Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 101 oldal |
hát ebből se lett termosz, meg egér
nekem is megvan.
de hogy lehet kész,74,5 üveg kávé?
" alt="
">vagyis a felet nem értem,de nem is baj. a lényeg,megint nem nyertem semmit..
de hogy lehet kész,74,5 üveg kávé?

Megnéztem: Gurus regin is, farmer regin is ott a nyugágy a sarokba. A mentő kérdés végképp farmer barát.
" alt="
">

Már július van és most ébredsz fel, hogy jan. 1-el megváltozott a nyeremények adózása?
Egy szervezőtől egy évben csak 3 kisértékű nyereményt kaphatsz adómentesen, ezért kérik a nyilvántartáshoz az adatokat.
Ha nem adod meg, nem kapod meg.
Egy szervezőtől egy évben csak 3 kisértékű nyereményt kaphatsz adómentesen, ezért kérik a nyilvántartáshoz az adatokat.
Ha nem adod meg, nem kapod meg.
Sőt a fiamét is sikerült most
" alt="
">

Most kaptam email-t, hogy törülközőt nyertem, csak azt nem tudom, hogy miért kérik az adószámot és a TAJ számot?
jojó
Te biztos puncsos vagy
" alt="
">
Te biztos puncsos vagy

nekem sikerült
" alt="
">

Mindenkinek egy időben ott kellene lennie az asztalnak?
Nekem a hordók előtt semmi nincs
" alt="
">
Nekem a hordók előtt semmi nincs

Gondolom bizonyos számú üveg után kapjuk...
tuncis, nekem nincs ott se nyugágy, se asztal, se semmi.
Cifrázzák!
" alt="
">
Mennyi babot bánhatok, ha elb..........énázom?

Mennyi babot bánhatok, ha elb..........énázom?
An.13
Köszi
" alt="
">
Köszi

Válaszolj helyesen egy kérdésre és a garantált ajándék 500 babszemed mellé mostantól minden megtermelt üveg kávé után már 50 babszemet kapsz. De vigyázz mert egy mentőkérdésed lesz ,ha arra sem tudod a választ, bánhatod a babokat.
A pörkölő üzem mögött a 4 hordónál van egy nyugágy,asztal és azon a csésze ,arra kell kattintani és jön a kérdés! Sok szerencsét mindenkinek! Nekem már meg vannak a babszemek!
" alt="
">
A pörkölő üzem mögött a 4 hordónál van egy nyugágy,asztal és azon a csésze ,arra kell kattintani és jön a kérdés! Sok szerencsét mindenkinek! Nekem már meg vannak a babszemek!

+ pontszerzési lehetőség...
A farmon van egy nyugágy, az előtt egy asztalka, elvileg azon egy bögre.... (nekem alapból nem volt ott, de rákattintottam az asztalra és feljött)
Bögrére kattintva felugró ablakban kérdés, helyes válasz után kapsz +500 babszemet, és innentől kezdve minden üveg megtermelt kávéd 50 babszemet fog érni 20 helyett
A farmon van egy nyugágy, az előtt egy asztalka, elvileg azon egy bögre.... (nekem alapból nem volt ott, de rákattintottam az asztalra és feljött)
Bögrére kattintva felugró ablakban kérdés, helyes válasz után kapsz +500 babszemet, és innentől kezdve minden üveg megtermelt kávéd 50 babszemet fog érni 20 helyett
sada
mit? a telcsit?
Azt facebookon nyertem.
mit? a telcsit?
Azt facebookon nyertem.
Te mivel nyertél?
Látom már kérdezték, hogy nyert-e valaki, de ezek szerint még nem kapott senki mailt.
T. sada!
Biztos igazad van....
Más: aki nyert már vmit, attól ugyanúgy bekérik az adatokat még1 nyereménynél?
Biztos igazad van....
Más: aki nyert már vmit, attól ugyanúgy bekérik az adatokat még1 nyereménynél?