Anikó,Smile!
Lehet, hogy én vagyok az egy ellenpélda?Bár igaz, hogy ahol lehetett, ott regisztráltam.Valószínű, hogy nem is azt a regisztrációt fogadták el, amit a honlapon tettem?Szóval, Bocsi!!!!!!!!
hofi,
az én regisztrációm biztosan sikerült, mert már nyertem is azóta.
A lapot mégse kapom, pedig külön e-mailt is írtam nekik, még az ügyfélszámomat is megírtam a gyengébbek kedvéért. Nem is válaszoltak, írhatták volna pl. hogy elküldték, csak elkallódott a postán.
Hofi! Erre én ellenpélda vagyok,az internetes regire nem is reagáltak,de mióta anyu ajánlott azóta kapom a Mi világunk magazint.
Próbáljátok meg a Mi világunk honlapján a regisztrációt.Ott is lehet, tapasztalatom szerint , aki ott regisztrált az meg is kapja a lapot.Én legalábbis kaptam és elég hamar.
Még nekem se jött Mi Világunk,most már 2.x-ra,tavaly is késve kaptam meg!

Most már én is intézkedni fogok,telefonon,a jövő héttől.
Hívd fel őket! Tegnapelőtt én is telefonáltam nekik, hogy miért nem kapom a magazint, és miért nem válaszolnak az emilemre. Azt mondta a hölgy biztos nem kapták meg, mert ők minden levélre válaszolnak.
És hogy az utolsó magazinból visszaküldtem-e a kérdőívet. Mondtam nekik, hogy nem, mert azt sem kaptam meg. Viszont ha ők küldtek nekem mail-t, hogy postázzák a magazinokat, akkor nyilván regizve vagyok náluk. Különben miért írnának nekem?
Elkérték a telefonszámomat, hogy utánanéznek és visszahívnak. Sajnos ezt még nem tették meg.

Nem értem mit kéne még tennem hogy küldjön a Mi világunk magazint a címemre? Évekkel ezelőtt amikor még a Supershop küdte, kaptam is. Aztán ez elmaradt. Most pár hónapja be vagyok regisztrálva a Mi világunkba megint az NLC-n keresztül. Semmi nem jött. Erre írtam levelet nekik kb. 1 hónapja, de még csak válaszra sem méltatnak. Azt hallottam 1 címre csak egyet küldenek és csak nőknek. Ennek a feltételnek is megfelelek. Mit kéne még tennem? Kezdem elveszíteni a bizalmam irántuk, és ezáltal ellenszenvessé is válnak.
Szia tóthmelinda, a levelemet visszadobta a leveleződ ( valszeg. ismét ), no hát ezért nem kaptál tőlem levelet . Nem gondolom hogy " férges lennék " mert rajtad kívül számtalan emberrel levelezek, szerintem nézesd meg a géped!
Üdv.: hatvanhét
A Discovery Channel Egyiptomi játékában a nyeremény leírása a következő(angolról fordítva):
"...négy éjszakát tölt Luxorban, ahol megtekintheti az Egyiptomi Múzeumot a világ legnagyobb egyiptomi műtárgy gyűjteményét, benne Tutenkhamen híres halotti maszkjával. Turista osztályon utazik Luxorból Kairóba, ahol három éjszakát tölt...."
Az Egyiptomi Múzeum Kairóban van...
Ennyit a Discovery Channel-ről....
Addig marad ez az info:
FANTA PART
Nyerj naponta, és utazz 3 barátoddal Ibizára!
Feltétel: Küldd el SMS-ben a kupakban található 10 jegyű kódot a : 06-
30-44-44-850-as telefonszámra!
Kezdete: 2005. ápr. 18.
Befejezés: 2005. máj. 29.
Nyeremény: Napi 1 (össz. 42) 4 személyes Ibizai utazás. www.fantabamboocha.hu (még nem él...)
infovonal: 06 24 201 201.
A FANTA-bamboocha oldalon még mindég nincs fennt a játékszabályzat-leírás. Öt nap van a kezdetig, vagy csak én vagyok türelmetlen?
A CBA került a Mai Piac szaklap élelmiszer- és fogyasztási cikk magyarországi kereskedelmi toplistájának élére a cégek saját közlésén alapuló 2004. évi forgalmi adatok szerint - közölte Takács Zsuzsa, a lap főszerkesztője csütörtökön. A CBA összforgalma 495 milliárd forint volt 2004-ben, ami 90 milliárd forint növekedés 2003-hoz képest.
részlet az Index potálról
na most ez negatív vagy pozitív?
Szalika, a szerencsejáték felügyelet e-mail címét, telcsiét meg tudnánd adni? Nekem is lenne pár gondolatom és panaszom.
Én életben látom, hogy a CBAmit csinál. Mióta nálunk megnyilt azóta vásárolok ott. Na de hagyjuk, tény, hogy igaza van a webeseknek!!!!!!
Olvasni mindenki tud, de utánajárni????
Az utolsó mondatom Laci bácsinak szólt.
CBA-val kapcsolatban
Vass Szilvia
tel. 06-80-203-228 /Marketing
a szerencsejáték felügyelet még mindig nem válaszolt a 6-án írt levelemre. Ma megnéztem megint a ládát a CBA-ban, és láss csodát, kiürítették! Illetve volt benn 1 boríték fejjel lefelé. Ettől függetlenül nem vagyok benne biztos, hogy részt vesznek a sorsoláson a borítékjaim.
Ma megint kaptam egy nigériai emailt A küldő elkövetett egy hibát egy bankra hivatkozott, jól kicsesztem vele elküldtem a banknak az emailt.
Pedig milyen szépet ígért 7 millió dollár
Az igaz, hogy az időpontot ki kellene tólni, mert amit a hónap utolsó napján vásárolok, azt a cba-ban egyem meg, igyam meg, és áztassam le a címkét róla......hm? El van ez cseszve rendesen.
Az igaz, hogy az időpontot ki kellene tólni, mert amit a hónap utolsó napján vásárolok, azt a cba-ban egyem meg, igyam meg, és áztassam le a címkét róla......hm? El van ez cseszve rendesen.
Még jobb lenne, ha 2 garnitúra doboz lenne, a teli dobozokat üresre cserélnék az akciók végén, majd vmi központi helyen, ellenörzött körülmények között ürítenék ki őket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások