Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 259 / 319 oldal |
Én már dél magasságában megtettem a reklamációt és azt hittem még ma visszajeleznek. Kiváncsi leszek mi lesz a döntés!? Ezekszerint vagyunk jópáran akik azt hittük, hogy nyertünk és mégsem!? Legalább a felugró ablakot mentettem volna el...
sziasztok!
Látom tovább gyűrűzik a pallmall. Tegnap nekem is fehér folt volt a játék helyén, de ma már ott vannak a képrészletek.
Talán akkor ezek beértek. De a fehér foltot én sem értem, hiszen gyarkorlatilag két hétig lehetne játszani.
Látom tovább gyűrűzik a pallmall. Tegnap nekem is fehér folt volt a játék helyén, de ma már ott vannak a képrészletek.
Talán akkor ezek beértek. De a fehér foltot én sem értem, hiszen gyarkorlatilag két hétig lehetne játszani.
a 40/22-33-44-et 8-19-ig lehet hívni.
Sziasztok!
Nem találom az első képet a neten. Ha vki tudna segíteni, légyszi írjon. Köszi.
Nem találom az első képet a neten. Ha vki tudna segíteni, légyszi írjon. Köszi.
Smile
javaslom, te is telefonálj, ajánlom az urat, akivel én is beszéltem, hadd győződjön meg róla, hogy tényleg másnak is van ilyen gondja. Illetve a férjed beszéljen vele...
javaslom, te is telefonálj, ajánlom az urat, akivel én is beszéltem, hadd győződjön meg róla, hogy tényleg másnak is van ilyen gondja. Illetve a férjed beszéljen vele...
A saját nevemben késöbb újra küldtem,akkor újra nyert szöveget írt ki.Azóta képek vannak a kockák helyén.
Viszont a férjem nevén nem küldem újra,ezek szerint az ő beküldése elveszett.
Viszont a férjem nevén nem küldem újra,ezek szerint az ő beküldése elveszett.

Délelőtt felhívtam a 40/200-025-öt, beszéltem is egy készséges úriemberrel - ha jól értettem Ambris Györgynek hívják - felvette a panaszomat, mondtam, hogy többen is jártak így és már mások is reklamáltak ezügyben. Új infó volt neki az is, hogy a honlapon közzétett @ sem működik, visszadobja a leveleket, címzett ismertlen kommentárral. A párom nevében is ismét panaszt tettem a meg nem érkezett késkészlet és garantált válltáska ügyében, valamint a válasz nélkül maradt rengeteg email és ajánlott levéllel kapcsban.
Megköszönte a sok új infót, amivel elláttqm és ígéretet tett az intézkedésre és a visszahívásra.
Mindenesetre ő is azt mondta, ha feljött a nyertességről szóló popup, akkor nyertünk. Hát, remélem így is lesz. Legközelebb is őt fogom kérni, ha lehet, ha panaszom lesz, és figyelmébe fogom ajánlani ezt a topicot is, sok itt a hasznos infó a PM-nek.
Megköszönte a sok új infót, amivel elláttqm és ígéretet tett az intézkedésre és a visszahívásra.
Mindenesetre ő is azt mondta, ha feljött a nyertességről szóló popup, akkor nyertünk. Hát, remélem így is lesz. Legközelebb is őt fogom kérni, ha lehet, ha panaszom lesz, és figyelmébe fogom ajánlani ezt a topicot is, sok itt a hasznos infó a PM-nek.
Aki az elején küldte játékba a képeket az kérdezzen rá az infóvonalon!!!
én 1 körül küldtem mind a 4-et
Szerintem akik nagyon "korán" 10.30-11óra között küldtük azok bebuktuk. Talán újraindították??? Azért ez nem korrekt....
nekem is azt a választ adta a srác,mint Anglernek!...
nem lát a listán, de felvette a reklamációmat, és továbbítja az oldal készítőinek... (na mondjuk pont ők azok akikben a játék leszervezése után már nem igen bízok...)
nem lát a listán, de felvette a reklamációmat, és továbbítja az oldal készítőinek... (na mondjuk pont ők azok akikben a játék leszervezése után már nem igen bízok...)

Ha most rákérdezel az infóvonalon akkor már valószínű meg tudnák mondani, hogy nyertél-e...
sőt nekem azt is mondta a hölgy,látja nevem mellett az ajándékot,hamarosan kiküldik.Amikor visszakérdeztem mit jelent a hamarosan:2-3 hét.
Nálam elvileg 4 napszemüveg landol,de a férjem és család napszemüvegéről nem adott felvilágosítást!
Nálam elvileg 4 napszemüveg landol,de a férjem és család napszemüvegéről nem adott felvilágosítást!
Az infovonalon nekem azt mondták, ők nem is látják a nyerteslistát, és ha kiírta a neten, hogy nyertünk, akkor biztos úgy van.
Ezek szerint már a telefonon is más és mást mondanak mindenkinek
Ezek szerint már a telefonon is más és mást mondanak mindenkinek
nekünk kiirta, de az infovonal szerint mégsem nyertünk. Vették a reklomációt, majd hívnak.
nekem azt,hogy akinek kiírta,hogy nyert,az nyer.Készséges a hölgy,csak sokat beszél.. a mi számlánkra
Kiderült már valami végleges a nyertesekkel kapcsolatban?
Kinek milyen infót mondtak az infóvonalon?
Kinek milyen infót mondtak az infóvonalon?
köszi
06 40223344
Angler
add meg légyszi az infovonal számát!köszi
add meg légyszi az infovonal számát!köszi