Legyél te is Pepsi játékos!
Miután a fődíj az, hogy focizhatsz Gera Zolival Angliában...
A Pepsi mindig támogat világhírű focistákat..
Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 259 / 284 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
ti mennyi pepsit isztok?! na majd éjjel
Szerintem,nem a pepsi,csak 1 egyén,aki ezen a néven regisztrált...
Habár ki tudja!
Most néztem,német szótár -
spieler = játékos

Habár ki tudja!
Most néztem,német szótár -
spieler = játékos

Hm... ki az a spieler? Pepsi?
Mi 30 kilométerre tőlünk vettünk kódos Pepsit, ott sem volt sok, összesen 11-et tudtam venni. Sajnos eddig nem nyertem, de még bizakodok, a tegnapi időpontokon is küldtem be, ami még nem kelt el. Úgy szeretnék én is egyet, Fortuna engem is megkedvelhetne. Ha csak azt értékelné egy kicsit, hogy elutaztunk érte...
Tudom, hogy ez nem sok kód, vannak akik ennek a 10-szeresét is vették, de volt aki 1-gyel nyert, tehát a remény hal meg utoljára.
Tudom, hogy ez nem sok kód, vannak akik ennek a 10-szeresét is vették, de volt aki 1-gyel nyert, tehát a remény hal meg utoljára.
Hétköznapokon még aznap, a nyerés ut?n legközelebb reggel fél 9 és este fél 9 között!
A családi béke odalett a Pepsi miatt, szóltam a barátomnak este jöjjön már az Europark elé, és segítsen hazacipelni a Pepsiket, hát elkerültük egymást. Végül haza vonszoltam magam, meg a Pepsiket is. Ez igazán megérne egy telót, Fortuna léccci csak egyet.... naaaa.... 

Sziasztok! Lenne egy általános körkérdésem! Akik eddig nyertek telót azokat mikor hívták fel? Aznap vagy az éjszakaikat másnap? Köszi
vasárnap van! Mindneki templomban van, és imádkozik Pepsi istenhez.
:-)
Sorojl fek 10 pepsi terméket gyermekem és feloldozlak. :-)
:-)
Sorojl fek 10 pepsi terméket gyermekem és feloldozlak. :-)
hogy-hogy ennyire el van maradva a spílerlista a honlapon? Szombat déltől nem dolgoznak? Kíváncsi vagyok, a tegnapi nagy osztozkodás után ki lett a befutó 

Tőlem igen
Úgyis jönnek sokan mások még 

Úgyis jönnek sokan mások még 

Hugi: milyen igazad van.
Akkor jövő hétre kérek pár napot. Jöhetek?
Akkor jövő hétre kérek pár napot. Jöhetek?

Reacska, a héten már nincs is Balaton 

Végre kaptam a Matchban is 2l-es pepsi goldot! Itt a mi kis eldugott Matchunkban,pedig a héten is néztem már és akkor nem volt. Igaz most is csak össz-vissz.4-5 db volt. Más,fél lityis kiszerelésből 1 szem játékos sem volt. Vettem is 2 üveg 2l-est,és még jól is jártam,mert tök ócsó vót!
229Ft,a CBA-ban meg 279 ugyanaz.
229Ft,a CBA-ban meg 279 ugyanaz.Vigyázat a héten sokat küldök a balatonra. 

A perceknél is a fórumosok hátra tették a kezüket, ok... de mi van azokkal akik nem olvasták "most ne küld" Akkor tök jó müködne a dolog ha csak 50 ember játszana és olvasná a fórumot, és akkor be lehetne osztani. A borítékos beküldésnél is ez legyen ne küldj be borítékot, mert és küldök be?
" alt="
">
" alt="
">szerintem is más, ha egy perceket osztunk be, mert percenként van nyeremény, avagy egyszerre 2 órát. Az egy kicsit sok, nem megoldható...
Szerintem is nemsok értelme van ki mikor küld, hiszen 1 db-al is nyert már sok mindenki, arra is kell gondolni, hogy beírjátok, és valaki direkt akkor küld, hogy keresztbe tegyen. nektek...
" alt="
"> Igaz az országban nem csak mi játszunk, sokan... olyanok is akik az sem tudják van ez a fórum.
" alt="
"> Igaz az országban nem csak mi játszunk, sokan... olyanok is akik az sem tudják van ez a fórum.