Savika!
Nekem igen. Kiírta, hogy rossz az évszám.
Akkor sikerült amikor a jelszó beírása után Entert ütöttem, és igaz, hogy utána kiirta, hogy rosszak az adataim, de beengedett.
Próbáld meg!
én ezt nem értem. megkaptam a pall mall-tól a webes jelszavam, és mégsem tudok belépni! mindig azt írja ki, hogy hibásak az adataim

volt valakinek hasonló problémája?
Nekem tegnap a szerelőm letöltött egy olyan programot, hogy egy kattintással átvált Mozilláról, Internet Explorerre.
Kolléganőm be sem tud lépni, nem fogadja el az 1971-es születési évét. Valószínűleg az a baj, hogy nálunk csak a Mozilla böngészőt használhatjuk, azt meg sok oldal nem ismeri. A Maggi lapjára sem tudok bemenni vele.
Smile!
Minden kérdés ki van töltve vagy 100* megnéztem és mégse fogadja el.
De köszi.

vw,Macskusz!
Én is jártam így a kérdőívnél,de volt egy kérdés ami rám nem vonatkozott volna,mert elötte nemet válaszoltam,de mivel így maradt üres rublika nem fogadta le.Visszaléptem,ha neki ez kell akkor választanák másik márkát,beírtam egyet és már el is fogadta.
Mi sem.Sőt a férjem beszélt velük,a kérdőív kitöltését nem is látják,mit akar ő,pedig még májusban lett kitöltve.A beküldése nincs meg,szöveg,hogy mért nem mentette le,hogy bent van az első 100-ban.Megkérdezték mikor küldte,és továbbítják az illetékes felé.Szerintem ez a vonat már elment.
Az enyémet viszont amit késöbb újraküldtem azt mentette a rendszer,1 napszemcsink azért lesz.
Nem igazán állnak a helyzet magaslatán.
Még én sem kaptam se kulcstartót se tollat.
Pedig úgy reménykedtem hogy te tudni fogod.
Köszi.
Macskusz!
Tegnap is ezt írta ki meg ma is.
Ezelőtt meg a postás bácsinál landolt a kulcstartóm most meg a rendszer 1 nulla.

vw
Bocs, összekevertem egy másik cigivel.
Angler
De utána többször újraküldtem, amikor csak engedte.
Nem hívtam őket, mert nem voltam kellően kiegyensúlyozott lelkiállapotban egy ilyen beszélgetéáshet.
vw
nekem is azt írja ki a kérdőívnél.
Sada! Te is az elején küldted ha jól emlékszem... Te nem hívtad fel őket, hogy nyertél-e?
Sada!
Nem
A kérdőívnél hol találom?
Vagyunk páran akik belefutottak ebbe a nyert-nemnyert problémába, és ha majd közösen rágjuk a fülüket az infóvonalon, előbb utóbb majd csak megunják...
vw
Odatetted az X-et, hogy elfogadod a feltételeket?
Angler
Én múltkor e-mailben egyszer,telefonon többszőr reklamáltam, de semmi. ajánlott levélre meg feleslegesen nem költök!
Nekem a kérdőívet nem fogadja el az írja minden adatot töltesek ki de már 100% megnéztem és minden ki van töltve.
valaki járt már így?
telefonon reklamáltam és nem emilben. vagy a telefonos visszajelzésre is vonatkozott?
Angler
ne nagyon reménykedj,nem szoktak válaszolni
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások