Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 257 / 303 oldal |
Azt hiszem akkor még nyugiban gyűjtögethetek! köszi a válaszokat!
de amúgy minnél többet játszol, annál ügyesebb leszel és annál több bubzot tudsz begyűjteni, úgyhogy kitartás! 

7 VAN CSAK
Én több mint 1 éve játszom,az első ajándék 3 hónap alatt jött össze.Eddig kb.15 "cuccot"nyertem.Más oldalakról beváltottam 30 PP-t és most kapok érte egy USB-s ventilátort.
törpi
nekem kb. 2 hónap kell egy ajándékhoz, de ez teljesen a szerencse kérdése, attól függ, hogy hogy szeretnél ajándékot szerezni: venni, tombolán nyerni, vagy licitálni.. én inkább biztosra megyek és megveszem!
mennyi bubzod van most?
nekem kb. 2 hónap kell egy ajándékhoz, de ez teljesen a szerencse kérdése, attól függ, hogy hogy szeretnél ajándékot szerezni: venni, tombolán nyerni, vagy licitálni.. én inkább biztosra megyek és megveszem!
mennyi bubzod van most?32 napja játszom és még alig van Bubzom(remélem jól írtam),ti mikor nyertetek valamit kb. hány nap alatt?
köszi, most már világos.
nem a sorsjegyre nem kell licitálni. Több féle sorsjegy van. Pontosabban van a "Tombola" ahol kiválasztod melyik ajándékot szeretnéd, és ahoz veszel egyet.
Van az a "Grattage" ott 5 bubz a sorsjegy, de ha nem nyersz nem vész el a pénzed, csak anap már nem tudsz belőle vásárolni.
Ha licitálsz valamire ott sem vész el a pénzed csak akkor vonják le ha te nyered a licitet. Csak azzal az a bibi hogy a 23,90 bubz-s dugóhúzóért van aki kiad 300 bubz-t szóval nagyon felmegy az ára.
Van az a "Grattage" ott 5 bubz a sorsjegy, de ha nem nyersz nem vész el a pénzed, csak anap már nem tudsz belőle vásárolni.
Ha licitálsz valamire ott sem vész el a pénzed csak akkor vonják le ha te nyered a licitet. Csak azzal az a bibi hogy a 23,90 bubz-s dugóhúzóért van aki kiad 300 bubz-t szóval nagyon felmegy az ára.
Már megtaláltam, hogy a licitálásnál nem veszitem el a pénzt, de az elég költséges!!
Köszi a választ. A licitálásnál ugye elveszik a bubzod? A sorsjegyet is licitálni kell? Arról még nem is hallottam.
A kisebb ajándékokból többet sorsolnak, ezért ha olyat akarsz akkor szerintem nem érdemes licitálni rá. Pl: sapkát, joypadot én rögtön elsőre kaptam. A kicsi hátizsákra is csak kb két hétig kellett várnom mire megnyertem. Most egy dugóhúzóra hajtok, de csak 1 db-t sorsolnak belőle, és általában minden nap 1000 szeretnének azt, vagyis elég kicsi az esély. A sorsjegyek közül nekem csak az 5 bubz-s tetszik, mert ha nem nyersz nem vész el a pénzed, csak aznap mikor játszol már nem vásárolhatod el a butikban. Pont tegnap nyertem vele egy színezőt. A konkrét ajándékokra szóló sorsjegy nekem nem jött be azzal még sosem nyertem, és nem is hallottam olyanról aki nyert volna.
Amúgy ha a butikból akarsz vásárolni akkor mindíg oda van írva hogy hány db-t sorsolnak belőle, és az is hogy hányan pályáztak már rá. Szóval láthatod hogy mennyi esélyed van rá.
Amúgy ha a butikból akarsz vásárolni akkor mindíg oda van írva hogy hány db-t sorsolnak belőle, és az is hogy hányan pályáztak már rá. Szóval láthatod hogy mennyi esélyed van rá.
Tudnátok segiteni, hogy a Prizeen melyik módszerrel érdemes ajándékért pályázni? Licitáljak vagy butokból vegyek vagy a tombola jött be nektek?
Sziasztok!
Tud valaki nekem eladni PP-t? Választ az ímélemre kérek.
Tud valaki nekem eladni PP-t? Választ az ímélemre kérek.
Ha tudsz segíteni írj a loc@stcable.co.yu címre! Köszi
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem a Freelotto-val kapcsolatban. Kaptam egy e-mailt, hogy megnyertem a 10.000.000,00 dolláros fődíjat. a freelotto weblapján kerestem a nyereményemet (a megjátszott számokat) de nem találtam a TSN számot, ami nélkül tudtommal nem lehet felvenni a nyereményt. Ha valaki tud, legyen szíves segíteni (aki már jártas ezen a téren) e-mailben. Vagy lehet hogy nem is nyertem, csak hülyítenek?
Segítségre lenne szükségem a Freelotto-val kapcsolatban. Kaptam egy e-mailt, hogy megnyertem a 10.000.000,00 dolláros fődíjat. a freelotto weblapján kerestem a nyereményemet (a megjátszott számokat) de nem találtam a TSN számot, ami nélkül tudtommal nem lehet felvenni a nyereményt. Ha valaki tud, legyen szíves segíteni (aki már jártas ezen a téren) e-mailben. Vagy lehet hogy nem is nyertem, csak hülyítenek?
Mya83
Nézd meg hogy az ajándéknál a status -hoz mi van írva. Elvileg oda van írva hogy elküldték vagy sem.. Nekem eddig minden ajándok megjött 14 nappal a kiküldés után. Meg 14 nappal a kiküldés után ki kell töltened egy minikérdőívet hogy meg vagy-e elégedve a postával, vagy az ajándékkal, ezt nem zudom pontosan.. ( legalábbis nekem volt kérdőív, de én fél éve nyertem utoljára valamit, lehet hogy azóta nincs kérdőív)
Nézd meg hogy az ajándéknál a status -hoz mi van írva. Elvileg oda van írva hogy elküldték vagy sem.. Nekem eddig minden ajándok megjött 14 nappal a kiküldés után. Meg 14 nappal a kiküldés után ki kell töltened egy minikérdőívet hogy meg vagy-e elégedve a postával, vagy az ajándékkal, ezt nem zudom pontosan.. ( legalábbis nekem volt kérdőív, de én fél éve nyertem utoljára valamit, lehet hogy azóta nincs kérdőív)
Prizee-n aki nyert: mennyi idő alatt küldik az ajándékot? Dec. 10-én kaptam a levelet. Köszi
A forum.zsebpenz-en nézted a PP helyeket?Én sokszor vettem Prizee passt a yacado.com-on,és a find-jeux.com-on.Eddig 17 PP-t vettem.
A www.prizee.zsebpenz.com oldalán ajánlott kódlelő helyeken kívül tudtok még valamilyen más oldalakat is, amin aránylag gyorsan lehet kódot szerezni????? Illetve titkokat trükköket???? köszi előre is.
Jól látom, hogy a prizee-n nincs már zseblámpa?