Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 260 / 319 oldal |
bocsánat.nem kódot hanem képeket.
bocsánat.nem kódot hanem képeket.
A párom is elküldte tegnap a munkahelyéröl a kódot és fel is jött az ablak, hogy nyert ma meg azt mondja a hölgy az infóvonalon,hogy nincs a listán. Korán örültünk? Valami nem oké a rendszerükben.
nekem is engedte újra elküldeni...
asszem' otthonról fel kell őket majd hívnom...
asszem' otthonról fel kell őket majd hívnom...
Írok!
Most én vagy a vaksi vagy nem tudom, de sehol nem találom az első képre a választ

Erről beszéltem. Most akkor mi van???
Sada, neked engedi újra kitölteni?
Érdemes vagy sem? Vagy mi van most?
Egyre idétlenebb ez a játék!!!
Sada, neked engedi újra kitölteni?
Érdemes vagy sem? Vagy mi van most?
Egyre idétlenebb ez a játék!!!
Itt felejtettem az asztalon a PM oldalt.
Mostanra láthatóvá váltak a kitöltött kockák.
Csak azoknál tünt el, akiknek rögzítették a játékát?
Lehet.
Mert nálam (nálunk) nem látható.
Lehet.
Mert nálam (nálunk) nem látható.
A játék még mindig elérhető az oldalon, most is...
Nekem is engedte volna újra kitölteni a játékot tegnap este, annak ellenére, hogy tegnap délelőtt nyert üzenetet kaptam a weben keresztül.
Felhívtam az infóvonalat, a hölgy nagyon készséges volt, továbbította a "panaszomat". Szerinte, ha a weben nyert üzenetet kaptam, akkor az úgy is van. Háát, nem lettem sokkal nyugodtabb.
Nekem is engedte volna újra kitölteni a játékot tegnap este, annak ellenére, hogy tegnap délelőtt nyert üzenetet kaptam a weben keresztül.
Felhívtam az infóvonalat, a hölgy nagyon készséges volt, továbbította a "panaszomat". Szerinte, ha a weben nyert üzenetet kaptam, akkor az úgy is van. Háát, nem lettem sokkal nyugodtabb.

Szerintem nagyon gyér a gyepmesterük.
Nagyon úgy tűnik, hogy az első beküldések után újraindította a játékot.
Sokan ott voltunk még akkor is, mert csöppet sem voltunk
meggyőződve az oldal megbízhatóságáról és újra küldtük.
Szerintem az első beküldések elvesztek.
Akinek fehérek maradtak a kockái, szvsz, nem maradt érvényes beküldése.
Nem értem, miért vették le a játékot, hisz szerintem 23-áig legalább a nyereményekért engedni kellene a játékot.
Nagyon úgy tűnik, hogy az első beküldések után újraindította a játékot.
Sokan ott voltunk még akkor is, mert csöppet sem voltunk
meggyőződve az oldal megbízhatóságáról és újra küldtük.
Szerintem az első beküldések elvesztek.
Akinek fehérek maradtak a kockái, szvsz, nem maradt érvényes beküldése.
Nem értem, miért vették le a játékot, hisz szerintem 23-áig legalább a nyereményekért engedni kellene a játékot.
Igen,mert már tegnap estefelé leszedték a játékot,csak a leírás maradt ott. 2 hét múlva lesz a következő forduló,ha jól emlékszem,majd figyeljük!!! 

Először nekem is bent maradtak a kockák,miután elküldem,most nagy fehérség van.
Én is úgy jártam, mint erka. Egyszerűen nem értem...
Délelőtt kiírta, hogy gratulálok, nyertem, benne vagyok az első 100-ban,
most meg újra ott vannak az üres kockák. Most akkor hogy is van ez?
Akkor tulajdonképpen kik nyertek? Lehet valahol érdeklődni / reklamálni?
Délelőtt kiírta, hogy gratulálok, nyertem, benne vagyok az első 100-ban,
most meg újra ott vannak az üres kockák. Most akkor hogy is van ez?
Akkor tulajdonképpen kik nyertek? Lehet valahol érdeklődni / reklamálni?
akinek fehér folt van, az próbálja a gép újraindítása után az ismételt belépést!
Erka70!
Újra beléptem a pallmallra.Nekem a játék helyén nincs semmi.(csak fehér folt.Gondolom, akkor elfogadta a délelőtti beküldésemet?
Újra beléptem a pallmallra.Nekem a játék helyén nincs semmi.(csak fehér folt.Gondolom, akkor elfogadta a délelőtti beküldésemet?
Nálam nem jön be a játék most sem.
Én még nem töltöttem ki újra, de nincsenek a képek az ablakban ahogy Sada írta..
a pofám leszakad!!! Délelőtt a párom, magam és a barátnőm nevével bejelentkezve beküldtem a képeket, fel is jött a popup:
Gratulálunk, jó a megfejtésed! És még gyors is voltál, benne vagy az első 100-ban! Nyertél gyorsan egy napszemüveget, amit hamarosan postázunk neked! Ráadásul részt veszel az első forduló, és a fődíj sorsolásán is. A főnyeremény: egy retro hifi!
most meg belépek mindhárom névvel, és kettőt enged kitölteni, ezek szerint nagylelkűen "megfeledkezett" a délelőtti beküldésekről.
Ez tényleg több a soknál, így már értem, miért nem találják még mindig a tavaszi játékra a párom nevén beküldött kódokat és a nyeremény késkészletet...
Nézzétek meg ti is, nem engedi-e újra kitölteni!!!!
Gratulálunk, jó a megfejtésed! És még gyors is voltál, benne vagy az első 100-ban! Nyertél gyorsan egy napszemüveget, amit hamarosan postázunk neked! Ráadásul részt veszel az első forduló, és a fődíj sorsolásán is. A főnyeremény: egy retro hifi!
most meg belépek mindhárom névvel, és kettőt enged kitölteni, ezek szerint nagylelkűen "megfeledkezett" a délelőtti beküldésekről.
Ez tényleg több a soknál, így már értem, miért nem találják még mindig a tavaszi játékra a párom nevén beküldött kódokat és a nyeremény késkészletet...
Nézzétek meg ti is, nem engedi-e újra kitölteni!!!!

beért