nekem nem volt gondom nyuszikával.megkaptam a cseréjét,ő az enyémet nem.
néha én is előre küldök cserét,bár ez ritka az anyagi helyzetem miatt.
sokszor meg nekem előlegezik meg a cserét...vagy előre küldik.jól esik,hogy bíznak bennem,és amikor én egy cserepartnernél kételkedem néha,akkor erre gondolok,hogy bennem is bíznak.nekem is bízni kell.
viszont utalás előtt sosem küldök semmit..
Most legalább mindenki megjegyezte a nevét.
törpi, volt már vele gond máskor is, csak süllyedt...
sünkutya: így igaz. azért eszembe jut hányszor panaszkodott itt,hogy nem nyer. Talán fentről látnak minket és nem véletlen
én azt nehezen megkaptam tőle,de a mostani cserét nem. én itt is a Fórumon a 98%-nak előre küldök mindent ,utalás előtt. Köszönni szokták,nem átvágni
törpi: jótett helyébe jót ne várj!
" alt="
">
Én is hasonlóan jártam a Lady Speed Stick Tescos játékkal.Egyik fórumos társunknak elküldtem a beszkennelt blokkot és nyerőkódot. Miután nyert egy fülbevalót, az Ő nevében ajánlottan (295Ft) beküldtem a Lila Trade Bt.-nek az eredeti blokkot és nyerőkódot, Neki pedig e-mailben elküldtem a Feladóvevény másolatát.Azóta csend van
" alt="
">
tudod van aki nem gondolja,hogy sokan így akarnak gazdagodni
törpi
de miért előre? sosem fogom megérteni, sajnálom.
" alt="
">
Annak idején,amikor a Lady Speed stick Tescos játék volt nyuszika1975 szeretett volna játszani,de nem volt közelében olyan hely,ahol vehetett volna. Én felajánlottam neki,hogy veszek. Vettem is saját pénzen,feladtam előre neki ajánlva majd beszkennelve elküldtem a blokk adatait is. Nyert vele fülbevalót,addíg írt is többször. Majd megírtam az adatokat,de az utalás csak nem akart megérkezni. Rákérdeztem többször,így utalt. Akkor azt mondta a párom ,hogy soha ne foglakozzak vele. Kár volt nem hallgatnom rá,mert az én cserémet elrakta,azóta sem küldte a csere blokkokat.
törpi,
szerintem inkább ne legyen az ismerősöd...
lindababa
" alt="
"> jót mosolyogtam a beirásodon
" alt="
">
tudom,magánban is egyre többen írnak.De én ahol meglátom őt legyen az Facebook,bármi nyilvánosan fogok neki üzenni.
Persze eredménytelenül. Van olyan, akinek 1 éve ígérget.
Törpi, tudom, hogy nem vigasztal, de Liberon is jó páran várnak tőle cserét.
törpi!
Sajnos nem újkeletű a dolog....
krysztasz hozzászólás - 2009. augusztus 06. :: 18:20
Akire többen is panaszkodtak:
nyuszika1975 Göde-Hegedűs Alexandra Veszprém ..........
igen,egy vesszőt azért tehettem volna. Érdekes eddíg rajzott a Fórumon most nem,vagy legalábbis ezen a néven nem.
Azt hittem először, hogy 1975 óta nem küldte a cseréjét.
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások