Évi
Köszönöm szépen. Egressy 75. 9 órára kellene odaérni
Az Egressy út elég hosszú, házszámtól függő, hogy trolival vagy villamossal/busszal, de lényeg, hogy a 2-es (piros)metróig kellene eljutnod. A metrómegálló lehet az Örs vezér tere, a Stadion állomás vagy akár a Keleti pályaudvari piros metró. Onnan elmész az Astoriáig, ahonnan már 2-3 perc sétával hamar eléred a Múzeum körút 29-et.
Az Egressy házszám és az időpontok ismeretében itt tudod megtervezni az utat: http://futar.bkk.hu/?layers=GSVB
Segítséget szeretnék kérni: Hogyan lehet legkönnyebben eljutni Bp. XIV ker . Egressy Béni ut-ról a VIII.ker Harmónia Palotához Múzeum ut 29. Kb. mennyi idő az út ?
Véletlenül nem tudja valaki, hogy melyik Disney filmben / rajzfilmben szerepel háromfejű kutya?
Sziasztok
Nem enged a face bejelntkezni. Zárolták a fiókom.
Ezt az irja
Úgy tűnik, hogy a fiókodban történtek bizonyos változtatások. Most segítünk neked megváltoztatni a jelszavadat, ellenőrizni a fiókban történt friss változtatásokat, és bekapcsolni a kiegészítő biztonsági funkciókat.
Jelszó
2
Általad kedvelt vagy követett oldalak
3
Általad ismerősnek felvett vagy követni kezdette emberek
4
Bejegyzések
5
Commerce Posts
Én nem változtattam semmit.
Volt már más is így , ?
Nincs itt egy OTP-s?fb élő chaten 1 órája várok válaszra.
A múlt héten kapott a férjem egy új bankkártyát,mert eltört a másik.Mindent ugyanúgy kért,hogy maradjon,mint volt,annyi hogy rábeszélték még pluszban az elektronikus aláírásra.Ehhez képest napok óta nem fogadja el a kártyát fizetésre a vatera.hu,a Simple Pay-en keresztül.Sőt,regisztrálni szerettem volna a bankkártyát a Simple Pay-re és nem engedi.Mi történhetett?Vásárolni tegnap tudtam vele a Pennyben,azzal nem volt gond.
A Simple Pay és a vatera is csak tárja szét a karját,ezért gondolom,hogy az OTP-nél lehet valami gebasz.De mi?!
sada! Köszönöm de sajnos nem ez. Gyalogolni kell és 100000 lépést kell teljesíteni és erről képernyő fotót kell küldeni.
Ezt keresed? Nem veszett el, ott van most is az infóknál.
https://mozogjtobbet.hu
Február 14- től kell gyűjteni a lépések számát és azt kell beküldeni, láttam a beírást de sajnos nem találom a linket, tudna valaki segíteni? Köszönöm
Paintuci! Köszönöm már kaptam segítséget!
Én megyek vasárnap.. veszek ha gondolod.
Játszani szeretnék az Auchan Flóra játékkal. Mivel Egerben nincs Auchan keresek olyan valakit aki segítene.
Nem tudtok valakit ajánlani, aki az 5.5 photoshopom akadozó működésében segítene? Nem kérném ingyen.
A Dal 2019 döntő ma este lesz.
A nagy kamaszom nagyon szeretné ha Szekér Gergő nyerné.
Ha bekerül a döntőbe a 4 közé, és nektek nincs kimondott kedvencetek akkor kérlek csak 1sms-t ha tudtok küldjetek neki.
Ha bárkinek kell a későbbiekben LIKE, Vagy szavazni mi segítünk ahogy eddig is.
Köszönjük nektek!!!!
jandzs
Köszönöm, hogy utána kérdeztél!!!!!!
Nem tudom, hogyan kell privátban írni

" alt="

">
A 8-as buszt javasolták:
http://www.enykk.hu/aktiv_tartalom/menetrendes/we
b.cgi?func=linett&lang=hu&city=gy&line=8&dir=1
zsenci
Köszönöm a segítségedet!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások