Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 135 oldal |
5-tel alattad a promos levél linkje, ott minden választ megtalálsz.
segítsetek! Hogyan kell elküldeni a kódot ? : vagy szóköz kell a két kód közé./kezdő vagyok/
Aki sokat nyert, biztosan sok ember nevében játszik.
sada: köszi!
tudok mindent, hogy mit hogyan kell küldeni, csak - biztos én csinálom rosszul de - ebben a játékban eddig nagyon elkerült a szerencse
tudok mindent, hogy mit hogyan kell küldeni, csak - biztos én csinálom rosszul de - ebben a játékban eddig nagyon elkerült a szerencse
A hogyant olvasd el a linken alattad.
Már csak egy kódot küldhetsz.
A nyerteseket hétfőn sorsolják.
Már csak egy kódot küldhetsz.
A nyerteseket hétfőn sorsolják.
elmondaná valaki, hogy hogyan lehet nyerni? mikor kell beküldeni, hogy nyerjek? vagy mit kell beküldeni?
ugyanis eddig 13-0, és vki meg már több mp3 lejátszót ill pda-t nyert...lécci lécci
)
ugyanis eddig 13-0, és vki meg már több mp3 lejátszót ill pda-t nyert...lécci lécci
)thingz.uw.hu
Valaki beírná, hogy milyen számra kell küldeni a kódot, ugyanis elhagytam és most is milyen jó lenne visszalapozni!
Jójó igazad van, csak a barátnőm most ment el nyaralni, most meg megnyertem ezt, és tudod
izgatott vok
lehet meek addig horgászni vagy sakkozni
izgatott vok
lehet meek addig horgászni vagy sakkozni
Peti, ne izgulj már ennyire! A Marlboro nagyon megbízhatóan kihozott eddig is minden cuccot, ezután is ki fogják szállítani. 

Valaki tud adni egy Marlboro telefonszámot, amin lehetne érdeklődni majd? köszi szépen
"Personal Digital Assistant Olyan kéziszámítógép, amely asztali számítógéphez csatlakoztatva adatok, információk fel- és letöltésére használható, így tulajdonosa függetlenítheti magát PC-jétől."
sada, mel6, köszi 

PDA = Personal Digital Assistant, vagyis kéziszámítógép/marokszámítógép.
Évi*
se magyar leírás, se garancia nincs a PDA-hoz
se magyar leírás, se garancia nincs a PDA-hoz
Sziasztok,
mi sem nyertünk, de még van 1esély... bár szerintem ez nem az én játékom...
mi az a pda?
üdv
mi sem nyertünk, de még van 1esély... bár szerintem ez nem az én játékom...
mi az a pda?
üdv
Az mp3 lejátszó mellé külön A/5-ös borítékban adták a használatit és a garancia levelet.
Kibontotta már valaki a PDA-t?
Van hozzá garancia?
Van hozzá garancia?
Nekem is megjött az sms, hogy résztveszek a heti sorsoláson.
nekem most jött válasz sms az este beküldött kódomra