Hungarianbg -ben jelenleg 7en vagyunk, tehát még 3szabad hely kiadó

Nekem van még egy nickem, akinek van egy felhasználható MaxPack-ja. Ha beférek még valamelyik klánba, írjatok

Carla
Most van lehetőség kitenni , holnap 10 órág .Síkerűlni fog , nekem is síkerűlt
Erzsi22-nek még egy játékost ki kellene tennie akinek össz. 1 pontja volt
szia!
A legelején én már megprobáltam kitenni a nem játszó tagot, de sajnos magamat zártam ki, szerintem ha erzsi22 meg is probálja kitenni nem biztos, hogy sikerül neki. A clant a játékosnak kellene elhagynia

de ugy néz ki, hogy nem teszi

na megyek is játszani.

Erzsi22!Bszintiát nem lehetne kizárni?Semmi nem tett eddig a csapatért

Máris van 3 új jekentkező a Hungary-clanba , csak azt szeretném tudni hoznak -e pontokat is , mielőtt felvenném őket
Ceti22 , zebraz . pop/15
Megígéritek hogy játszotok is naponta ?
Most lehet kitenni a pontot nem hozókat a Klanokból !
Hungarianbgnél Erzsi22 teheti....
Hungary-clan : Attyseng , weretiger74, Minreps kitéve

bekértem magam a hunclanba. (nagyapa1 néven

)
Honnan tudom meg, hogy bevettek?
sajnos úgy tűnik, hogy nem

ráadásul mi jól megjártuk azzal, hogy offolni szerettük volna, mert szerintem kettőnk pontjai elvesztek, mert rögtön visszaestünk elég sokat a ranglistán.
Én még mindig nem értem,hogy aki nem is játszik,az mi a fenének jelentkezett a klánba

Nem tudna napi 5 percet szánni rá?
még annyi info, hogy a hunclanban 4üres hely van jelenleg, ez az előbb lemaradt

Szia! Már érdemes játszanod, bent vagy a hun clanban, de én csak az üzit hozom én nem játszom ebben a clanban.
A mi clanunkból -Hungarianbg -még1x megkérném azt az egy játékost aki nem játszik velünk, hogy lépjen már ki, köszi

Sziasztok!
Bekéretőztem a Hunclan Clan-ba. Lehet, hogy buta kérdés, de honnan tudom meg, hogy már bennt vagyok-e, és hogy már érdemes játszanom, hogy pontot gyűjtsek?
gildi nem az volt a probléma, hanem az, hogy az a klán már régebben össze állt.. nyithatok egy klánt, de nem fog oda se mindenki beférni. Sajna nálunk csak az marad a Zsebpénz-klánba, aki képes kemény csapatmunkára pp beváltás mellett. Megvan a saját technikánk, és szeretnénk egyszer mi is nyerő csapat lenni vmi jó cuccnál, így sry. Perpill most is több mint 1000 pontunk van, de most még csak teszteltünk. Ha vki jó majdnem minden játékba, és nem sajnál pp-t beváltani, és tudna egy csapatba dolgozni, az keressen meg msn-en és megbeszéljük. (prizeeteam@gmail.com) sry, de ez a játék nem csak annyiból áll, hogy minden nap lejátszuk, meg néha váltunk be 1kódot.
HUNCLAN működő clan és még lehet jelentkezni is, azoknak akik még egy clanhoz sem tudtak csatlakozni!
HELLO!
HA TUDTOK OLYAN KLÁNT, AMI NEM TELT BE ÍRJATOK. ( 3 NICKKEL PRÓBÁLTAM TEGNAP A ZSEBPÉNZ-TEAM-OT, DE MÁR BIZTOS TELE VOLT, MERT NEM SIKERÜLT. SAJNA MA CSAK MOST KERÜLTEM GÉP ELÉ.
Igen!!!! én is leültem és átnéztem amit lehet, és ezért lehet pl csütörtöktől kilépni mert akkor indítják az új hetet

Tehát mégsem állunk olyan rosszul?!

De sajnos még mindig nem oldódott meg az egyetlen nem játszó játékosunk problémája(nagyon sokat segítene ha egy minden nap játszó társat kapnánk) mert mint látszott a két eddigi clan vezetőnek nem sikerült offolni őt.

Szóval mindenkinek hajrá és jó következő hetet, talán összehozunk 9en is valamit

Mindenkié nullázódott

A játékleírásban benne van, hogy heti versenyek vannak, és a heti 3 nyertes klán kap ajándékot.
most világosodtam meg : Amennyire kivettem a rangsornál a pontszámok felett hogy 17-24-ig tart a pontgyűjtés és ebből arra következtettem hogy heti pontokat gyűjtünk . ezért lehetett az előző pontvesztés