Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 259 / 275 oldal |
Bőrben még csak, csak... csak a csontok, meg ízületek ne rosszalkodnának...
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Paintuci ! Lényeg.- érezd jól magad a bőrödben !!!
" alt="
">
" alt="
">... a "lenne" az feltételes mód ugye?
" alt="
">
De egy csomó más oka is van...
" alt="
"> Olvass utána... én már megtettem...
(Kívánom h. néha annyit egyél mint én, és fogyj annyit amennyit én...)
Sajna nem egyenesen arányos....
" alt="
">
De egy csomó más oka is van...
" alt="
"> Olvass utána... én már megtettem...
(Kívánom h. néha annyit egyél mint én, és fogyj annyit amennyit én...)
Sajna nem egyenesen arányos....
https://www.youtube.com/watch?v=3W3vLbs2IP4
Elhízás, túlsúly, túlzott evési vágy lehetséges okairól (ujmedicina, biologika)
Elhízás, túlsúly, túlzott evési vágy lehetséges okairól (ujmedicina, biologika)
Ma meleg felvonulás volt? Igazán lehetne túró rudi felvonulás is, és minden csupa túró rudi lenne... tele lenne a helyszín akciós túró rudi papírral... hm... de jó lenne...
" alt="
">
" alt="
">Pár hét és árulni fogják az értékes nyereményeket!
" alt="
">
" alt="
">Khm.Érdekes a Pannónia ásványvizes játék feltöltő listája.
Meglepett,hogy mennyien játszottak,de az is,hogy volt olyan nap,amikor 1 ember feltöltött vagy 30 blokkot.Vagy 1-et 30×.
http://www.pannoniaasvanyviz.hu/hu/nyeremenyjatek
/tesco-nyeremenyjatek_49/palyazat
Meglepett,hogy mennyien játszottak,de az is,hogy volt olyan nap,amikor 1 ember feltöltött vagy 30 blokkot.Vagy 1-et 30×.
http://www.pannoniaasvanyviz.hu/hu/nyeremenyjatek
/tesco-nyeremenyjatek_49/palyazat
Úgy látszik, a vk-os termékek után rövid ideig tartott az 1 pályázat - 1 sorsoláson való részvétele. Most már x pályázat kell, hogy nyerhessen a játékos heti terméket, és y, hogy nyerhessen fődíjat. Ok, megértem a szervezőket, ne 1 db melba csokit vásárlóé legyen már a világkörüli nyaralás, hanem a 129 db-ot vevőé, de akkor ne sorsoljanak, hanem pusszancsra legyen az egész...
Avide takarékos izzó kilőve-jöhet a Ford Fiesta
Neosz DVD megvásárolva- Dácia Logan
A szomszéd presszó "sorsjegyes" legurítok egy korsó sört-1 millió
Neosz DVD megvásárolva- Dácia Logan
A szomszéd presszó "sorsjegyes" legurítok egy korsó sört-1 millió
kanen, kedves vagy, köszönöm.
" alt="
">
" alt="
">krysztasz En mar evek ota nem voltam a piacon, de ismerösöket megkerdeztem, es ugyanugy van mint regen:hetfön nincs, szerdan-szombaton vagy vasarnap erdemesebb menni
Aki nyíregyházi, megmondaná, hogy a piac továbbra is hétfő kivételével mindennap van? Emlékeim szerint a szerda, szombat és a vasárnap az, ami forgalmas.
Tudják hát, azt is tudják ki mennyit keres... egyik dolgozó a másik számláját is látja...
Ezért csinálta azt a bnőm átutalta másik bankszámlaszámra másik banknál a fizetését, és onnan utalt ide oda... h. legalább azt ne lássák h. mik a kiadásai.
Miért találták ki a szép kártyát? Lássák hol nyaralsz...
(ja meg nehezebben lehet vele bizniszelni, mint az üdülési csekkel...)
Ja meg az egészségkártya???
Milyen gyógyszereket szedsz... abból tudnak következtetni h. milyen betegségeid vannak... mert elvekben csak saját névre szóló receptet lehet vele kiváltani...
Szerintem tuti (egyik haver mondta) a telefonokba is belehallgatnak...
Emailokat, fb-t tuti olvassák...
Ezek mindent tudni akarnak...
" alt="
">
Ezért csinálta azt a bnőm átutalta másik bankszámlaszámra másik banknál a fizetését, és onnan utalt ide oda... h. legalább azt ne lássák h. mik a kiadásai.
Miért találták ki a szép kártyát? Lássák hol nyaralsz...
(ja meg nehezebben lehet vele bizniszelni, mint az üdülési csekkel...)
Ja meg az egészségkártya???
Milyen gyógyszereket szedsz... abból tudnak következtetni h. milyen betegségeid vannak... mert elvekben csak saját névre szóló receptet lehet vele kiváltani...
Szerintem tuti (egyik haver mondta) a telefonokba is belehallgatnak...
Emailokat, fb-t tuti olvassák...
Ezek mindent tudni akarnak...
" alt="
">Krisztasz felesleges okoskodas! Inkab temat valtanek
Lanyka kisunokam kikonyorgott egy korty alkoholmentes sört az Apukatol Par oraval kesobb a jatszoteri homokozonal mar szep szammal ott vannak az Anyukak Apukak es par nagyszulo is
Csengo hangjan kikiabal a homokozobol-" Anya! Kérem a sörömet! "
Lanyka kisunokam kikonyorgott egy korty alkoholmentes sört az Apukatol Par oraval kesobb a jatszoteri homokozonal mar szep szammal ott vannak az Anyukak Apukak es par nagyszulo is
Csengo hangjan kikiabal a homokozobol-" Anya! Kérem a sörömet! "
dodi54: ennyi erővel a helyi takszövben is tudják, hogy a mellettük lakó János bácsinak mennyi a tartaléka. Ok, nemcsak a takszövben, hanem a bankban is.
Sokféle ember van mint tudjuk. Mi a biztosíték arra,hogy az adott postai dolgozó "öcsikéje v bátyuskája nem átjáró vendég a börtönben ? És akkor ott egy cím -innen adtak fel másfél milcsit van ott több is! Semmi köze az államnak a polgárok zsebéhez inkább a betét tolvajlást előznék meg. Ez az idióta hatalmi túlkapás olyan mint a telefonos adategyeztetés . a terorista nem fog regisztrált-pláne bemérhető készüléken beszélni és nem azt mondja,hogy -"kész a bomba" hanem Pl -"" még több hülye hívatalnok van Mo gon -és ebből ért a másik a kódfejtő meg leszeretgetheti magát a csücsöri tinta nyaló szájával mert nem fogja tudni valójában mit jelentett a szöveg . Arra jó és ezért is lesz!!! a igazolványosdibefizetősdi,hogy még pontosabban bemérjék meddig és mennyi sarccal lehet még szipolyozni az embereket!
Nyelvtan 1-es, de vállalom, én voltam.......
Szóval: REJTÉLY........
" alt="
">
Szóval: REJTÉLY........
" alt="
">Krysztasz
8 hónapot dogoztam postán, 1x volt csak, hogy a közeli zárás miatt felvehettem egy 35-40 körüli csajtól csekkeket 1,5 millió-ért, egyébként van ilyen, de általában a főpénztàrban intézik...
De az számomra RELYTÉLY, hogy a nagy befizetésnél miért ne kellene elkérni az emberektől az adatokat.....
8 hónapot dogoztam postán, 1x volt csak, hogy a közeli zárás miatt felvehettem egy 35-40 körüli csajtól csekkeket 1,5 millió-ért, egyébként van ilyen, de általában a főpénztàrban intézik...
De az számomra RELYTÉLY, hogy a nagy befizetésnél miért ne kellene elkérni az emberektől az adatokat.....
Még friss a hír:
http://24.hu/fn/penzugy/2017/06/26/matol-mindenki
-adatait-elkeri-a-posta-csekkfeladaskor/
Amit nem értek: "...hárommillió-hatszázezer forintot el nem érő ügyleti megbízás teljesítésekor..." a postán rögzítik a befizető adatait. Ok, tőlem rögzíthetik. De miért az "el nem érő"-ket? Ki az, aki ennyit befizet a postán egyszerre? Ezek szerint többet már név nélkül be lehet fizetni? Tényleg fizetnek az emberek pl. 2 millát személyesen? el nem tudom képzelni...
http://24.hu/fn/penzugy/2017/06/26/matol-mindenki
-adatait-elkeri-a-posta-csekkfeladaskor/
Amit nem értek: "...hárommillió-hatszázezer forintot el nem érő ügyleti megbízás teljesítésekor..." a postán rögzítik a befizető adatait. Ok, tőlem rögzíthetik. De miért az "el nem érő"-ket? Ki az, aki ennyit befizet a postán egyszerre? Ezek szerint többet már név nélkül be lehet fizetni? Tényleg fizetnek az emberek pl. 2 millát személyesen? el nem tudom képzelni...
Most meg azert igen fura,hogy csak reszlegesen van keszen.pl a homlokzati ablakokon az a festett uveg :-)
Nekem is sok szep emlek.sokat jartam oda szinhazi eloadasokat nezni gyerekkent.
Nekem is sok szep emlek.sokat jartam oda szinhazi eloadasokat nezni gyerekkent.