buborékos boríték + doboz) megérkezett a 4-ből 3 db szemüveg. A barna üveges, alulról a második.
Egyedül én reklamáltam.
Tudok olyanról, akinek azt mondták, nincs a listán, mégis kapott.
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 257 / 319 oldal |
Én már kedden éreztem, hogy gond lehet a játékkal mert nem volt túl stabil a rendszerük. Két nap tán hívtak vissza, hogy jogos a reklamáció.
fozo.gabi
azért ez gusztustalan!
kapnak valami százalékot a telefon után, ezért csinálják?
azért ez gusztustalan!
kapnak valami százalékot a telefon után, ezért csinálják?Most beszéltem a PallMallel! Mindenképpen telefonálni kell! Én kétszer is elküldtem a megfejtést két órán belül, és mégsem voltam/vagyok benne a listában. A férjem is hívhatja fel őket majd hétfőn, mert valószínű ő sincs benne

Én is reklamáltam, még vasárnap mailban.
Válasz: semmi...
, még arra sem méltattak, hogy " bocsika"
Csodálkoznék, ha a Pall Mallnál egy játék rendben elindulna...

Válasz: semmi...
, még arra sem méltattak, hogy " bocsika"
Csodálkoznék, ha a Pall Mallnál egy játék rendben elindulna...

inkább, sőt nagyon negatív, de inkább ide írom...
felhívtak az infovonalról és azt mondta a srác, hogy 13án küldtem be a megfejtést, így nem vagyok jogosult a nyereményre, és nem vagyok benne az első 100ban...
mondjuk igaz, hogy 13án is beküldtem, mert engedte beküldeni, de először 12én küldtem...
na mind1... továbbítja megint, aztán majd meglátjuk... habár azt hiszem, alssan lemondhatok a szemüveg(em)ről...

felhívtak az infovonalról és azt mondta a srác, hogy 13án küldtem be a megfejtést, így nem vagyok jogosult a nyereményre, és nem vagyok benne az első 100ban...
mondjuk igaz, hogy 13án is beküldtem, mert engedte beküldeni, de először 12én küldtem...
na mind1... továbbítja megint, aztán majd meglátjuk... habár azt hiszem, alssan lemondhatok a szemüveg(em)ről...

Volt értelme a reklamációnak, most hívtak a Pall Mall-től, hogy ide is jut egy napszemcsi.:-)
Javaslom mindenkinek, hogy internet explorerrel próbálkozzon a honlapra belépni, mert úgy néz ki, hogy a mozillát és az operát nem szereti a rendszer. Tapasztalatból mondom, nekem is csak így sikerült.
nekem 12-én elküldték smsben uj játék első fordulo 25-ig de se cigit nem találtam se pedig a küldött kóddal nem tudok belépni...
ha vk-i tud vm.t megkérhetem emilemre küldjön vmi infot ( bocs ha fenn van de most nem tudok nézelődni)
előre is köszi..
ha vk-i tud vm.t megkérhetem emilemre küldjön vmi infot ( bocs ha fenn van de most nem tudok nézelődni)
előre is köszi..
sziasztok!
Nálam a regisztrálás után kb. 2-3. hét múlva tudtam csak belépni az oldalra, a megadott jelszóval..
Már le is tettem róla, s aztán egyszer csak beengedett. Egészen a mostani új játék megjelenéséig. S innentől ismételten nem engedett be, a születési évvel volt problémája. Akkor itt a fórumon javasolta valaki, azt hiszem Rea hogy próbáljam explorerrel. S így újra beenged. Bár az előbb kipróbáltam s borzasztó lassú.
Nálam a regisztrálás után kb. 2-3. hét múlva tudtam csak belépni az oldalra, a megadott jelszóval..
Már le is tettem róla, s aztán egyszer csak beengedett. Egészen a mostani új játék megjelenéséig. S innentől ismételten nem engedett be, a születési évvel volt problémája. Akkor itt a fórumon javasolta valaki, azt hiszem Rea hogy próbáljam explorerrel. S így újra beenged. Bár az előbb kipróbáltam s borzasztó lassú.
Párom felhívta őket. A válasz annyi volt, hogy kivizsgálás alatt van az ügy,,,
Telefonálnak ha döntés született... No comment
Telefonálnak ha döntés született... No comment
A tegnapi reklamálók közül valakinek már visszajeleztek valamit?
Nekünk még semmit...
A "pofátlanság" teteje, hogy ma kaptam az e-mailcímemre tőlük
egy tájékoztatót a játékukról. Jókor... Ezek szerint a reklamációk hatására
sem történik semmi???
Nekünk még semmit...
A "pofátlanság" teteje, hogy ma kaptam az e-mailcímemre tőlük
egy tájékoztatót a játékukról. Jókor... Ezek szerint a reklamációk hatására
sem történik semmi???
Fáreó: nekem pontosan ugyanez volt mint neked, nem volt jelszavam, kb 4 napig vártam, aztán ma végre megkaptam reggel, de ezzel nem tudok belépni!
Árpi: explorer-el próbáltam, ott azt írja ki, hogy az adataim helytelenek, aztán megpróbáltam netscape-el, ott a születési dátum nem megfelelő.
szóval én ezt feladom, ennél rosszabb oldalt a pall mall nem is csinálhatott volna! elég idegesítő, hogy ilyen apró semmilyen hiba miatt veszik el az ember lánya kedvét a játéktól!!!

Árpi: explorer-el próbáltam, ott azt írja ki, hogy az adataim helytelenek, aztán megpróbáltam netscape-el, ott a születési dátum nem megfelelő.
szóval én ezt feladom, ennél rosszabb oldalt a pall mall nem is csinálhatott volna! elég idegesítő, hogy ilyen apró semmilyen hiba miatt veszik el az ember lánya kedvét a játéktól!!!

hívd fel őket.. 0640 223344
explorerrel engem sem enged be,"a tesóm adataival",pedig tudom őket tuti jók,a webkódot is a PM. promós levélből másoltam ki.
Ezt írja ki: adataidat rosszul adtad meg! kérlek ellenőrizd és add meg újra!
Operával pedig szintén nem enged be,hiába nyomok oké- t vagy entert,annál a születési dátumot nem találja jónak,azt írta!
Már péntek óta próbálkozom,jelszóemlékeztetővel,amit az emilcímre küldenének,de még mindíg nem jött meg,2 különböző mailcímet is megadtam,de nem reagálnak.
Írtam 1 mailt is a pallmall@bat.marketlink.hu-ra,már 2 napja,de arra se válaszolnak. Mit lehetne még csinálni,nagyon idegesít,hogy nem tudok belépni az oldalra!
Ezt írja ki: adataidat rosszul adtad meg! kérlek ellenőrizd és add meg újra!
Operával pedig szintén nem enged be,hiába nyomok oké- t vagy entert,annál a születési dátumot nem találja jónak,azt írta!
Már péntek óta próbálkozom,jelszóemlékeztetővel,amit az emilcímre küldenének,de még mindíg nem jött meg,2 különböző mailcímet is megadtam,de nem reagálnak.
Írtam 1 mailt is a pallmall@bat.marketlink.hu-ra,már 2 napja,de arra se válaszolnak. Mit lehetne még csinálni,nagyon idegesít,hogy nem tudok belépni az oldalra!

köszönöm szépen, ez egy nagyon jó funkció

arpi
https://addons.mozilla.org/
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.ph
p?application=firefox&category=Popular&numpg=10&id=35
https://addons.mozilla.org/
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.ph
p?application=firefox&category=Popular&numpg=10&id=35
Én az Operát használom, és igaz,hogy kiírja, hogy rosszak az adataim, de ahogy lent írtam végülis beenged, ha nem egérrel megyek, hanem Enterrel tovább.
savika!
azért nem enged be, mert az oldalt csak explorerrel lehet használni! Ha mással próbálkozol akkor azt írja ki, hogy rosszak az adataid (általában a születési dátummal van problémája)
Macskusz!
meg tudnád mondani a progi nevét?
azért nem enged be, mert az oldalt csak explorerrel lehet használni! Ha mással próbálkozol akkor azt írja ki, hogy rosszak az adataid (általában a születési dátummal van problémája)
Macskusz!
meg tudnád mondani a progi nevét?

engem még mindig nem enged be
egyébként felhívtak valakit a regisztráció után? mert én még múlt héten regiztem és azóta semmi. de mailben küldtek egy jelszót, amit meg nem tudom miért, nem fogad el
hát akkor ezzel lecsökkentek a nyerési esélyeim a pm-nél 
egyébként felhívtak valakit a regisztráció után? mert én még múlt héten regiztem és azóta semmi. de mailben küldtek egy jelszót, amit meg nem tudom miért, nem fogad el
hát akkor ezzel lecsökkentek a nyerési esélyeim a pm-nél