Kezd nagyon elegem lenni a danonból már 4 kódot nem fogad el mind1ikre azt írja ki hogy nem értelmezhető.
Írtam @ arra se válaszoltak holnap hívom őket.

Na, én is kifogtam a Danonnál ezt az Ősi magyar szimbólumos kérdést
Tanácstalan vagyok, ezek szerint amit helyesnek gondolok választ azt nekem sem fogja elfogadni

erka70
Ne férjen bele, mi a februári 25ezres utalványt már két hete megkaptuk
Tértivevénnyel, ajánlva küldik, két helyen kell aláírni, kéne keresni egy telefonszámot és zaklatni őket. Szerintem már meg kellett volna kapnod. Discmant is nyertem tőlük, de már az is régesrég megérkezett

a Camel eddig sem a gyorsaságáról volt híres, de azt már kicsit sokallom, hogy a decemberi discman nyereményt még mindig nem küldték, és persze a mailre sem válaszolnak, amiben erről érdeklődünk. Azt már meg sem említem, hogy a januári utalványt sem küldték még, az még "belefér"..

Wodehouse
tegnap éjjel fél 2-jor küldtem be kódot, nem nyert...
Egyszerre dobtunk be 2 Linco pályázatot a postaládába. Az egyik nem ért be.
köszi mindenkinek a válaszokat, próbálkozom tovább
Wodehouse, nekem a hajnali beküldések sem nyernek...

Igazából kérdés, de itt írtatok róla: itt is érdemes éjszaka beküldeni a kódot, hogy nagyobb legyen az esély? Régen talán cigis játékoknál lehetett így nagyob eséllyel nyerni.
Smile, guriga
Köszi neketek!Akkor nem adom fel!
Szombaton nekem is a neten jött össze a társas a 2. kóddal,pár perc különbséggel küldtem el a kettőt,azóta a többi kódnák azt írja hogy mennyi kell a garantált ajándékig. Amúgy a nyertes szöveg az volt amitguriga is beírt. tehát mindenkinek kitartás,lehet nyerni a netes beküldéssel is. Most ez nekünk nagyon jój jött ,az egész család szereti ezt a joghurtot,mindig ezt veszem.
Guriga!
Köszi, hogy ezt beírtad! Már kezdtem aggódni, hogy neten nem lehet nyerni!
Nekem tegnap du. netes beküldéssel jött össze a társas. Valami ilyesmit írt ki: Multimilliomos társasjátékot nyertél. Beküldött helyes kódok száma. Aztán hogy a játékot a megadott címre postázni fogják. Sajnos nem jegyeztem meg pontosan a szöveget.
én is az sms-el nyertem, internetes kódra mindig ugyanaz a válasz, mennyit gyűjtsek még a garantált ajándékért..
Mel6!
Erre én is kiváncsi lennék, hogy nyert-e valaki az interneten elküldött kóddal? (Danone)
lassan összejön a danone garantált ajándék, de társas még sehol.....
Egyébként nyert már valaki társast neten elküldött danone kódokkal?Nekem nem akar összejönni.Mindig azt írja,mennyit kell még gyűjteni a garantált nyereményhez,meg.hogy a válasza helyes.Aki nyert a neten annak mit írt ki?
Nekem is volt olyan kérdés, hogy melyik város van messzebb Budapesttől?
Direkt megnéztem a neten a biztonság kedvéért, de nekem is azt írta, hogy rossz választ adtam

arpi001
Marha jó kérdést fogtál ki!Nekem idáig olyan egyszerűek voltak.Erre én sem tudom a választ,bár férjem elsőnek rávágta a csodaszarvast,majd kijavította arra,amit te küldtél.Szóval passz!
Majd jön Sada ő mindent tud
ez érdekes....lehet hogy én vagyok a hülye, de a danone játékban a következő kérdés volt a fólián: melyik nem ősi magyar szimbólum?
a:A turul
b:a csodaszarvas
c:a Szent-Grál
hát szentem a Szent-Grál....vagy én vagyok a hülye?
azt írta, hogy a kód jó, de a válasz helytlen...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások