Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 258 / 609 oldal |
Dorati köszi a válaszokat!! Nagyon rendes vagy!!!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
rendben, részemről is
azt csinálsz itt, amit akarsz...
nem fogom keresztezni többé az útjaidat, ha rendesen viselkedsz
de ma te kötöttél belém
ha ezt is befejezed, meg a rivalizálást velem, akkor részemről befejezve
ha viszont bármikor megpiszkálsz, akkor megkapod, ami jár érte
értve vagyok???
azt csinálsz itt, amit akarsz...
nem fogom keresztezni többé az útjaidat, ha rendesen viselkedsz
de ma te kötöttél belém
ha ezt is befejezed, meg a rivalizálást velem, akkor részemről befejezve
ha viszont bármikor megpiszkálsz, akkor megkapod, ami jár érte
értve vagyok???
czd
én is ugyanebben a cipőben jártam, mint te és még az éjjel mefejtettem a többi kérdést, nem hagyott nyugodni.
Mivel nem vagyok műszaki ember főleg az autókhoz sem értek örültem, hogy egyet is találtam. Ezért én is úgy gondoltam, hogy hibás. Reggel segítséget kértem és kaptam. Ez van.
Nem értem míért kellene szégyenkezni bárkinek is??, kivéve akinek nem tiszta a lelkiismerete.
én is ugyanebben a cipőben jártam, mint te és még az éjjel mefejtettem a többi kérdést, nem hagyott nyugodni.
Mivel nem vagyok műszaki ember főleg az autókhoz sem értek örültem, hogy egyet is találtam. Ezért én is úgy gondoltam, hogy hibás. Reggel segítséget kértem és kaptam. Ez van.
Nem értem míért kellene szégyenkezni bárkinek is??, kivéve akinek nem tiszta a lelkiismerete.
Szerintem a megfejtéseknek semmi köze a motortuninghoz, és egyáltalán nem kizárt, hogy később a kérdéseket igazítják a válaszhoz. Pl. az elsőnél úgy teszik fel a kérdést, hogy népszerű kisteherautó típus.
a másodiknál, meg lehetne valami ilyesmi: motorhoz hasonló, négykerekű sportolásra használt jármű.
a másodiknál, meg lehetne valami ilyesmi: motorhoz hasonló, négykerekű sportolásra használt jármű.
Én arra szeretném megkapni a választ hogy akiknek 7000 pontjuk van azzok ezt hogy csinálják?? Mert elvileg a végére mindenkinek 20800 pontja lesz ,de így szerintem nagyon nem!! Ha valaki tud erre adni választ az legyenszíves mondja el nekem is!!! Elöre is köszi!!
Patty
Patty
czd nyilvános forumon nem vitázok, amugy csak ezen a forumon vok, ja és van rá tanum is hogy egyedül fejtettem meg, hehe, amugmeg google keresöbe ird be: zotyesz, millió találatot kapsz, azok közül egy vok én
részemröl tma off 
részemröl tma off 
Patti és Cencike küldtem mailt
tekintve, hogy több héten át volt olyan kérdés, amit hibásan tettek fel, joggal gondoltam, hogy ez is olyan (1 és 3 képkockánál) révén, hogy még a megfogalamzás is ugyanaz
korábban ezeket a kérdéseket lecserélték
de persze ezt is csak azok tudják, akik valóban végigjátszották a játékot
ebben nincs semmi szégyellnivaló, és ettől én még nem vagyok kevesebb, bárki bármit is gondol
korábban ezeket a kérdéseket lecserélték
de persze ezt is csak azok tudják, akik valóban végigjátszották a játékot
ebben nincs semmi szégyellnivaló, és ettől én még nem vagyok kevesebb, bárki bármit is gondol

czd küldtem neked mailt
Zotyesz drága,
miért nem meséled el az ittenieknek, hogy még hány fórumon vagy jelen, és lelopod a válaszokat, és majdan itt vagizol velük, hogy ezt mind te egyedül...
még valami: nem kell üzengetned nekem egyáltalán
ha nem vagyok itt, akkor dobj egy mailt, publikus a címem
nem kell még ezt is felhasználnod arra, hogy saját magadat fényezd itt ezerrel
tegnap mindent bebizonyítottál - igaz, akaratodon kívül - de itt az írás megmarad
egészen egyszerűen csak máshonnan másolsz már, és próbálsz itt előttünk mosakodni, mert tegnap túlságosan megszégyenültél azzal, hogy hazudtál (amikor közölted, h egyedül raktad ki a képet, miután mind a 20-at itt kérdezted meg)
sajna ez bárki, bármikor visszaolvashatja
jó étvágyat
előre szólok, hogy most elutazom, tehát ha nekem címeznél valamit, privát e-mialt küldhetsz
most majd meglátjuk, mennyire vagy hernyó, meg sunyi, és mit csinálsz a hátam mögött
miért nem meséled el az ittenieknek, hogy még hány fórumon vagy jelen, és lelopod a válaszokat, és majdan itt vagizol velük, hogy ezt mind te egyedül...
még valami: nem kell üzengetned nekem egyáltalán
ha nem vagyok itt, akkor dobj egy mailt, publikus a címem
nem kell még ezt is felhasználnod arra, hogy saját magadat fényezd itt ezerrel
tegnap mindent bebizonyítottál - igaz, akaratodon kívül - de itt az írás megmarad
egészen egyszerűen csak máshonnan másolsz már, és próbálsz itt előttünk mosakodni, mert tegnap túlságosan megszégyenültél azzal, hogy hazudtál (amikor közölted, h egyedül raktad ki a képet, miután mind a 20-at itt kérdezted meg)
sajna ez bárki, bármikor visszaolvashatja
jó étvágyat
előre szólok, hogy most elutazom, tehát ha nekem címeznél valamit, privát e-mialt küldhetsz
most majd meglátjuk, mennyire vagy hernyó, meg sunyi, és mit csinálsz a hátam mögött
Sziasztok!!
Létszives segítsetek!!
Kérdések:
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja/az elsö és a haramdik kocka kellene/
Elöre is köszi!!
Patty
Létszives segítsetek!!
Kérdések:
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja/az elsö és a haramdik kocka kellene/
Elöre is köszi!!
Patty
Sziasztok! Egy ki segítség kellene!
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja (1. és 3. kocka)
Tényleg ugyanaz a kérdés van mindkét kockához vagy rosszul látok?
Ráadásul a tegnapiban is volt egy ilyen kérdés!
Köszi a segítséget!
motorok teljesitmeny novelesenek az egyik modja (1. és 3. kocka)
Tényleg ugyanaz a kérdés van mindkét kockához vagy rosszul látok?
Ráadásul a tegnapiban is volt egy ilyen kérdés!
Köszi a segítséget!
pótoltam, amit az előbbiből kihagytam
zsuzsa71 írtam
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
webcím másként
motorok teljsítményének növelése /első kocka/
milyen elmélettel foglalkozott a Nobel díjas Nash
lépésről-lépésre bemuatjuk,hogy mit kell csinálni
Előre is köszönet mindenkinek.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
webcím másként
motorok teljsítményének növelése /első kocka/
milyen elmélettel foglalkozott a Nobel díjas Nash
lépésről-lépésre bemuatjuk,hogy mit kell csinálni
Előre is köszönet mindenkinek.
nah lépek mert éhenhalok
oszt nem lesz tuning 
oszt nem lesz tuning 
Jó étvágyat Zotyesz!
és jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!!
és jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!!
stendhal tegnap délelött volt, na mindegy 

Ok. csak olyan messze van. 

Stendhal!
próbálj visszakeresni a fórum beszélgetéseiben, lapozz vissza!
próbálj visszakeresni a fórum beszélgetéseiben, lapozz vissza!