Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 260 / 609 oldal |
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon rendes vagy!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Ok, legyen.
Stendhal!
Ez szigorúan üzlet!!!
Ez szigorúan üzlet!!!
ment a mail stendhal
Stendhal!
Miért ne? nem vagyunk egyformák, az öcséd "kivétel" és a kivétel erősíti a szabályt
Miért ne? nem vagyunk egyformák, az öcséd "kivétel" és a kivétel erősíti a szabályt
Köszi mindenkinek. Most már csak azt nem tudom, hogy ezek mitől teljesítménynövelők, de mindegy.
küldtem emilt stendhal
Ez igaz dorati, de szerinted erre veszi valaki a fáradtságot, az öcsém még ahhoz is lusta, hogy játszon pedig regisztrált.
ildi16, a 8-as rövidítés
Köszönöm,így már minden megvan.Még 1 óriási káromkodás is belefért.Ha valakinek kell valami írjon.
pv12 szerintem most is regisztrálhatsz, próbáld meg, mit veszíthetsz?
Zotyesz! veronika@noirreklam.com
stendhal egy r van az e-mail cimed végében?
Stendhal,
pl. ha valaki vmilyen tanintézetbe jár, ott megszervezheti a tanulókkal a regisztrációt, ( akár 200-at is) ugyanakkor nem muszály játszani is. Ez nem feltétel , feltételként írva vagyon, hogy regisztráljon valaki a meghívás alapján.
pl. ha valaki vmilyen tanintézetbe jár, ott megszervezheti a tanulókkal a regisztrációt, ( akár 200-at is) ugyanakkor nem muszály játszani is. Ez nem feltétel , feltételként írva vagyon, hogy regisztráljon valaki a meghívás alapján.
nikol-79! Küldtem mailt.
A boszi ment a mail 

Sziasztok! Még új vagyok itt, de elkélne egy kis segítség! Egyedülállók biztosítéka öreg napjaikra? Melyik lapot keressem, ha baj van a számítógéppel?
Valaki már azt hiszem mondta, hogy meghívott 74 embert.
Nekem sajna csak az alap van + 2 emberke, és nem citromailről regisztráltam, úgyhogy a plusz 50 pontom sincs meg.
Nekem sajna csak az alap van + 2 emberke, és nem citromailről regisztráltam, úgyhogy a plusz 50 pontom sincs meg.
A webcímet küldöm, a tuningost Zotyesz tudja. 

Köszi Zotyesz, aktív a nevemnél.