Ajándék Multi-Manó
3 doboz Multi-tabs-hoz!
2005.október 1 és december 10 között 3 doboz bármilyen Multi-tabs termék vkódját + blokkját visszaküldők MULTI-MANÓ plüssfigurát kapnak ajándékba.
részletes info: Patika Magazin októberi számában
várszegiviki:tescos a hűtőmágnes,nem nagy szám,olyan mint a többi jegyzettömbös mágnes,de aki gyűjti annak értékes lehet,meg jó mert jegyzettömb van rajta
Mai akció a tescoban,legalábbis a tatabányaiban:
bejáratnál 3 kérdésből álló kérdőív kitöltése után ajándék jegyzettömbös hűtőmágnes
Multi slims cigi vásárlása esetén:
1 db után vékony kerek öngyújtó
2 db után táska (ugyanolyan mint a postán kapott beküldendő levélben van)...elég kicsi!
INTERSPAR
2005. 10. 13-tól kezdődő akcióban minden 5 üveg Ottakringer Helles sör vásárlásakor egy speciális nyitót adunk ajándékba. (Osztrák üveges sör 0,5 liter 144.-Ft + üveg)
Rossmann - Dove
Vásároljon bármilyen Dove terméket 2.000.-Ft feletti értékben és ajándékba adunk egy 50 x 100 cm-es Dove törülközőt. (október 17-től)
Tery!
2100 ft a 20 db 50 ft-os bélyeg, és 16oo a 10 db 75 ft-os.nekem már van 3 garnitúra és tényleg jópofák.
szóval nem ide való,de aztatat hiszem,hogy nemtom hova írjam

" alt="

">
a wwww.posta.hu személyes bélyeg
ma egy naaaagy adag levelet feladtam,és ott volt egy szórólap. családról,kutyáról,macskáról személyes bélyeget keszíthettetünk. szerintem aranyos
ha jól tévedek,akkor 1500.-ft(?) ért karácsonyi levlapokra tök ari lenne egy családi fotós bélyeg. a szöveget így fejeném be: sok szeretettel lásd a bélyegen levőket

Jövő heti Meglepetéshez - ha minden igaz - ajándék szájfény a "meglepetés"

A Borsodi Szuperinfóban van egy kupon, Miskolcra jön a Cirkusz, 300 ft kedvezményre jogosít, hétközbeni előadásra.
Maxima újsághoz mobiltartó.(Nyakbaakis)
http://www.webseta.hu/focus/ma/index.php
Amennyiben Ön kitölti az alábbi űrlapot és elküldi részünkre, munkatársaink telefonon visszahívják és egy ingyenes vizsgálati időpontot egyeztetnek Önnel. A vizsgálaton megtudhatja, alkalmas-e az Ön szeme egy lézeres szemműtétre. A szemészeti szűrővizsgálat díja 5000 forint, ehelyett Ön most ingyenesen igénybe veheti ezt a szolgáltatást! Ajánlatunk csak abban az esetben érvényes, ha Ön nem csak olvasáshoz visel szemüveget! Az ingyenes szemvizsgálatot csak olyan személy veheti igénybe, aki eddig még nem járt vizsgálaton a Focus Medicalban!
Átköltözött az oldalam ide:www.freestuff.atw.hu
még sztem elég sok hiba van az oldalon,úgyhogy szóljatok ha találtok valamit
http://www.magazinelofizetes.hu/
Előfizetéshez 3 db dvd-ből álló ajándékcsomag (azt nem láttam, hogy milyen dvd-k lehetnek).
vw: a Pesti úti Tescoban is ott voltak, (XVII. kerület) de én nem vettem, mert már új lakásba kell költözzek a kismillió bögre miatt.
Whikas kupon, Nők lapja - Kepes András van a címlapon.
Címlapon: Matthew Fox október 17-23 ig /42hét/ színes rtv-ben van a wiskas kupon
Tshibp kávét vettem szombaton a Tescoban, és kaptam a hosstessektől 1 Tscibo bögrét.

Meg lehet, hogy kocsit is nyerek

De ez még nem biztos...
Láttam a legfrissebb Színes RTV-ben - Lostos szereplő a címlapon - és a Nők Lapjában - passz, hogy ki van a címlapn - Whiskas kupont, mint pár hónappal ezelőtt.
az októberi patika magazinban is van Rossmann-ban beváltható ingyenes Revalid fésű kupon
Europarkban 3 Ferrero termék vásárlása esetén nagyon szép deszert kínáló tálat adnak. Azt mondták, hogy holnap és vasárnap is lesznek.
Erzsébeti Tescoban még mindig van Darling akció, kutyatál és fogókesztyű jár 999 ft vásárlás után. Tchibo kávékhoz - bögre, Mars és társaihoz képkeret és apró társas.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások