Nekünk se jött meg a kutyakaja.
De tisztázzuk,h az a hám; póráz....😁
Postán jött
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 27 / 1749 oldal |
Csak ennyit. De tegnap este jött E-mail is azzal a szöveggel, hogy a játék és a hám várhatóan a héten megérkezik.
Perfect Fit nyeremény,GLS hozta.
Gyanús volt a méret,kibontáskor a csomag tartalma:1db gumi csont és 1db hám.Kutyakaja sehol....
Aki kapott az megírná,hogy szintén ez jött vagy netán én csak egy részét kaptam meg....?
Gyanús volt a méret,kibontáskor a csomag tartalma:1db gumi csont és 1db hám.Kutyakaja sehol....
Aki kapott az megírná,hogy szintén ez jött vagy netán én csak egy részét kaptam meg....?
Neuzer bicaj eladó?
Tesco Sensodyne utalvány, MPL hozta.
(pozitívum: a szervezők kedvesen felhívták a figyelmet, hogy 2022. 12.31- ig váltható be., ez jó, mert hátha valaki nem figyel erre.)
(pozitívum: a szervezők kedvesen felhívták a figyelmet, hogy 2022. 12.31- ig váltható be., ez jó, mert hátha valaki nem figyel erre.)
Aldi-Magyar termék: Neuzer e-bringa
Ecofamily - Pringles: 50e ajándékkártya
Ecofamily - Pringles: 50e ajándékkártya
Rowenta porszívó Spar delikát nyeremény 😊
Meglepi
" alt="
"> köszi
" alt="
">

Aldi - Magyar termék: 5000 ft uti, Express One hozta
" alt="
">

Nivea táska
" alt="
">Nekem nagyon tetszik
" alt="
">

Crayola csomag 📦
🤗
🤗
2. Duracell plüss nyuszi 😆 tegnap
Cba.Piros - utalványok
" alt="
">

Duracell nyuszi
" alt="
">

Paintuci remélem
Remélhetőleg nem 0-s? 😁
Végre megjött a Lidl kártya🙂
Vénusz tatyók
" alt="
"> hát nem varázsoltak el,sötétek
" alt="
"> egyikben kicsit színesebbek a pöttyök
" alt="
">

Ezt nem futár hozta szerintem mivel azok tudják melyik lakás, hol kell kopogni, meg tudják a telefonszámot, kapukódot, és nem kerülik a személyes találkozót. Meg ugye mindegyiket személyesen ismerjük. Sűrűn jönnek.
Ezt szerintem ők saját maguk hozták, csak tudnám hogy jöttek be a házba.
" alt="
">
Ezt szerintem ők saját maguk hozták, csak tudnám hogy jöttek be a házba.

Megkérdezhetem melyik futárcég vitte?
Köszönöm!
Köszönöm!