Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 259 / 394 oldal |
Az Interspar 2006. október 6-tól kezdődő akciós újságjában: Pannóni a szeletelt sajt duopack (2 x 150 g) + jegyzettömbös hűtőmágnes ajándékba: 679.-Ft.
Pall Mall hostessek vannak a Tescoban.Nem tudom mit adnak,de blokk
kell.Láttam bögrét ,öngyujtót és még valami fém akármit.
kell.Láttam bögrét ,öngyujtót és még valami fém akármit.
Aki bemutatja a Kismama újság szept,okt,nov számában található sarokszelvényt,betöltötte a 18. hetet és felmutatja terheskönyvét,4D ultrahangvizsgálaton vehet részt.A vizsgálatot érkezési sorrendben végzik, a létszám felettiek között 20 darab vizsgálatot sorsolnak ki a Babaruhabörzén november 19.-én.
most láttam a match-ban két bonbonettihez ajándék zsugorított törölköző, mely hideg vízben elnyeri erediti formáját. nem vettem. csak láttam.
Nem tom. hova írjam,talán ide illik...
Most jött 1 sms,ezzel a szöveggel:
Koccints Jack egészségére! Öltözz fekete-fehérbe,és az ünnepelt fizet.
JD kalap az első 400 érkezőnek!!!
Jack Daniels Birthday Party 2005. szept. 30.
B7 Klub, BP. VI. Nagymező u. 46-48.
Most jött 1 sms,ezzel a szöveggel:
Koccints Jack egészségére! Öltözz fekete-fehérbe,és az ünnepelt fizet.
JD kalap az első 400 érkezőnek!!!
Jack Daniels Birthday Party 2005. szept. 30.
B7 Klub, BP. VI. Nagymező u. 46-48.
http://www.aegon.hu/menu/nyugdijpenztar/akciok/ajande
kakcio/index.html?fromagency=origohubanner
nem pont ingyenes, de talán ide illik a legjobban
kakcio/index.html?fromagency=origohubanner
nem pont ingyenes, de talán ide illik a legjobban

A Coraban meg 50 db-os Lipton filteres tea nagyon szép díszdobozban van.
A Tescoban a darling konzervekhez kaparokanál jár.3db konzerv egy kanál.A nescafehoz meg cukortarto.a pudingokhoz kismaci.Bár utobbiak nem ujak,de ma megint láttam őket.
Itt a képe a jobb alsó sarokban:
www.rossmann.hu/akciok/1.jpg
www.rossmann.hu/akciok/1.jpg
Nem ingyenes, de nem tudtam hova írjam.
A Rossmann szórólapon van egy kupon, melynek a beváltásával 1700 Ft kedvezménnyel lehet Dove Firming csomagot venni.
Én tegnap vettem, és az eredeti ár 3399 Ft. lett volna és abból jött le az 1700 volt. - 3 bőrfeszesítő termék és egy masszázskesztyű van a csomagban.
A Rossmann szórólapon van egy kupon, melynek a beváltásával 1700 Ft kedvezménnyel lehet Dove Firming csomagot venni.
Én tegnap vettem, és az eredeti ár 3399 Ft. lett volna és abból jött le az 1700 volt. - 3 bőrfeszesítő termék és egy masszázskesztyű van a csomagban.
A Friskieshez kutyás és macskás fémdobozok és mágnesek lesznek.Képem is van róluk
Meglepetésben olvasom, hogy a Marslakócskák 100 tablettás étrend kiegészítőben (kapható patikákban, gyógynövényboltokban) egy különleges Marslakócskák felvevőkészülék van, mellyel 6 mp-es felvétel készíthető. Hátha érdekel valakit.
Coraban ma és holnap( péntek-szombat) Pall Mall promóció. 2 db bármilyen PM cigarettához 2 féle ajándék közül lehet választani. 1. zárható tetejű (nagyobb, mint egy bögre,3-4 dl-es)termosz"bögre"
2. kis dobozban ezüst színű zseblámpa+bicska
2. kis dobozban ezüst színű zseblámpa+bicska
Hát ezt most hová írjam...
Friskies-info
"Idei évben nyereményjáték nem lesz, már csak jövőre, de novemberben lesz két nagyon aranyos promóció, ahol a termékekhez lesz hozzácsomagolva ajándék."
Friskies-info
"Idei évben nyereményjáték nem lesz, már csak jövőre, de novemberben lesz két nagyon aranyos promóció, ahol a termékekhez lesz hozzácsomagolva ajándék."
Eri1
Én a Sibrik M. úti Intersparban kaptam.
4 körül voltam ott, még volt ajándék a lányoknál. De csak amíg a készlet tart... Több féléből lehetett választani - volt maci, rénszarvas, kacsa meg nyuszi. Aranyosak.
Én a Sibrik M. úti Intersparban kaptam.
4 körül voltam ott, még volt ajándék a lányoknál. De csak amíg a készlet tart... Több féléből lehetett választani - volt maci, rénszarvas, kacsa meg nyuszi. Aranyosak.

A www.spar.hu oldalon, balra fölül, az ajánlatokon belül a nyereményjátékoknál le van írva a Milka.
Eri1
A Sparban van most olyan játék, hogy 400 g Milka feletti vásárlásnál a hosstessek adnak ajándékot. A spar újság írja, illetve az időpontokat is, hogy hol-mikor vannak a lányok. Ráadásul nyerni is lehet, ha beküldöd/beadod a vk-okat, akármit, milka síruhát. De minden ott van a spar újságban, persze, ha van újságod.
A Sparban van most olyan játék, hogy 400 g Milka feletti vásárlásnál a hosstessek adnak ajándékot. A spar újság írja, illetve az időpontokat is, hogy hol-mikor vannak a lányok. Ráadásul nyerni is lehet, ha beküldöd/beadod a vk-okat, akármit, milka síruhát. De minden ott van a spar újságban, persze, ha van újságod.
4 Milka csokihoz ajándékba kaptam egy Milka rénszarvast
Nagyon aranyos.
Nagyon aranyos.Ezen a hétvégén kódolatlanul ad az HBO.
http://www.mcdonalds.hu/index.html
nyílt hétvégére klikk és regizni lehet szept.25 du-ra konyha látogatásra
nyílt hétvégére klikk és regizni lehet szept.25 du-ra konyha látogatásra