van egy szelvényem - de lehet több is:
Élményfürdő 50 %-os kezdvezménnyel a debreceni aquaticumban. *
Ha a pénztárban felmutatot 2005. okt. 1-30-ig és 2005. nov. 15 - dec. 15-ig, a felnőtt tarifa ár feléért élményfürdőzhetsz, és féláron szaunázhatsz!
*(A szelvénnyel 1 fő, tetszőleges számú élményfürdőzéshez használhatja fel a kedvezmény a megjelölt időpontokban!
forrás: ingyenes great magazin
http://teka.t-online.hu/kodolatlan.html
még a mai napon is 3 film nézhető meg ingyen!
Libriben októberben keddi napokon 5000 Ft feletti vásárlás esetén négy ajándékkönyv közül egyet kap a delikvens (Janikovszky, Márai, digit. fotózásról szóló könyv, fotóalbum).
Eddig nekünk is MultiFites volt, a Fresnapfból, de nem volt rajta a cicakaján, hanem a pénztárnál kell kérni. Legalábbis a Récseiben így van.
A Darlingosat az Árkádban vettem. Ott egyszerűen rá volt téve (majdnem) minden konzervre.
A Fressnapf állat árúházban is van 1 ilyen konzerv,Multi Fit a neve,amin van eleve fedő,nem ajándék hozzá,hanem hozzá jár,és a macsekkaja ára is megfizethető,400g,és 800g-ban is létezik. A nagyon is volt tető.
Csak észrevettem nem minden alaklommal tették rá a fedőket a konzervekre,egyik hónapban volt rajta a másikban nem,az árúkészleten. Tehát ki kell fogni,mikor melyik Fressnapf üzletben van!
Filléres, de praktikus ajándék jár a 400g-os Darling cicakonzervekhez: átlátszó "fedő", mellyel könnyen visszazárható a konzerv, ha nem eszi meg az egészet a cica.
MOL (2005. október 1-től-30-ig, illetve a készlet erejéig)
Az a vásárló, aki 2 üveg bort vásárol, egy darab borospalack dugót kap ajándékba.
Ajándék Multi-Manó
3 doboz Multi-tabs-hoz!
2005.október 1 és december 10 között 3 doboz bármilyen Multi-tabs termék vkódját + blokkját visszaküldők MULTI-MANÓ plüssfigurát kapnak ajándékba.
részletes info: Patika Magazin októberi számában
várszegiviki:tescos a hűtőmágnes,nem nagy szám,olyan mint a többi jegyzettömbös mágnes,de aki gyűjti annak értékes lehet,meg jó mert jegyzettömb van rajta
Mai akció a tescoban,legalábbis a tatabányaiban:
bejáratnál 3 kérdésből álló kérdőív kitöltése után ajándék jegyzettömbös hűtőmágnes
Multi slims cigi vásárlása esetén:
1 db után vékony kerek öngyújtó
2 db után táska (ugyanolyan mint a postán kapott beküldendő levélben van)...elég kicsi!
INTERSPAR
2005. 10. 13-tól kezdődő akcióban minden 5 üveg Ottakringer Helles sör vásárlásakor egy speciális nyitót adunk ajándékba. (Osztrák üveges sör 0,5 liter 144.-Ft + üveg)
Rossmann - Dove
Vásároljon bármilyen Dove terméket 2.000.-Ft feletti értékben és ajándékba adunk egy 50 x 100 cm-es Dove törülközőt. (október 17-től)
Tery!
2100 ft a 20 db 50 ft-os bélyeg, és 16oo a 10 db 75 ft-os.nekem már van 3 garnitúra és tényleg jópofák.
szóval nem ide való,de aztatat hiszem,hogy nemtom hova írjam

" alt="

">
a wwww.posta.hu személyes bélyeg
ma egy naaaagy adag levelet feladtam,és ott volt egy szórólap. családról,kutyáról,macskáról személyes bélyeget keszíthettetünk. szerintem aranyos
ha jól tévedek,akkor 1500.-ft(?) ért karácsonyi levlapokra tök ari lenne egy családi fotós bélyeg. a szöveget így fejeném be: sok szeretettel lásd a bélyegen levőket

Jövő heti Meglepetéshez - ha minden igaz - ajándék szájfény a "meglepetés"

A Borsodi Szuperinfóban van egy kupon, Miskolcra jön a Cirkusz, 300 ft kedvezményre jogosít, hétközbeni előadásra.
Maxima újsághoz mobiltartó.(Nyakbaakis)
http://www.webseta.hu/focus/ma/index.php
Amennyiben Ön kitölti az alábbi űrlapot és elküldi részünkre, munkatársaink telefonon visszahívják és egy ingyenes vizsgálati időpontot egyeztetnek Önnel. A vizsgálaton megtudhatja, alkalmas-e az Ön szeme egy lézeres szemműtétre. A szemészeti szűrővizsgálat díja 5000 forint, ehelyett Ön most ingyenesen igénybe veheti ezt a szolgáltatást! Ajánlatunk csak abban az esetben érvényes, ha Ön nem csak olvasáshoz visel szemüveget! Az ingyenes szemvizsgálatot csak olyan személy veheti igénybe, aki eddig még nem járt vizsgálaton a Focus Medicalban!
Átköltözött az oldalam ide:www.freestuff.atw.hu
még sztem elég sok hiba van az oldalon,úgyhogy szóljatok ha találtok valamit
http://www.magazinelofizetes.hu/
Előfizetéshez 3 db dvd-ből álló ajándékcsomag (azt nem láttam, hogy milyen dvd-k lehetnek).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások