Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 258 / 393 oldal |
vw: a Pesti úti Tescoban is ott voltak, (XVII. kerület) de én nem vettem, mert már új lakásba kell költözzek a kismillió bögre miatt.
Whikas kupon, Nők lapja - Kepes András van a címlapon.
Címlapon: Matthew Fox október 17-23 ig /42hét/ színes rtv-ben van a wiskas kupon
Tshibp kávét vettem szombaton a Tescoban, és kaptam a hosstessektől 1 Tscibo bögrét.
Meg lehet, hogy kocsit is nyerek
De ez még nem biztos...
Meg lehet, hogy kocsit is nyerek
De ez még nem biztos...Láttam a legfrissebb Színes RTV-ben - Lostos szereplő a címlapon - és a Nők Lapjában - passz, hogy ki van a címlapn - Whiskas kupont, mint pár hónappal ezelőtt.
az októberi patika magazinban is van Rossmann-ban beváltható ingyenes Revalid fésű kupon
Europarkban 3 Ferrero termék vásárlása esetén nagyon szép deszert kínáló tálat adnak. Azt mondták, hogy holnap és vasárnap is lesznek.
Erzsébeti Tescoban még mindig van Darling akció, kutyatál és fogókesztyű jár 999 ft vásárlás után. Tchibo kávékhoz - bögre, Mars és társaihoz képkeret és apró társas.
Erzsébeti Tescoban még mindig van Darling akció, kutyatál és fogókesztyű jár 999 ft vásárlás után. Tchibo kávékhoz - bögre, Mars és társaihoz képkeret és apró társas.
Scontoban 1500 Ft feletti vásárlás esetén ajándék hátizsák.
Az újságból kell a sarokszelvény hozzá.
Az újságból kell a sarokszelvény hozzá.
Az Intersparban találtam dupla Danone rudit (simát, és duettet is), amihez Halloween kártyák vannak csomagolva, ahogy írják memória játékhoz.
Korántsem ingyenes, de nem illik máshová (ezeknek kellene már valami találó topic...)
Vásároljon a Praktiker áruházakban 2005. október 7-20. között konyhabútort, vagy konyhai kiegészítőket legalább 10.000.-Ft értékben, és vigye haza a Cif ajándékcsomagot!
Vásároljon a Praktiker áruházakban 2005. október 7-20. között konyhabútort, vagy konyhai kiegészítőket legalább 10.000.-Ft értékben, és vigye haza a Cif ajándékcsomagot!
Marionnaud parfümériában október 1-20-ig (vagy a készlet erejéig) minden 11.900,- FT feletti vásárlás esetén egy tükröt adnak ajándékba. A tükör mindkét oldala használható, az egyik normál a másik a nagyított képet mutatja.
(Én vásároltam és kaptam egyet. Szerintem klassz, jó nagy, asztali, világoskék kerettel.)
(Én vásároltam és kaptam egyet. Szerintem klassz, jó nagy, asztali, világoskék kerettel.)
A Blahánál marketingesek állítottak le és videót kellett megnézni 3 féle mosogatószerről és azokról kérdőívet kitölteni. 10-15 perc volt az egész. Ezért kaptam egy flakon Sofix padlóápolót és 1 liter Silant. Nagyon örültem neki. 

KPE
"Az Interspar 2006. október 6-tól kezdődő akciós újságjában: Pannóni a szeletelt sajt duopack (2 x 150 g) + jegyzettömbös hűtőmágnes ajándékba: 679.-Ft."
Biztos, hogy 2006?!?

"Az Interspar 2006. október 6-tól kezdődő akciós újságjában: Pannóni a szeletelt sajt duopack (2 x 150 g) + jegyzettömbös hűtőmágnes ajándékba: 679.-Ft."
Biztos, hogy 2006?!?

birka7
Időnként vannak a camelon játékok, licitálni is lehet.
Ha meghívunk valakit, akkor pontot kapunk érte. Ezért ajánlgatjuk, hogy szívesen meghívunk a játékra bárkit, aki elmúlt 18 és dohányzik.
Én is tudok küldeni meghívót.
Időnként vannak a camelon játékok, licitálni is lehet.
Ha meghívunk valakit, akkor pontot kapunk érte. Ezért ajánlgatjuk, hogy szívesen meghívunk a játékra bárkit, aki elmúlt 18 és dohányzik.
Én is tudok küldeni meghívót.

TESCO-ban október 5-től Libero pelenkák + ajándék bébipóló 80-as vagy 92-es méretben. (3.049.-Ft)
Bármely teljes TESCO ágynemű-garnitúra vásárlása esetén TESCO gazdaságos ágyneműhuzatot adunk ajándékba!
Bármely teljes TESCO ágynemű-garnitúra vásárlása esetén TESCO gazdaságos ágyneműhuzatot adunk ajándékba!
Vásároljon az INTERSPAR üzleteiben 2005.09.22-10.19. között 3.999 Ft felett az Ariel, Tide, Bonux, Lenor, Mr. Proper, Jar termékekből bármilyen összetételben legalább 2 db-ot, és azonnal ajándékba kap egy 500.-Ft értékű Spar ajándékutalványt, melyet az információnál vehet át.
Az Interspar 2006. október 6-tól kezdődő akciós újságjában: Pannóni a szeletelt sajt duopack (2 x 150 g) + jegyzettömbös hűtőmágnes ajándékba: 679.-Ft.
Pall Mall hostessek vannak a Tescoban.Nem tudom mit adnak,de blokk
kell.Láttam bögrét ,öngyujtót és még valami fém akármit.
kell.Láttam bögrét ,öngyujtót és még valami fém akármit.
Aki bemutatja a Kismama újság szept,okt,nov számában található sarokszelvényt,betöltötte a 18. hetet és felmutatja terheskönyvét,4D ultrahangvizsgálaton vehet részt.A vizsgálatot érkezési sorrendben végzik, a létszám felettiek között 20 darab vizsgálatot sorsolnak ki a Babaruhabörzén november 19.-én.
most láttam a match-ban két bonbonettihez ajándék zsugorított törölköző, mely hideg vízben elnyeri erediti formáját. nem vettem. csak láttam.