Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 260 / 9336 oldal |
Egyetlen blokkot töltöttem fel, azzal nyertem
Én is a 7days-szel kapcsolatban kérdeznék.
Aki nyert már eddig, az az adott (nyertes) héten hány blokkot töltött fel, vagyis hány blokkból nyert?
Köszi előre is.
Aki nyert már eddig, az az adott (nyertes) héten hány blokkot töltött fel, vagyis hány blokkból nyert?
Köszi előre is.
Aki nyert a 7days-szel,hányadik emailje volt a nyertes? Mármint úgy értem ha 1emailről többször játszott egymás után...
Marcsi-35: Egyéb Lidl üzlet. Azt jelöld.
Unilever játéknál nekem csak nagybetűvel fogadja el az email címet, hátha nálad is ez a probléma.
Lavida 2024-04-21 :: 18:23
Én tudtam 22 óra után
" alt="
">
Én tudtam 22 óra után
" alt="
">Bocsi, a mergelődősbe szántam volna.
Sziasztok !
Lidl-nestle játékán, a bolt játszana, de nem lehet kiválasztani
" alt="
"> Indulás óta javítják
" alt="
">
Lidl-nestle játékán, a bolt játszana, de nem lehet kiválasztani
" alt="
"> Indulás óta javítják
" alt="
">
Valaki nyert már esetleg az unilever grill nyereményjátékon eb meccsjegyeket? Ha igen, írjon már rám légyszi
" alt="
">
" alt="
">Hőgye családnak megint sikerült🤔
A Milkánál vannak már végre nyertesek, de azért meglepődtem, azt hittem nehezebb itt nyerni, de ezek szerint nem mindenkinek. Na majd csak ráérzek egyszer arra a nyerőidőpontra remélem.
FlyGuy, köszi a választ.
" alt="
">
" alt="
">Azonnal
" alt="
">
" alt="
">Azt szeretném kérdezni, hogy a Lidl-Nestlé feltöltés után azonnal értesít a napi nyertességről vagy csak valamivel később?
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
sada
Köszi, nem jött semmi, de akkor türelmesen várok.
" alt="
">
Köszi, nem jött semmi, de akkor türelmesen várok.
" alt="
">Lavida
Tegnap még tudtam.
Beléptél blokkfeltöltés előtt?
Tegnap még tudtam.
Beléptél blokkfeltöltés előtt?
Nem szokták elkapkodni.
Nem kaptál mostanában "Előzetes értesítés küldemény érkezéséről"?
Valószínű még áprilisban elindítják.
Nem kaptál mostanában "Előzetes értesítés küldemény érkezéséről"?
Valószínű még áprilisban elindítják.
Sziasztok!
2 hónapja nyertem egy Swiffer portörlőt az everydayme.hu-ról. Nyeremény még sehol. Ők ennyire gyorsak?
2 hónapja nyertem egy Swiffer portörlőt az everydayme.hu-ról. Nyeremény még sehol. Ők ennyire gyorsak?
Lavida 2024-04-21 :: 18:23
Vénusz nem fogadja el regisztrált email címem, pedig mindig ezt használom. Ti tudtok blokkot feltölteni?
Vénusz nem fogadja el regisztrált email címem, pedig mindig ezt használom. Ti tudtok blokkot feltölteni?
Gebasz lehet náluk, mert nekem meg a jégkrém blokkot nem engedi feltölteni. Szerintem ma már ez nem javul meg.