Hofi ,nagyon szépen köszönöm

" alt="

">
zshajni Neked is köszönöm
gasex köszönöm, azóta már meg is kaptam az értesítést, hogy holnap jönnek felvenni az eladásra szánt terméket vagyis már folyamatban van a dolog.
Gyermelyi széles metélt utsó 5 számát lenne szíves valaki ?
aranyalma-nekem 1x volt ilyen eladásom. Minden flottul ment. Ha nem lenne ilyen drága szolgáltatás csak ajánlani tudnám.
Én is várok ma egy futárt szintén ilyen kéréssel. Nem küldtek időpontot az érkezésről. A GLS-t felhívtam, hivatalos a közölt csomagszám, de nem tudta megmondani, ki vette meg, a futár ékezését 12 és 15 óra közöttre jelezte. Volt előzőleg érdeklődő az eladásra szánt árudra? A szállítólevélen rajta lesz a vevő címe, le kell ellenőrizni.
sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mivel a Jófogáson meghírdetett termékre egy vevő visszajelzett, hogy Háztól-házig szolgáltatással megvásárolná azt. Abszolút tájékozatlan vagyok így kérdésem az, hogy használta már valaki ezt a fajta szolgáltatást és mi mindenre kell/kellene odafigyelni. Köszönöm.
Szeretnék a Gyermelyivel nyerni egy gyorsasági ajándékot de sajnos a következő két vasárnap éjszakás leszek így nem tudom megoldani a vásárlást és töltést. Ha van olyan aki segítene nyerni a címemre egy csomagot jelentkezzen már. Utalnám a pénzt a tésztára.
Évi
megkaptam a leveled.válaszolta. Köszönöm szépen
csengetyu, írtam, de visszajött az e-mail.
Köszi Sada
Az "és"-t nem tudtam értelmezni a játékszabályzatban.
1 db Varta LONGLIFE Power 4+2 AA v. AAA
lásd:
www.webnyeremeny.hu/praktiker-nyeremenyjatek--var
ta
Praktiker Varta játékhoz egy terméket kell vásárolni?
A családban kallódnak Mountex utalványok.
Mindenkinek 06.01-ig beváltható, vagy volt más dátum is?
Ugye jól emlékszem, hogy online is beváltható?
Összevonható több utalvány is az online vásárláshoz?
Köszi!
A Cartdedor szanda teendők engem is erdekelnenek! Köszi!
Kaptam választ szandi ügyben, köszi!
Aki nyert ipanema szandit megírná priviben, hogy mit kell csinálni? Anyukám véletlenül kitörölte az sms-t, csak annyit látott, hogy szandált nyert. Előre is köszönöm!
A fregolit szállítom a címre, esetleg lehet magánszemélynek is apparátja, nem szükséges vállalkozó hozzá.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások