az egyik cserémet nem kapta meg a cserepartnerem, illetve kapott egy üres borítékot, az oldalán kiszakítva, és újraragasztva.
Ilyen embereket alkalmaz a posta...
5 mn az 1 hét.
Lehet 10 mnap ill. 30 nap őrzési időt is választani feladáskor.
sada: tudom.
De már volt szó róla, hogy 5 munkanap nagyon kevés. Ha valaki olyan műszakban dolgozik, vagy nyaral 1 hétig akkor a következő héten esélye sincs átvenni.
Itt a posta nem hibázott, a vevő bénázott.
Volt egy teszveszes vevőm. MPL csomagként kérte a postázást, postán maradó csomagként. 5 napig nem tudott érte menni mert dolgozott. Erre a posta a hatodik napon visszaküldte nekem.

" alt="

">
Remélem, hogy megkapta az illető, mert ez már visszajött egy másik címről, azzal, hogy nem kereste. Most a szülei címét adta meg.
Különben a feladás utáni második napon megkaptam a lapot...
Egyszer nekem is jött úgy tértis levél, hogy a postás elfelejtette letépni

" alt="

">
Az nyereményjáték volt, és a szervező megkeresett telefonon, hogy megérkezett-e a küldemény

" alt="

">
Samidala,1x jártam már így én is.néztem is nagyot.
Kaptam vissza egy tértivényt. Nincs rajta se átvevő aláírása, se pecsét

" alt="

">
Ilyenkor mi van???
Ahogy szokták mondani: Anyám, borogass!
Samidala!
Minden feladás lassú

" alt="

"> tegnap 4 levelet adtam fel/ 140Ftos bélyeget több különböző értékű bélyeggel,számológéppel adta össze a csaj ,hogy elegendő-e

" alt="

">

" alt="

"> egyet hagytam ,másik ablaknál adtam fel,30+80+30 így ragasztottam,ehhez előketült a számológép

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Máshol is nagyon lassú lett a csomagfeladás?
Lehet, hogy csak a mi postánkon ilyen csiga a hölgy

" alt="

">
Szerencsére a változások óta csak most voltam először csomagot feladni.
marylyn
kell hozzá ajánlott szelvényt kitöltened, és ablaknál rendesen feladni, de már nem fizetsz rá semmit (de ha pl. elsőbbségit kérnél rá, az fizetős már)
Sziasztok ! Tudna nekem valaki segíteni? Találtam itthon, egy elvileg ajánlott postakész borítékot. Kell ehhez valamit még adni, mint alapban zöldes papírka, amin be lehet jelölni, mint ajánlott küldemény? Vagy csak simán odaviszem és elfogadják? Köszi, aki tud válaszolni.
Bármi kérdésed van nyugodtan írj.

" alt="

">
Sünkutya, nagyon szépen köszönöm!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Itt mindent megtalálsz:http://www.vatera.hu/vaterafutar/#mpl
Alul már ott van a kitöltendő lap is. Ha kitöltötted akkor nyomtasd ki. Azt kell vinned a postára. De ne ragaszd rá a csomagra! Majd a postás fogja.
Értékbiztosított 50.000 Ft-ig.
Köszönöm az infót!

" alt="

">
csomagnál van olyan, hogy ajánlott? Érdemes értéknyílvánítást írni rá? (Bocsánat, de csomagtudatlan vagyok...)
Cserko: igen, jól írtad. 2 kg-ig 1000 Ft- De ettől olcsóbb ha MPL üzleti csomagként küldöd.
Lakásra szállítva: 920 Ft. Ha postapontra kéred akkor 760 Ft.
Másnap ott van.
Sziasztok,
ha 2 kg alatti csomagot szeretnék feladni postán, az 1000 Ft? Mintha ezt látnám a díjszabásban. Érdemes postai csomagolódobozt venni? Hogy érdemes ezt a csomagot küldeni? hátha valaki tud ebben segíteni.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások