Nem teljesen ingyenes:
A DM-ből származó szórólap szerint, ha szeptember 15-28. között vásárol 2 Garnier Color Naturals krémhajfestéket, a harmadik 1 Ft-ért az Öné lehet.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 260 / 393 oldal |
Barátok közt magazin előfizetéshez szövegkiemelő vagy toll választható.
Tescoban (legalábbis Veszprémben) Helikon akció.
1 Helikon után kézi hamutál, 3 féle öngyujtó, szemüvegtok.
2 után: többféle gázgyújtó és multifunkciós óra
5 után úti takaró
1 Helikon után kézi hamutál, 3 féle öngyujtó, szemüvegtok.
2 után: többféle gázgyújtó és multifunkciós óra
5 után úti takaró
A hétfői Meglepetésben szemceruza (egyik vége fekete, a másik barna), és egy 20gr-os Nescquick kakaópor lesz.
Luci!
Köszi! Akkor nem keresem máshol. Ma reggel voltam Budaőrsön az Auchan-ben, ott kérdeztem az újságosnál, de nem is tartanak elemet....
Köszi! Akkor nem keresem máshol. Ma reggel voltam Budaőrsön az Auchan-ben, ott kérdeztem az újságosnál, de nem is tartanak elemet....
Zsuzsa Nr. 1, Bimbula
Megnéztem mégegyszer a szórólapot, 09.15-én 15-18 óráig élt az akció. Én kb. 4 óra körül voltam ott, de már elfogyott... Amíg a készlet tart. Nem tudom így megmondani, hogy az elemek szavatossága tartott-e még. Viszont az a két Energizer elem, amit a zseblámpához csomagoltak, az még jó
Megnéztem mégegyszer a szórólapot, 09.15-én 15-18 óráig élt az akció. Én kb. 4 óra körül voltam ott, de már elfogyott... Amíg a készlet tart. Nem tudom így megmondani, hogy az elemek szavatossága tartott-e még. Viszont az a két Energizer elem, amit a zseblámpához csomagoltak, az még jó

Luci, Bimbula
A Campona Tescoban is volt ENERGIZER akciós áron 999 Ft-ért. De az 5 db-ból 1db májusban lejárt (azért persze lehet, hogy még jó 1-2 hónapig).
Nem árt a szavatossági időpontot ilyenkor is nézni!
A Campona Tescoban is volt ENERGIZER akciós áron 999 Ft-ért. De az 5 db-ból 1db májusban lejárt (azért persze lehet, hogy még jó 1-2 hónapig).
Nem árt a szavatossági időpontot ilyenkor is nézni!

Luci!
Köszönöm! Tegnap én is ott vettem újságot, de nem tudtam erről az akcióról, sajnos. Lehet, hogy a többi ilyen újságosnál is létezik ez az akció??
Köszönöm! Tegnap én is ott vettem újságot, de nem tudtam erről az akcióról, sajnos. Lehet, hogy a többi ilyen újságosnál is létezik ez az akció??
Bimbula
A Mammut2 2. emeletén az újságosnál.
A Mammut2 2. emeletén az újságosnál.
Luci!
Melyik üzletben?
Melyik üzletben?
Ezt már kedden beírtam a Knorr topicba.
Egyébként 6 leves van benne, 2 csirkekrém, 2 sajt, 2 gomba
Egyébként 6 leves van benne, 2 csirkekrém, 2 sajt, 2 gombaHú már fáradt vagyok. Visszaolvasni nuku, csak írok mint a birka... 

fozo.gabi, 6; az előbb írtam be 

Voltam nemrég a Fogarasi Tescoban, és 499,-Ftért Knorr instant leveses csomag van, mellécsomagolva Knorr bögre. Azt nem láttam, hogy mennyi leves van benne, de minimum 5 biztos.
a forestről csak annyit , hogy hetekkel ezelőtt beküldtem 3pályázatot, de semmi sem jött...
Tegnap voltam a Mammutban. 4 db-os Energizer elem akcióban 1299,- helyett 299,- volt és járt mellé egy Oroszlánkirályos (szintén Energizer) elemlámpa, tök jó. Sajnos, mire odaértem, elfogyott az elem, így "vigaszdíjként" egy elemlámpát kaptam. Ingyen 

Ma voltam az Árkádban az Interspar előtt akciózik a Pall-Mall
2db cigi vásárlásakor hátizsák vagy fémbobozos bicska és lámpa jár ajándékként .
2db cigi vásárlásakor hátizsák vagy fémbobozos bicska és lámpa jár ajándékként .
Szintén Tescoban 6 Instant Knorr leves mellé ajándék Knorr bögre.
a tescoban 2 csomag paloma kávéhoz egy bögre van csomagolva.
IKEA 2006 katalógus rendelés
http://www.ikea.napfolt.hu/katalogusuj.php
de nem mindenhova!
http://www.ikea.napfolt.hu/katalogusuj.php
de nem mindenhova!