Sziasztok!
A pampersnek most én is írtam, mármint az oldalukon a levelesládába. Hogy miért? 2004.dec.13. óta várunk. Lassan 2 éves lesz a csemete, kinövi az akkor még praktikusnak hitt telefont (az én 80.000.nokiámat leírta). Kaptam már januárban levelet, februárban ígéretet telefonba a néhány napos postázásra, de még sehol nincs meg a telefon. Pedig dec 31 előtt küldtem be, addig volt nekem érvényes a játékkiírás!
tényleg, nem kell valakinek pampers pont (2 pontos zacsi) ?? Cserébe kérek nestlét. Ki ad érte többet??
Melinda
Én azért játszom a CBA-val, hátha...
Reácska! Ha mész, tessék ügyesnek lenni, és ha tényleg lehet az ott lévőknek húzni, akkor kihúzhatnál egy fórumost

Mondjuk engem:I

!
A férjem nagyon örül a Milka akciónak! Nemsokára dobom be a második borítékot is, mert már az az adag Waffelini is elfogyott. Viszont Meggle termékből nincs választék

, és nem fogok 5 tejfölt venni a Récseiben.
A Heyhonál észrevettétek, hogy a szénsavas másfél literesben nincsen tartósítószer? Minden ilyen kiszerelésűben általában előfordul, de ebben nem. Ez kellemes csalódás volt, igy valószínű ebben a hónapban még veszek egy borítékra valót!
Indítsatok egy CBA topikot

Én már beírtam az észrevételemet kb. 15 napja. Arra sem tetszett reagálni. Tessék visszaolvasni, ha önnek ez a legjobb megoldás, hogy itt beszéljük ki a problémákat.
Egyébként sem érdekel már az egész, én levontam a tanulságot, és más bolttal játszok.
További sok sikert!
Kedves Macskusz!
Öné a pont! A sorsolás valóban 21-én lesz, 10 órától, minden érdeklődőt szeretettel várok!
A ládaürítési problémákat pedig valóban nem csak mostanra értettem, hanem általában!
szalika! Kérem, hogy az észrevételiket a fórumra írják meg nekem, ígérem, hogy reagálni fogok rá!
Bocs, a duplázásért.

Teával nem lehet berúgni, de lehet rakok bele egy kis rumot és akkor 8-at fogok látni..

Teával nem lehet berúgni, de lehet rakok bele egy kis rumot és akkor 8-at fogok látni..

Teával nem lehet berúgni, de lehet rakok bele egy kis rumot...

Nem ittál túl sokat? Lehet, hogy csak duplán látod!

Ezek az infóvonalak semmire se jók.
Még a postázás előtt megkérdeztem a Liptont azt mondták 3 bögrét kapok. Ezelőtt 2 héttel jött kettő, a harmadik sehol. Ma jött még kettő.

Akárhogy számolom ez nem három bögre.

szalika
A sorsolás csak 21.-én lesz.
Szerintem a kérés nem csak mostanra vonatkozott, hanem máskorra is.
Kedves CBA Marketing!
Mi lenne, ha megadná az emil címét? Szerintem rövid időn belül sok panaszt kapna. Ide nem biztos, hogy mindenki beírja.
Egyébként, ha jól tudom 16-án megvolt a sorsolás, ha a láda nincs kiürítve, akkor már úgysem tud segíteni a pályázókon.
Mellékesen megjegyzem: ebben a hónapban szinte alig vásároltam a CBA-ban, játékos árut meg egyáltalán nem. És ezentúl sem fogok.
CBA Marketing
Számomra szomorú, hogy az üzletek vezetői nem teljesítik az elvárható feladatukat, hiszen ez lenne a munkájuk, azt hiszem, ezért kapják a fizetésüket....
Ahhoz, hogy a feladatukat teljesítésék, a vevők összefogása szükséges? És a többi vevővel mi lesz, akinek a pályázata még mindig a ládában csücsül? Talán, ha átnéznék a dobozok tartalmát, amikor a boltokat ellenőrzik, akkor felelősségre lehetne vonni a felelősöket. De persze addigra már a boltok megkapják a fülest, és kiürítik a dobozt, hogy itt nincsenek lejárt pályázatok.
Konkrét címet nem tudok mondani, mert nem a cba-ban vásárolok.
Mindenesetre köszönjük, hogy újra megjelent.
Kedves Játékosok!
Kérem, hogy ha valamelyik CBA boltban azt tapasztalják, hogy a nyereményládát nem ürítik időben, akkor írják meg erre a fórumra pontos boltcím megadásával, mert csak így tudunk intézkedni a mielőbbi ürítésekről! Segítségüket köszönöm!
Itt volt róla a legtöbbet szó, így ide írom :
A Danone kódoknál a négyzet az O betű,
ami O betűnek néz ki, az a nulla.
A hozzánk közel levő CBA-ban alig játszik valaki, egy-két boríték szokott a ládában árválkodni, ezzel szemben úgy egy hete indult a Profiban a játék, és már félig volt blokkokkal egy nagyobbfajta nyereményláda. Könnyebb is szépen ráírni az adatokat a blokkra, és bedobni, összehasonlítva a CBA-s procedúrával. És azt veszek, amit akarok.
Leon!
Én is voltam a Récseiben, igaz szombaton. Boríték akkor sem volt, viszont nem értem hogy lehet tele a láda, mikor szombaton csak egy boríték árválkodott benne

.
A játék bélyegzővel nem volt problémám, inkább azzal, hogy nem volt Sága előrecsomagolt virsli, vagy bármilyen felvágott. Meggle termékből pedig csak 375gos tejföl volt, semmi más, még tej sem.
Ezek itt az áprilisi játékok:
http://www.cba.hu/sites/sindex.phtml?t=2&st=0
A többiben igazad van.
Nevetséges,hogy már nemsokára hónap vége és a CBA honlapon még mindig a márciusi katalógus van fent.
Ma voltam vásárolni a Récsei-CBA-ban ,a pénztáros 5 percen keresztül kereste a játék bélyegzőt,mondván,hogy senki nem játszik,boríték persze nincs,de nem csak ott.A nyereménygyűjtő ládába nem lehet bedobni a borítékot annyira tele van.Valószínű, hogy még a januári borítékok is ott vannak.
Szerintem az egész marketing osztályt le kell cserélni!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások