Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 259 / 303 oldal |
A nyelvet hol lehet átállítani németre?
Annalotti: a Prizee 5 nyelven van. (olasz,francia,angol,német, spanyol) Egyik sem megy???
Köszi 

http://www.prizee.zsebpenz.com/
Itt meg van a leírása mindennek. Jó olvasást.
Itt meg van a leírása mindennek. Jó olvasást.

Szisztok! Szeretnék vásárolni a Prizee cuccok közül, de sajnos nem tudok franciául. Aki tud, légyszi segítsen!
Köszi!
Köszi!nem tudom
az üzit észre sem vettem eddig. Talán ugy járt(csak rosszabbul mert az egész clan törlődött ezek szerint) mint mi a legelején amikor a nem játszó tagokat szerettük volna kitenni, kár....
az üzit észre sem vettem eddig. Talán ugy járt(csak rosszabbul mert az egész clan törlődött ezek szerint) mint mi a legelején amikor a nem játszó tagokat szerettük volna kitenni, kár....A klán "főnők" törölte a klánt
Most jött az üzi
De miért???????
Most jött az üzi
De miért???????Sziasztok!
Ti látjátok a clanunkat? én nem
mi lehet az oka?
Ti látjátok a clanunkat? én nem
mi lehet az oka?Megkérdezhetem hogy melyik oldalról beszéltek?
Kedves Dadaorc nevű csapattársunk!Légyszives legalább napi 1 pontot szerezz nekünk!Nem lenne nagy munka!Köszi a többiek nevében is!
Pl. én is mindig csak este 10 után játszok, mint ma is. De én szerencsére még benne vagyok 

Én is filóztam ezen , de mivel utána már nincs rá semmi lehetőség azért döntöttem így . Hogy igazam lett-e ezzel nem bíztos , így természetesen egyébként teljesen egyetértek veletek , megvan ennek is a lehetősége ....
Nagy hülyeség volt Őket törölni
Csak azért mert ma reggel nem játszottak!Nem ér rá mindenki délelőtt!
Csak azért mert ma reggel nem játszottak!Nem ér rá mindenki délelőtt!Ezt akartam írni én is. Én pl cska este jutok el odáig általában, hogy végigjátszam a játékaimat 

Lehet,hogy tegnap 10 előtt játszottak már,ma meg nem volt még idejük rá.Szerintem ezért nem kellett volna őket törölni
Nálunk is vannak 0 pontosok,de biztos majd este játszanak!
Nálunk is vannak 0 pontosok,de biztos majd este játszanak!A tegnap felvett 3 Nicket töröltem gyorsan ( 10-ig lehet ) mert nincs azóta se pontjuk
Most van újra 3 hely de csak olyanok jelentkezenek akik játszani is akarnak !!!!!
Most van újra 3 hely de csak olyanok jelentkezenek akik játszani is akarnak !!!!!Szia Carla! Jelentkeztem 

Szia Carla! Jelentkeztem 

Szia Carla! Jelentkeztem 

akkor jelentjeztem