Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 260 / 394 oldal |
Meglepetésben olvasom, hogy a Marslakócskák 100 tablettás étrend kiegészítőben (kapható patikákban, gyógynövényboltokban) egy különleges Marslakócskák felvevőkészülék van, mellyel 6 mp-es felvétel készíthető. Hátha érdekel valakit.
Coraban ma és holnap( péntek-szombat) Pall Mall promóció. 2 db bármilyen PM cigarettához 2 féle ajándék közül lehet választani. 1. zárható tetejű (nagyobb, mint egy bögre,3-4 dl-es)termosz"bögre"
2. kis dobozban ezüst színű zseblámpa+bicska
2. kis dobozban ezüst színű zseblámpa+bicska
Hát ezt most hová írjam...
Friskies-info
"Idei évben nyereményjáték nem lesz, már csak jövőre, de novemberben lesz két nagyon aranyos promóció, ahol a termékekhez lesz hozzácsomagolva ajándék."
Friskies-info
"Idei évben nyereményjáték nem lesz, már csak jövőre, de novemberben lesz két nagyon aranyos promóció, ahol a termékekhez lesz hozzácsomagolva ajándék."
Eri1
Én a Sibrik M. úti Intersparban kaptam.
4 körül voltam ott, még volt ajándék a lányoknál. De csak amíg a készlet tart... Több féléből lehetett választani - volt maci, rénszarvas, kacsa meg nyuszi. Aranyosak.
Én a Sibrik M. úti Intersparban kaptam.
4 körül voltam ott, még volt ajándék a lányoknál. De csak amíg a készlet tart... Több féléből lehetett választani - volt maci, rénszarvas, kacsa meg nyuszi. Aranyosak.

A www.spar.hu oldalon, balra fölül, az ajánlatokon belül a nyereményjátékoknál le van írva a Milka.
Eri1
A Sparban van most olyan játék, hogy 400 g Milka feletti vásárlásnál a hosstessek adnak ajándékot. A spar újság írja, illetve az időpontokat is, hogy hol-mikor vannak a lányok. Ráadásul nyerni is lehet, ha beküldöd/beadod a vk-okat, akármit, milka síruhát. De minden ott van a spar újságban, persze, ha van újságod.
A Sparban van most olyan játék, hogy 400 g Milka feletti vásárlásnál a hosstessek adnak ajándékot. A spar újság írja, illetve az időpontokat is, hogy hol-mikor vannak a lányok. Ráadásul nyerni is lehet, ha beküldöd/beadod a vk-okat, akármit, milka síruhát. De minden ott van a spar újságban, persze, ha van újságod.
4 Milka csokihoz ajándékba kaptam egy Milka rénszarvast
Nagyon aranyos.
Nagyon aranyos.Ezen a hétvégén kódolatlanul ad az HBO.
http://www.mcdonalds.hu/index.html
nyílt hétvégére klikk és regizni lehet szept.25 du-ra konyha látogatásra
nyílt hétvégére klikk és regizni lehet szept.25 du-ra konyha látogatásra
úgy látszik megtette a hatásást, hogy én ilyen nagyba írtam ki mert nálam 4 jelentkező is volt (eddig)
nem mintha verseny lenne...
nem mintha verseny lenne...
arpi001! Ezt én már beírtam rég, és fel is ajánlottam, hogy meghívok bárkit, de senki nem jelentkezett!
A Google-féle e-mail szolgáltatás.
A Gmail egy kísérlet egy újfajta webmail szolgáltatásra, amely azon az ötleten alapszik, hogy önnek soha többé nem kell törölnie a leveleit és mindig meg tudja találni azt a levelet, amelyet keres. A fő jellemzői:
*
Keressen, ne szortírozzon.
Használja a Google keresőt, hogy megtalálja pontosan azt a levelet, amelyet keres, bármikor is küldte vagy érkezett.
*
Ne dobjon el semmit.
Több, mint 2550 megabájtnyi (sőt, egyre több) ingyenes tárhely, hogy soha többé ne kelljen kitörölnie egyetlen üzenetet sem.
*
Tartsa őket összefüggően.
Minden levél csoportosítva van az összes válasszal és beszélgetésként jelenítjük meg.
*
Nincsenek pop-up hirdetések. Nincsenek célzatlan bannerek.
Csak kapcsolódó szöveges hirdetéseket és kapcsolódó linkeket láthat, amelyek a témához tartozó weboldalakra mutatnak.
A szolgáltatást csak úgy lehet igénybe venni, ha valaki meghív!
Ha valakit érdekelne szívesen küldök meghívót (a készlet erejéid
)
mellesleg szerintem szuper...
A Gmail egy kísérlet egy újfajta webmail szolgáltatásra, amely azon az ötleten alapszik, hogy önnek soha többé nem kell törölnie a leveleit és mindig meg tudja találni azt a levelet, amelyet keres. A fő jellemzői:
*
Keressen, ne szortírozzon.
Használja a Google keresőt, hogy megtalálja pontosan azt a levelet, amelyet keres, bármikor is küldte vagy érkezett.
*
Ne dobjon el semmit.
Több, mint 2550 megabájtnyi (sőt, egyre több) ingyenes tárhely, hogy soha többé ne kelljen kitörölnie egyetlen üzenetet sem.
*
Tartsa őket összefüggően.
Minden levél csoportosítva van az összes válasszal és beszélgetésként jelenítjük meg.
*
Nincsenek pop-up hirdetések. Nincsenek célzatlan bannerek.
Csak kapcsolódó szöveges hirdetéseket és kapcsolódó linkeket láthat, amelyek a témához tartozó weboldalakra mutatnak.
A szolgáltatást csak úgy lehet igénybe venni, ha valaki meghív!
Ha valakit érdekelne szívesen küldök meghívót (a készlet erejéid
)
mellesleg szerintem szuper...

A TESCOban 6 db Knorr instant leveshez 1 Knorr bögre az ajándék.
Mindez 499.-ft-ért.
A csomag tartalma:
2 db Csirkekrémleves
2 db Gombakrémleves
2 db Sajtkrémleves.
Mindez össze van csomagolva, egy zöld Knorros dobozba.
Ja és a bögre is zöld , olyan "Knorros"

Nem teljesen ingyenes:
A DM-ből származó szórólap szerint, ha szeptember 15-28. között vásárol 2 Garnier Color Naturals krémhajfestéket, a harmadik 1 Ft-ért az Öné lehet.
A DM-ből származó szórólap szerint, ha szeptember 15-28. között vásárol 2 Garnier Color Naturals krémhajfestéket, a harmadik 1 Ft-ért az Öné lehet.
Barátok közt magazin előfizetéshez szövegkiemelő vagy toll választható.
Tescoban (legalábbis Veszprémben) Helikon akció.
1 Helikon után kézi hamutál, 3 féle öngyujtó, szemüvegtok.
2 után: többféle gázgyújtó és multifunkciós óra
5 után úti takaró
1 Helikon után kézi hamutál, 3 féle öngyujtó, szemüvegtok.
2 után: többféle gázgyújtó és multifunkciós óra
5 után úti takaró
A hétfői Meglepetésben szemceruza (egyik vége fekete, a másik barna), és egy 20gr-os Nescquick kakaópor lesz.
Luci!
Köszi! Akkor nem keresem máshol. Ma reggel voltam Budaőrsön az Auchan-ben, ott kérdeztem az újságosnál, de nem is tartanak elemet....
Köszi! Akkor nem keresem máshol. Ma reggel voltam Budaőrsön az Auchan-ben, ott kérdeztem az újságosnál, de nem is tartanak elemet....
Zsuzsa Nr. 1, Bimbula
Megnéztem mégegyszer a szórólapot, 09.15-én 15-18 óráig élt az akció. Én kb. 4 óra körül voltam ott, de már elfogyott... Amíg a készlet tart. Nem tudom így megmondani, hogy az elemek szavatossága tartott-e még. Viszont az a két Energizer elem, amit a zseblámpához csomagoltak, az még jó
Megnéztem mégegyszer a szórólapot, 09.15-én 15-18 óráig élt az akció. Én kb. 4 óra körül voltam ott, de már elfogyott... Amíg a készlet tart. Nem tudom így megmondani, hogy az elemek szavatossága tartott-e még. Viszont az a két Energizer elem, amit a zseblámpához csomagoltak, az még jó

Luci, Bimbula
A Campona Tescoban is volt ENERGIZER akciós áron 999 Ft-ért. De az 5 db-ból 1db májusban lejárt (azért persze lehet, hogy még jó 1-2 hónapig).
Nem árt a szavatossági időpontot ilyenkor is nézni!
A Campona Tescoban is volt ENERGIZER akciós áron 999 Ft-ért. De az 5 db-ból 1db májusban lejárt (azért persze lehet, hogy még jó 1-2 hónapig).
Nem árt a szavatossági időpontot ilyenkor is nézni!